Dita dakort jam dhe une lol.
As mua nuk me pelqyen ato kenge qe degjova nga ky edicion. Edhe kenga fituese nuk m'u duk gje. Ndersa per paraqitjen dhe prezantimin e kenges, Jonida Maliqi mu duk si nje version bjond i Aurela Gaēes vjet.
Dita dakort jam dhe une lol.
As mua nuk me pelqyen ato kenge qe degjova nga ky edicion. Edhe kenga fituese nuk m'u duk gje. Ndersa per paraqitjen dhe prezantimin e kenges, Jonida Maliqi mu duk si nje version bjond i Aurela Gaēes vjet.
Mos shkruaj gjė kur je me nerva, sepse, ndėrsa plaga e gjuhės ėshtė mė e keqe se e shpatės, mendo ēka mund tė jetė ajo e pendės
hajt mos u merzisni,
se7 nota, dhe 1 ngjyra jane te shkreten![]()
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Shume mire, Shigjeta. Qe ti iu bashkove thirrjes eshte shenje e mire qe te pakten per tekstin dhe per gjetjen e ritmit te kenges nuk do te kemi sherr ne zgjedhje, shijet i kemi te ngjashme. Si thua, drejtohemi per nga vitet '80, meqe eshte kthyer moda. Kemi si variante te para: Roxette, ose Heart (e ke degjuar "Alone", variantin qe ben tani Celine Dion) ose Bonnie Tyler, ose bejme Depeche Mode, varianti femeror, ose ... shto ti tani variantet qe preferon.
Ti Xhuxhumak a merr persiper te besh sikur je kitarist? Po ishe vertet, aq me mire.
juliana me e mira per mu ishte, shpresoj qe do te mare pjes ne festivalin te kenges ne rtsh dhe ta mare cmimin e pare atje, e meriton
Mu, m'ka pelqu kenga "shpirti im binjak"![]()
**** ** ** ***** ** ***!
Krijoni Kontakt