Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 41
    i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,775

Për: Berisha: Qytetarët të armatosen kundër qeverisë; Tahiri: Prokuroria të nisë ndjekje penale

Citim Postuar më parë nga Maqellarjot Lexo Postimin
    hahahahahaha...te armatosen te mbrojne pronen dhe pasurine thote. Te armatosen si amerikanet thote hahahahah. Cfar karikature eshte ky mer.

Edhe keta karagjozet e PS-es bejn gam gam kot. Te marri si te pandehur porkuria thot. Mo mire...ti je ne fuqi pse nuk e padit por ngre zerin e bertet kot? Padite se kur bet fushatat elektorale dolet me parrullat se dikush do te mbaheshte pergjegjes per 21 Janarin? Te gjith halabak e hajdut jeni.
    Jan ato lojrat e pergjithsme,qe i krijojne bashke,pergjigje-kunderpergjigje.Duhet te jene mesazhe te derguara ne adrese te dikujt,me shum propabilitet eshte ndonje afar i familjes, qe o po e pengojne ose nuk eshte realizuar.
    Eshte thjesht dialektik e perdidshme,vetem tonin ka pak te larte.

AKA-MANO Maska e Maqellarjot
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972

Për: Berisha: Qytetarët të armatosen kundër qeverisë; Tahiri: Prokuroria të nisë ndjekje penale

Citim Postuar më parë nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    Jan ato lojrat e pergjithsme,qe i krijojne bashke,pergjigje-kunderpergjigje.Duhet te jene mesazhe te derguara ne adrese te dikujt,me shum propabilitet eshte ndonje afar i familjes, qe o po e pengojne ose nuk eshte realizuar.
    Eshte thjesht dialektik e perdidshme,vetem tonin ka pak te larte.
    Zoti na ruajt cfar mban ajo toke...

Sero..."Qisha" eshte myzeqarce...hahahaha paske derdh gjith talentin nderdialektik
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

3. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Maqellarjot për postimin:

SERAFIM DILO (22-04-2016)

i/e regjistruar Maska e Akuamarini
    Anëtarësuar
    19-02-2015
    Postime
    3,224

Për: Thirrja e Berishës: Shqiptarë armatosuni, po na drejton një organizatë kriminale

Shqiperia 1997- 2016/7 - Pervjetori i shkatrimit................

https://www.google.se/url?sa=t&rct=j...heIPeTqJmfJG8A

Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,775

Zoti na ruajt cfar mban ajo toke...

Sero..."Qisha" eshte myzeqarce...hahahaha paske derdh gjith talentin nderdialektik
    Nuk e di vertet se ne ato zona i kan thene Kish apo Qisha,por fjala Qishé ka qene shum me e perdorur se Kisha. Ne Shqiperi Qisha ishte normalitet ndersa fjala Kishe ishte shum pak e perdorur,prandaj me shume propabilitet kush e ka shkruajtur Qishe ka pasur te drejte.

6. Anetarët më poshtë kanë falenderuar SERAFIM DILO për postimin:

Maqellarjot (22-04-2016)

AKA-MANO Maska e Maqellarjot
    Anëtarësuar
    16-06-2011
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    972

Nuk e di vertet se ne ato zona i kan thene Kish apo Qisha,por fjala Qishé ka qene shum me e perdorur se Kisha. Ne Shqiperi Qisha ishte normalitet ndersa fjala Kishe ishte shum pak e perdorur,prandaj me shume propabilitet kush e ka shkruajtur Qishe ka pasur te drejte.
    Kam ven re dicka tjeter. Ne Kosove i thon qysh njesoj si ne myzeqe. Nje here e nje kohe duhet te kemi folur nje dialekt e nje gjuhe. Mendoj une.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Maqellarjot : 22-04-2016 më 19:55
    Ne kohe e rrethana kritike, si individi, ashtu edhe nji popull japin proven e forces morale te tyne

Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,775

Kam ven re dicka tjeter. Ne Kosove i thon qysh njesoj si ne myzeqe. Nje here e nje kohe duhet te kemi folur nje dialekt e nje gjuhe. Mendoj une.
    Ti e di si eshte gjuha,nganjehe fjala perhapet edhe jashte llogjikes..per arsye te shumta. Por edhe fjala qysh eshte fjale shume e perdorur.

Natyrisht kur thuhet "qysh-ereee",kuptohet se nga vjen.

Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,775

Ti e di si eshte gjuha,nganjehe fjala perhapet edhe jashte llogjikes..per arsye te shumta. Por edhe fjala qysh eshte fjale shume e perdorur.

Natyrisht kur thuhet "qysh-ereee",kuptohet se nga vjen.
    Po lexoja nje dite per fjalen éshtè,edhe ishte shkruar si perdorej ne dialekte,dhe ishte shkruar: Eshte,ashte,oshte dhe a,o. Mendova se ao-ja ishte gabim shkrimi,ku ne te vertete un vet gjith jeten kam perdorur a,o-n. "A,o Beni aty ? A,o e vertete ?

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Për: Thirrja e Berishës: Shqiptarë armatosuni, po na drejton një organizatë kriminale

Vellezer dhe motra te nderuar, ne ateizem nuk ka drejtesi, ka vetem armiqesi dhe vella vrasje. Mos bini pre e ketyre thirrjeve te ateisteve si Sali Berisha per vella vrasje, mos harroni ishte ai qe me 97' coi vendin ne lufte civile me mijera te vrare duke lejuar plackitjen e shqiptareve nepermjet firmave mashtruese piramidale. Sa pasuri u humb, nuk del njeri qe t'i beje dem me shume Shqiperise sesa Sali Berisha. Islami po ashtu eshte keshtu i dhunshem, ejani ne krishterim e aty do te gjeni dashuri e humanizem dhe do te jetojme te gjithe me dinjitet. Mos u beni pjese e filozofise fataliste ateiste qe ka lene Shqiptarine prapa vendeve tjera. Ne nuk guxojme te mbetemi pengje te ateisteve dhe myslimaneve per gjithe jeten, duhet te ecim perpara sic po ecin popuj te tere qe sot gjenden ne BE.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-09-2014
    Postime
    992

Eshte turp kur degjon nga nje ish-udheheqes apo ish ithtar i udheheqjes deklarata te tilla, qe ne fund te fundit jane edhe kontradiktore. Ishin demokratet e dhjetorit qe nuk dinin ne c'brime te futeshin kur i gjemonte sigurimi, ishin po demokratet qe nuk e ndaluan dot hemorragjine piramidale qe kushedi se ne c'brime perfundoi, kush e do valuten shqiptare?, ishte po selia e PD qe u mbyll si ne brime te miut kur vrane Azemin etj...Pra prej Berishes pritej force dhe optimizem per te kuptuar situaten, per te bashkjetuar me kete Taiwan te vogel Ballkanik, protektorat i kolonialisteve Englez apo perendimore dhe jo te behej thirrje per lufte, trazira dhe nje Sandokan tjeter shqiptar!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Vellezer dhe motra te nderuar, ne ateizem nuk ka drejtesi, ka vetem armiqesi dhe vella vrasje. Mos bini pre e ketyre thirrjeve te ateisteve si Sali Berisha per vella vrasje, mos harroni ishte ai qe me 97' coi vendin ne lufte civile me mijera te vrare duke lejuar plackitjen e shqiptareve nepermjet firmave mashtruese piramidale. Sa pasuri u humb, nuk del njeri qe t'i beje dem me shume Shqiperise sesa Sali Berisha. Islami po ashtu eshte keshtu i dhunshem, ejani ne krishterim e aty do te gjeni dashuri e humanizem dhe do te jetojme te gjithe me dinjitet. Mos u beni pjese e filozofise fataliste ateiste qe ka lene Shqiptarine prapa vendeve tjera. Ne nuk guxojme te mbetemi pengje te ateisteve dhe myslimaneve per gjithe jeten, duhet te ecim perpara sic po ecin popuj te tere qe sot gjenden ne BE.
    Na ke care bycen me prapagande fetare. Leri ore njerezit ne hallet e tyre. A thua se ti je Mesia dhe do na shpetosh vertet.
    Shko bej cicin ndonjehere se kur e mban gjate behesh me prostat.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •