Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 24
    i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780

Pėr: Dita e Veres - feste gezimi dhe shkelqim

Citim Postuar mė parė nga Evian Lexo Postimin
    Festa tė romakeve dhe te grekeve te lasht, qenkan te rracės son ?
    Po lashtesine o me festat romake ose me shkrimin e historise dhe arkeologjine supozohet se mundet ta tregojme.

Tani,te shkuajm historine nuk dim,rrenojat arkeologjike ose i vjedhim ose i shkatrrojme dhe i zhdukim me beton... na mbetet vetem festa.

Po jam dakort me mesia4ever qe i eshte fut seksologjis (si gjithmon jo teorike por praktike-shkencore) ;festat,librat,perrallat,kenget popullore qe nuk jane katolike duhen ndaluar. Edhe seksi po nuk ishte katolik duhet ndaluar.

2. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar SERAFIM DILO pėr postimin:

Evian (19-03-2017)

i/e regjistruar Maska e semiku
    Anėtarėsuar
    11-04-2010
    Postime
    1,202

Festa tė romakeve dhe te grekeve te lasht, qenkan te rracės son ?
    E kane festuar edhe Iliret,pra eshte e rraces sone dhe sot e festojne shqiptaret pa dallim feje.
    Po Bajrami jot i madhe dhe i vogli qenka feste burimore e rraces sone !!! kush ta solli ?

Po i pengoka pse njerezit festojne ikjen e Dimrit e arrdhjen e pranveres...cka keni ju kunder gjallerimit te natyres ?
    Doni qe gjithmon te jete Dimer ?!!! te dimeroj haha

Ikni ore se keni trute e gomarit ju ekstremistet.
    Rri qetė dhe fol Shqip !

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Mesia vs Jarigas, cili do del me katolik se tjetri ?!

Mesi-vatikanisti, mos u dorezo ! Vazhdo, vazhdo ne betejen anti-pagane deri ne shkaterrimin e teoris se trinitetit ! Se nuk i dihet Kurr ! Ndoshta te hapen syt.
    Ktu sjam une vs. jarigas, por e verteta vs. genjeshtra. Si qe sjam une vs evian por e verteta vs. kotesia.
    Edhe ti boll hengre m. qe sdi sa vjet, boll qe i manipuluat mijera shqiptare, por edhe se e cmendet edhe nje person si Jarigasi, qitash tipit i ka ra ne mend qe eshte ateist sdi cka ben e ka dale jashta kontrolles, boll me kete genjeshter se Triniteti eshte paganizem. Nese te krishteret e moren nga paganizmi trego more majmun nga cilet pagane, dhe perse te krishteret e hershem vriteshin po nga paganet nese ata te paret pra praktikonin paganizem. Ne te kundert boll se ta 'ēkyej gojen' hahahahahahhahahahhaha po kjo ishte shaka

i/e regjistruar Maska e Evian
    Anėtarėsuar
    04-08-2015
    Postime
    507

Citim Postuar mė parė nga semiku Lexo Postimin
    E kane festuar edhe Iliret,pra eshte e rraces sone dhe sot e festojne shqiptaret pa dallim feje.
    Po Bajrami jot i madhe dhe i vogli qenka feste burimore e rraces sone !!! kush ta solli ?

Po i pengoka pse njerezit festojne ikjen e Dimrit e arrdhjen e pranveres...cka keni ju kunder gjallerimit te natyres ?
    Doni qe gjithmon te jete Dimer ?!!! te dimeroj haha

Ikni ore se keni trute e gomarit ju ekstremistet.
    Semik,

Jo, bajrami i madhe dhe i vogli nuk jan te rracės son. Eshte feste fetare qe i perket nje komuniteti te caktuar, dhe s'ka te ben asgje me fest "kombtare".

Nuk e shoh si penges per asgje kete fest, thjesht evidentova nje kunderthenje, duke ditur qe romaket dhe greket e lasht nuk ishin te nje familje, e ti nepermes Konices na bere sikur Iliret te ishin frut i te dyve.

Un e kuptoj qe dikur para 1'500 viteve njerezit ishin te lumtur per Pranveren, por tani te fillojm e t'behemi sikur t'ishim n'kohen e gurit,.. pak sa palidhje ngase asnje popull me rrenje Romako-greke nuk e ben.

Anėtarėsuar
    04-08-2015
    Postime
    507

Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Ktu sjam une vs. jarigas, por e verteta vs. genjeshtra. Si qe sjam une vs evian por e verteta vs. kotesia.
    Edhe ti boll hengre m. qe sdi sa vjet, boll qe i manipuluat mijera shqiptare, por edhe se e cmendet edhe nje person si Jarigasi, qitash tipit i ka ra ne mend qe eshte ateist sdi cka ben e ka dale jashta kontrolles, boll me kete genjeshter se Triniteti eshte paganizem. Nese te krishteret e moren nga paganizmi trego more majmun nga cilet pagane, dhe perse te krishteret e hershem vriteshin po nga paganet nese ata te paret pra praktikonin paganizem. Ne te kundert boll se ta 'ēkyej gojen' hahahahahahhahahahhaha po kjo ishte shaka
    Paganizėm, i nderuari "MESI",... eshte ēdo form adhurimi pos 1 Zoti.

T'a ka then Bibla para Kur'anit, po t'i s'don ta besosh.

Lexo, kjo eshte forma e Shahadetit, dėshmisė sė 1 Zoti qė themi ne muslimanėt :

1. Atėherė Perėndia shqiptoi tėrė kėto fjalė, duke thėnė:

3. Nuk do tė kesh perėndi tė tjerė para meje.

4. Mos bėj gdhėndje ose shėmbėlltyrė tė asnjė gjėje qė ndodhet lart nė qiej ose kėtu poshtė nė tokė ose nė ujėrat nėn tokė.

5. Mos u pėrkul para tyre dhe as do t`u shėrbesh, sepse unė, Zoti, Perėndia yt, jam njė Perėndi xheloz qė dėnon padrejtėsinė e etėrve mbi fėmijėt e tyre deri nė brezin e tretė dhe tė katėrt tė atyre qė mė urrejnė,

Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar mė parė nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Po jam dakort me mesia4ever qe i eshte fut seksologjis (si gjithmon jo teorike por praktike-shkencore) ;festat,librat,perrallat,kenget popullore qe nuk jane katolike duhen ndaluar. Edhe seksi po nuk ishte katolik duhet ndaluar.
    Po le bre burre mos ja kaj nanen qa je tu fol palidhje, kush tha me ta ndalu qe te festosh dicka?
    Kush ta ndalon more cka po fol palidhje, sa here ketu kam postuar se jam per laicitet, sekularizem, por nuk d.m.th. se jam per ateizem, jam per ndarje te fese me shtetin. Ku jam ekstremist ku jo qe skam fuqine por as nuk dua qe t'i imponohet dikujt dicka. Problemi eshte tek ju qe kush nuk pajtohet dhe iu perqesh ju e etiketoni si ekstremist. Juve po ju pengon qe te flitet pozitivisht per krishterimin, pasi sipas jush ky besim qenka i serbeve, por ju harroni se kur erdhi krishterimi ne trojet tona serbet as nuk kishin ardhur ne Ballkan, dhe te paret tone braktisen paganizmin per te verteten e Jezusit te Nazaretit. Qitash perse shqiptaret duhet ta urrejne krishterimin kur te paret tane e pranuan vullnetarisht po nga vet apostujt e Jezusit. Nese ty te duket normale te besoh se majmunet lindin gjysme majmune e gjysme njerez e pastaj ata gjysme majmune e gjysme njerez lindin njerez askush sta ndalon ate besim por edhe ti ske te drejte t'i demonizosh te tjeret.

Ne krishterim seksi jashte martesor eshte i ndaluar. Ka kenaqesi trupore dhe eshte normale qe te kryhen mardhenie seksuale, por vetem kur te martohet robi. Nuk mund ta satanizohet dicka qe Perendia ka krijuar dhe normal qe nuk mund ta ndalosh dicka qe eshte natyrale sepse Perendia krijoi mashkullin dhe femren qe te shumohen dhe te sjellin ne kete bote djem dhe vajza te reja. Perse ju mundoheni ta shpallni krishterimin si anti normal sepse sipas jush e ndalon seksin kur e verteta eshte se ne kete besim nuk ndalohet seksi por vetem marrdheniet jashte martesore.

Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Paganizėm, i nderuari "MESI",... eshte ēdo form adhurimi pos 1 Zoti.

T'a ka then Bibla para Kur'anit, po t'i s'don ta besosh.

Lexo, kjo eshte forma e Shahadetit, dėshmisė sė 1 Zoti qė themi ne muslimanėt :

1. Atėherė Perėndia shqiptoi tėrė kėto fjalė, duke thėnė:

3. Nuk do tė kesh perėndi tė tjerė para meje.

4. Mos bėj gdhėndje ose shėmbėlltyrė tė asnjė gjėje qė ndodhet lart nė qiej ose kėtu poshtė nė tokė ose nė ujėrat nėn tokė.

5. Mos u pėrkul para tyre dhe as do t`u shėrbesh, sepse unė, Zoti, Perėndia yt, jam njė Perėndi xheloz qė dėnon padrejtėsinė e etėrve mbi fėmijėt e tyre deri nė brezin e tretė dhe tė katėrt tė atyre qė mė urrejnė,
    Perse pra po han m. palidhje krejt gratis pa te detyruar askush, perse po thua ende ne Mars 2017 se Triniteti eshte paganizem. Perse e deklaron nje gje kur ti vet e di qe eshte e pavertete. Ok e pranojme se e urreni besimin krishter por kjo nuk ju jep te drejte qe ta luftoni me genjeshtra sikur ti e sikur myslimanet e ateistet tjere te ketij forumi. Nese ke fakte e argumenta eja ofroji, nese ske atehere mos fol genjeshtra, nese nuk te intereson atehere mos merr pjese ne forum. Nuk ju urrejme e pranojme se ju krishterimin e urreni per vdekje por ju duhet ta luftoni nje besim te cilin e konsideroni te rreme me argumenta jo me shpifje, me fakte dhe jo me shpikje.

Anėtarėsuar
    04-08-2015
    Postime
    507

Perse pra po han m. palidhje krejt gratis pa te detyruar askush, perse po thua ende ne Mars 2017 se Triniteti eshte paganizem. Perse e deklaron nje gje kur ti vet e di qe eshte e pavertete. Ok e pranojme se e urreni besimin krishter por kjo nuk ju jep te drejte qe ta luftoni me genjeshtra sikur ti e sikur myslimanet e ateistet tjere te ketij forumi. Nese ke fakte e argumenta eja ofroji, nese ske atehere mos fol genjeshtra, nese nuk te intereson atehere mos merr pjese ne forum. Nuk ju urrejme e pranojme se ju krishterimin e urreni per vdekje por ju duhet ta luftoni nje besim te cilin e konsideroni te rreme me argumenta jo me shpifje, me fakte dhe jo me shpikje.
    Te eshte mbush goja me "m." !

Shiqo, shko pastro fjalorin nga jashteqitjet gojore, dhe pastaj eja dhe te tregoj fije-pėr-pe, se pse Triniteti eshte shpifje pagane. Ok ? Hajt tani,

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780

Po le bre burre mos ja kaj nanen qa je tu fol palidhje, kush tha me ta ndalu qe te festosh dicka?
    Kush ta ndalon more cka po fol palidhje, sa here ketu kam postuar se jam per laicitet, sekularizem, por nuk d.m.th. se jam per ateizem, jam per ndarje te fese me shtetin. Ku jam ekstremist ku jo qe skam fuqine por as nuk dua qe t'i imponohet dikujt dicka. Problemi eshte tek ju qe kush nuk pajtohet dhe iu perqesh ju e etiketoni si ekstremist. Juve po ju pengon qe te flitet pozitivisht per krishterimin, pasi sipas jush ky besim qenka i serbeve, por ju harroni se kur erdhi krishterimi ne trojet tona serbet as nuk kishin ardhur ne Ballkan, dhe te paret tone braktisen paganizmin per te verteten e Jezusit te Nazaretit. Qitash perse shqiptaret duhet ta urrejne krishterimin kur te paret tane e pranuan vullnetarisht po nga vet apostujt e Jezusit. Nese ty te duket normale te besoh se majmunet lindin gjysme majmune e gjysme njerez e pastaj ata gjysme majmune e gjysme njerez lindin njerez askush sta ndalon ate besim por edhe ti ske te drejte t'i demonizosh te tjeret.

Ne krishterim seksi jashte martesor eshte i ndaluar. Ka kenaqesi trupore dhe eshte normale qe te kryhen mardhenie seksuale, por vetem kur te martohet robi. Nuk mund ta satanizohet dicka qe Perendia ka krijuar dhe normal qe nuk mund ta ndalosh dicka qe eshte natyrale sepse Perendia krijoi mashkullin dhe femren qe te shumohen dhe te sjellin ne kete bote djem dhe vajza te reja. Perse ju mundoheni ta shpallni krishterimin si anti normal sepse sipas jush e ndalon seksin kur e verteta eshte se ne kete besim nuk ndalohet seksi por vetem marrdheniet jashte martesore.
    Po ekstremist je o burr i dheut por nuk e kupton. Se vetem ekstremistit mundet ti prishi qefin nje feste e tille.

Eshte nje feste e pergjithshme,njefare feste qe nuk ishte e perkrahur as nga komunizmi, eshte me teper nje tradite se sa nje feste,eshte nje feste qe nuk perfaqson asgje perveē se tradites "natyralistike" o stinore,eshte nje feste qe e festojne te gjithe nga fetari (normal) deri tek ateisti. Pra eshte nje feste shqiptare. Vetem nje ekstremisti jo normal mundet ti prishi pune nje feste e tille.

Amoris laetitia thot Papa i fundit.... Qe natyrisht ti nuk ke pse ta lexosh.

Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Te eshte mbush goja me "m." !

Shiqo, shko pastro fjalorin nga jashteqitjet gojore, dhe pastaj eja dhe te tregoj fije-pėr-pe, se pse Triniteti eshte shpifje pagane. Ok ? Hajt tani,
    Jo valla te eshte mbushur ty e Jarigasit se mua aspak qe sdini tjeter gje perpos te silleni sa me keq qe eshte e mundur e te ofendoni e te flisni genjeshtra.

https://www.google.com/search?q=syri...isis&*&spf=378
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mesia4ever : 20-03-2017 mė 16:14

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •