Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 15

Tema: Mėria

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812

Mėria

Mbani shpesh meri dhe sa zgjat meria juaj?
    Per mendimin tim meria eshte shenje e injorances. Nese ke dicka per t'i thene ndokujt nuk ke pse e mban rezerve dhe tjetri nuk ka pse ta keqkupton. A ndiheni keq ne nje rast te tille dhe mendoni se eshte gabim ky reagim?
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    e pse qenka meria injorance ???

me thene te drejten mbaj nje cik ( kuptohet mbasi jam kam thene te gjitha personit ) i kam nxjerre gjithe inatin dhe mbajtja e merise eshte si pune " punishment " qe ta kuptoj mire .. ti ngulitet mire ne koke ..qe mos e perserise me !!

por megjitha nuk me zgjat shume .. jo me shume se 1-2 dite ..
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

!Welcome! Maska e StormAngel
    Anėtarėsuar
    05-02-2003
    Vendndodhja
    Zurich, Switzerland
    Postime
    6,846
    Po,e mbaj sepse kam te drejte ta mbaj!
    Kur nuk me vjen per qejfi dicka,bojkotoj me heshtje apo me veprime non sense,per te vetmin shkak qe mendoj se me eshte be padrejtesi.
    We didn't land on Plymouth Rock, Plymouth Rock landed on us.

Nderi i Forumit Maska e Acid_Burn
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Postime
    1,028
    puna eshte se nese dikush lu shah ti nuk mund te lush bilardo fjala vjen ... meria eshte dicka qe secili e ka provu.. dmth na mbajne meri po edhe mbajme meri.

as mu nuk me zgjat shume tek e fundit e shumzoj me zerro edhe i vej kapak muhabetit
    RIPPR

Meria eshte presion per dike tjeter qe te kuptoje ate qe ka bere.
    Per mua varet sa i afert eshte ky njeri dhe sa afeksion kam per te. Se te mbash meri me te gjithe eshte humbje kohe, edhe nje koketeri e pavend.

Kur nuk dua t'ia di shume per dike e kam te kollajte te pranoj te njejtin mesazh prej veprimit te tij. Keshtu qe s'mbaj meri fare po i them c'kam per te thene dhe s'mendoj me per te.
    Per ata qe dua t'ia di, deri ne cimento i var turinjte edhe nuk thyhem kollaj(edhe pse ne ca raste me vjen per te qeshur...pas pak kohe!)...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga green : 30-10-2004 mė 14:13 Arsyeja: per nje "e":D

Gone Maska e MiLaNiStE
    Anėtarėsuar
    19-05-2003
    Vendndodhja
    dónde ustedes no me puede ver
    Postime
    1,770
    Citim Postuar mė parė nga Acid_Burn
    puna eshte se nese dikush lu shah ti nuk mund te lush bilardo fjala vjen ... meria eshte dicka qe secili e ka provu.. dmth na mbajne meri po edhe mbajme meri.

as mu nuk me zgjat shume tek e fundit e shumzoj me zerro edhe i vej kapak muhabetit
    me ty jom
    po gjithashtu meria matet ka sa i ronsishem ka qen ai njerii dhe sa i ronsishem ka qen gjoja per ca e man inott.

per gjona qe jan shum tronsishme per mu maj meri sa ska mo po per njerez/ gjona qe sja vlejn hic fare

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    ndonje here levizjet fizike flasin me shume se fjalet, prandaj nuk mund te thuash qe meria eshte injorance

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Mbaj meri vetem kur e di qe s'kam faje, dhe dua qe personi te kuptoj fajin e tyre, qe mos ta bejn perseri lol, sic tha Pinku, e bej si "denim". :P Gjithashtu si Greeny vetem me njerzit e afert mbaj meri, se me te tjeret dukem shume indiferente. Por meria nuk me zgjas shume, i fal shume shpejt njerzit e afert...sidomos prinderit, as mund te mbaj meri me ta (me shume se nje ore) se te perkedhelin menjehere dhe je e forcuar te mos mbash meri lol
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anėtarėsuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahēen time
    Postime
    3,882
    Citim Postuar mė parė nga Mina
    Mbani shpesh meri dhe sa zgjat meria juaj?
    Per mendimin tim meria eshte shenje e injorances. Nese ke dicka per t'i thene ndokujt nuk ke pse e mban rezerve dhe tjetri nuk ka pse ta keqkupton. A ndiheni keq ne nje rast te tille dhe mendoni se eshte gabim ky reagim?

Tju them te drejten nuk e ndaj dot meria, inati, urrejtja, hakmarrja, pra jam pak konfuz. Normalisht nuk marr njeri inat kot vetem nese me shkel atje ku sduhet. Meri mbaj dhe mire biles per ata qe e meritojne. E pse duhet te hiqem i miri i te mireve kur me shkaktojne probleme eeee, pra inate kemi dhe do kemi pasi edhe inatet jane nje shkak per progres.

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Jo per mendimin tim,meria nuk ka te beje me injorancen , aspak. Eshte nje qendrim qe i mban dikujt qe nuk eshte sjellur tamam korrekt e me sjelljen " e ftohte" e ben te kuptoje se dicka nuk shkon ne sjelljen e tij/saj.

Ndonjehere eshte e nevojshme ( e pse kam pakez kohe qe fitojne "te tjeret" ndaj merise sime )
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •