Close
Faqja 3 prej 16 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 155
    bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    [QUOTE=AuGuSt_]Frika nga vajzat Inteligjente!

Une nuk mendoj se meshkujt u frikesohen vajzave inteligjente, seps kur flitet per djemte mendohet per gjinine me te forte. [QUOTE]

jeni me te forte sigurisht se nga nje vajze,sidomos nga nje inteligjente sdo dilnin kurre konkluzione te tilla!gjinia me e forte...

sa per friken ai qe di, e arrin te kuptoje shume ka frike..dhe ajo frike,me kufinj ste ben kurre dem,thjesht te ben te tregohesh me imatur,pse jo dhe te perfitosh nga ajo inteligjenca..
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

i/e regjistruar Maska e SeXy^-^ElBa
    Anėtarėsuar
    01-10-2004
    Postime
    117
    hey sweety epo ajo ti thot atij pra qe te rri ne shpi ai nese si pelqen :PP sepse ai duhet te jete shume i qendrueshem me shoqerine e saj si ajo em te atij u know po nese ai ska deshire te shkoj deh ajo ta le ne shpi se eshte mire te rrije en shpi kshu qe ajo sduhet te me ndoje qe o zot do te beje ndonje gje ky do behet xheloz ose dicka e tille u know
    te them te dua eshte pak te fal zemren e ke hak me mire te them te verteten, i yti do jem per jete, dashuria ime do te perfundoj kur deti te shteroj kur dielli te me ndricoj, kur mua ne varr te me mbulojn atehere jam e detyruar te harroj
    Ne syte e tu,heshtje kozmike,ne fytyren tende heshtje romantike,ne fjalet e tua as po as jo,me thua te lutem:"me do apo jo

LoVe^-^BeBy

谷ஜ๑۩۞۩๑•谷ஜAuGuSt ๑۩۞۩๑•谷ஜ Maska e AuGuSt_
    Anėtarėsuar
    20-06-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    1,090

Ps

[QUOTE=marsela][QUOTE=AuGuSt_]Frika nga vajzat Inteligjente!

Une nuk mendoj se meshkujt u frikesohen vajzave inteligjente, seps kur flitet per djemte mendohet per gjinine me te forte.

jeni me te forte sigurisht se nga nje vajze,sidomos nga nje inteligjente sdo dilnin kurre konkluzione te tilla!gjinia me e forte...

sa per friken ai qe di, e arrin te kuptoje shume ka frike..dhe ajo frike,me kufinj ste ben kurre dem,thjesht te ben te tregohesh me imatur,pse jo dhe te perfitosh nga ajo inteligjenca..
    E ke imagjinuar ndonjeher eveten me nje zdrukthetar veten ne krah !!E shikon qe nuk e ke cuar asnjehere ne mendje Ai e ka te veshtire te ri me nje femer me nje nivel inteligjence me te larte se vetja ,dhe ketu jane dy pika qe duhet te permend ose Ai nuk e kupton se me ke ka te beje ne aspektin e inteligjences thjesht ideja qe ai ndihet mire e ben te mos shikoje me larg dhe pika tjeter eshte nese Ai do e verente nje ciference te tille niveli inteligjence atehere do ndihej shume keq ndaj teje (me fal nese te mora si shembull) Per kete frike po flas !!

* Yllėza e forumit *
    Anėtarėsuar
    02-10-2004
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    454
    Ne fakt une e kam provuar ne lekuren time kete friken e djemeve nga vajzat inteligjente !
    Nuk po dua te adrmiroj veten ne kete rast por e kam verejtur se kur djemte me ftojne per te dal , e kan nje te drishur sikurse une nuk jma qenie njerezore ! Lere me qe perqeshen nga shoket e tyre !
    nje mesazh per djemte : Mos keni frike nga femrat intelegjente por perpiquni te depertoni ne shpirtin e tyre dhe te mesoni se qka ndiejne ato sepse tekefundit nuk jane UFO !

i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anėtarėsuar
    20-01-2004
    Postime
    764
    [Me vjen keq qe nuk ju eshte eshte krijuar ai privilegj ju djemve ketu!!!!!!!!!!E me kte menje,do mbetet vetem nje enderr per ju!!!!!!!!!
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

Vertet ashtu eshte August. Ai ose nuk do e dije kurre se me ke ka te beje(gje qe eshte tragjike!sidomos ne nje raport dashuror) dhe rrjedhimisht vajza do ndihet perhere e pakuptuar, dhe me mungesa(pse jo, shume te theksuara per kapacitetin e mendimit te saj) ne lidhje me ate qe merr nga ana tjeter; ose ai do e kuptoje me ke ka te beje dhe do intimidohet, nuk do mund apo do pengoje te jete vetvetja-egoja e tij, shtyre nga inferioriteti apo pa-perputhshmeria multidimensionale, instiktivisht behet konspirative dhe kthehet armiku kryesor i maredhenies.

bitter girl Maska e marsela
    Anėtarėsuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Citim Postuar mė parė nga AuGuSt_
    E ke imagjinuar ndonjeher eveten me nje zdrukthetar veten ne krah !!E shikon qe nuk e ke cuar asnjehere ne mendje Ai e ka te veshtire te ri me nje femer me nje nivel inteligjence me te larte se vetja ,dhe ketu jane dy pika qe duhet te permend ose Ai nuk e kupton se me ke ka te beje ne aspektin e inteligjences thjesht ideja qe ai ndihet mire e ben te mos shikoje me larg dhe pika tjeter eshte nese Ai do e verente nje ciference te tille niveli inteligjence atehere do ndihej shume keq ndaj teje (me fal nese te mora si shembull) Per kete frike po flas !!
    August te keshilloj ta lexosh edhe nje here me kujdes postimin qe ke bere ne fillim kur ke hapur temen!me ato qe ke then me lart jam plotesisht dakort po jo me postimin te cilit un ju pergjigja..sme pelqen te analizoj fjalite nje per nje vetem qe po shoh se as ti vete se ke te qarte,ose smund ta paraqesesh qarte ate mendon ose do te thuash..po ai zdrukthtari pse sja dilka ne cdo aspekt te jetes nese do te beje dicka?(sipas mendimit tend..)

sjam absolutisht per disnivele te theksuara jo vetem inteligjence por ne asnje fushe por menyra si esht shtruar ceshtja,pse jo dhe menyra ime ekonceptimit ka sjelle kte keqkuptim..uroj qe te marresh pergjigje me te "kthjellta"

marsela
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anėtarėsuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456

Exclamation Jo

Skam Fare Frike Se Nese Ajo Me Pranon Sic Jam Skam Pse Te Kem Frike.
    sa per Ate Qe po Thoshte Sweet Babe Vete E Kishte Fajin Ajo Pse E Mori Nje Here Ne Jete Vjen Mundesia Se te Tjerat Nuk Quhen Mundesi.

Prandaj Nese E Ke Vendosur Ske Pse te Kesh Frike Sido Qe te Veje Puna
    Jeta ime, mban emrin e saj..

i/e regjistruar Maska e RuSsEl_NeSs
    Anėtarėsuar
    14-08-2004
    Vendndodhja
    Tirana
    Postime
    38

inteligjenca

o august kush qenkan keta djemt qe paskan frike nga femrat inteligjente, kush qenkan keta qe paskan frike nga e mira, kush qenkan keta qe dashkan me jetu me trashllukun.ku qjen me mire se nje femer inteligjente ,po ato jan te rralla mer burre...nejse po pati meshkujt te tille qynah me ja rrit vlerat e me i qujt meshkuj... kurse lorina na nxjerr papritmas teorira te reja...lali po a e di ti kuptimin e fjales INTELIGJENE...nese do e dije nuk do kishte vend ne fjalimin tend plot bukuri artistike te na permendje cka gjene dhe c eshte bere femra..femra qe tani na punoka ne fabrike polici ferme ministri e ku di une.po c lidhje ka kjo me inteligjencen kete nuk e kuptoj... kam frike se e ngaterron me emancipimin..inteligjenca eshte e lindur lali eshte afsi per tiu pershtatur shoqerise ne kuptimin me te gjere dhe sipas teje ne te kaluaren nuk paska pas femra inteligjente por vetem tani meqe femra paska fillu me u integru ne shoqeri..dhe me fal nese te them qe feminizmi vetem e largon femren nga inteligjenca sic eshte po ashtu edhe mbi maskilizmin...pastaj cjan ato krahasime te mashkullit me kalin kjo eshte apsurde ,nuk ka asnje pike ku mund te takojne bashke...o njerez te dashur e te nderuar o forumas te devotshem ju lutem shume ti vini me shume rendesi nje fjalije te kuptimte sesa nje fjalije te bukur artistikisht..

谷ஜ๑۩۞۩๑•谷ஜAuGuSt ๑۩۞۩๑•谷ஜ Maska e AuGuSt_
    Anėtarėsuar
    20-06-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    1,090

Ps

Citim Postuar mė parė nga marsela
    August te keshilloj ta lexosh edhe nje here me kujdes postimin qe ke bere ne fillim kur ke hapur temen!me ato qe ke then me lart jam plotesisht dakort po jo me postimin te cilit un ju pergjigja..sme pelqen te analizoj fjalite nje per nje vetem qe po shoh se as ti vete se ke te qarte,ose smund ta paraqesesh qarte ate mendon ose do te thuash..po ai zdrukthtari pse sja dilka ne cdo aspekt te jetes nese do te beje dicka?(sipas mendimit tend..)

sjam absolutisht per disnivele te theksuara jo vetem inteligjence por ne asnje fushe por menyra si esht shtruar ceshtja,pse jo dhe menyra ime ekonceptimit ka sjelle kte keqkuptim..uroj qe te marresh pergjigje me te "kthjellta"

marsela
    Meqe do te te pergjigjem per ate qe kam dashur te shpreh pak me siper kuptimi eshte qe nje njeri i thjeshte apo kur kam parasysh ketu "nje zdrukthetar" eshte vetem nje personifikim i nje njeriu nallban qe nuk di asgje dhe qe inteligjenca e tij shkon deri aty ku kryqezohet shikoi i tij (hunda) jo me larg se aq .Dhe meqe ra fjala eshet nje citim i yti ky [B] ..po ai zdrukthtari pse sja dilka ne cdo aspekt te jetes nese do te beje dicka?(sipas mendimit tend..)[/B] atehere ne jete nuk do qe nje zdrukthetar por dicka tjeter .njeriu eshte i prere ne disa fusha te jetes por jo ne te gjitha , ka shume qe u jepet per shume gjera dhe jane keta qe mund ti quaj njerz me kapacitet normal dhe pak me teper se normalja qe mund te them Gjenite.
    Dhe kur permend Friken ne temen time eshte me teper ne relata te ndryshme qe mund te kete nje person ne lidhje me nje femer dhe ne shume prej tyre nje mashkull ka shume mundesi te jete i frenuar duke e shfaqur kete me nje fare menyre dhe ndenja e inferioritetit e ben te ndiej dicka te tille qe une e kam permendur ketu si nje "frike" por qe thjesht ka te beje me inteligjencen e nje mashkulli ndaj nje femre dhe e njejta gje do ndodhte dhe me nje femer ndaj nje mashkulli inteligjent

Faqja 3 prej 16 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •