Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 34
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-12-2013
    Vendndodhja
    Leningrad
    Postime
    176

Për: Përse nuk duhet armatosur Ukraina. E vështirë humbja e Moskës në fushëbetejë

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    25-09-2002
    Vendndodhja
    Mudder
    Postime
    447

Për: Përse nuk duhet armatosur Ukraina. E vështirë humbja e Moskës në fushëbetejë

Putinit dhe klasës Politike Ruse i duhet futur në magje nje nuclear bomb një orë e më parë. Rusia po e mban peng zhvillimin e Ballkanit. Rusia po cënon kufit e fqinjëve të sajë. Rusia po varfëron popullin e vet. Rusia mban peng lirinë e shumë popujve në mënyrë indirekte dhe direkte. Shtetet Perendimore do të kishin çliruar shumë vënde nga robërimi i diktaturave nëse nuk do të ishte e pranishme Politika e fuqive Ruse dhe Kineze. Nuk dua të zgjetem me mbështetjen që i bëhet vëndeve diktatoriale siç janë Nord Korea, Vietnami apo zonave në Afrikë e Azi të cilat kanë dhjetra vite në luftë civile. Të gjitha këto janë falë Rusisë dhe Kinës.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-12-2013
    Vendndodhja
    Leningrad
    Postime
    176

oh,strategu i divanit
    Citim Postuar më parë nga Wrangler Lexo Postimin
    Putinit dhe klasës Politike Ruse i duhet futur në magje nje nuclear bomb një orë e më parë
    - pra kush ben thirrje per fillim te luftes berthamore?
    Rusia po e mban peng zhvillimin e Ballkanit
    - qysh bre? Rusia e çonte "rrymen jugore" ne Bullgari, por ka i ka urdheruar Bullgarise te priste marreveshje per gazsjellesit? pse Greqia je aq e varfer? gjithashtu Rusia eshte fajtor?
    Rusia po cënon kufit e fqinjëve të sajë
    - provat.
    Rusia po varfëron popullin e vet
    - ne çfare jane te bazuar vezhgimet e tua? a shqiptaret jane te pasur? a kosovaret jane te pasur? a greket jane te pasur? gjithashtu Rusia eshte fajtor ne varferine e tyre?
    Rusia mban peng lirinë e shumë popujve në mënyrë indirekte dhe direkte
    - ta q..j, qysh??? me 1991 Elcin bushtra i tha republikve te Rusise "merrni sovranitet aq shume sa doni". me 2014 83% votat ne Krimea per ribashim me Rusi. te gjithe ata qe kishin qef, veç u larguan.
    Shtetet Perendimore do të kishin çliruar shumë vënde nga robërimi i diktaturave nëse nuk do të ishte e pranishme Politika e fuqive Ruse dhe Kineze
    - SHBA e kane shpallur veten si kombi i jashtezakonshem (siker Gjermania fashiste dikur).
    Nuk dua të zgjetem me mbështetjen që i bëhet vëndeve diktatoriale siç janë Nord Korea, Vietnami apo zonave në Afrikë e Azi të cilat kanë dhjetra vite në luftë civile. Të gjitha këto janë falë Rusisë dhe Kinës
    - me quaj vendet "diktatoriale" te Afrikes dhe Azise dhe me thua çfare diktatorale ata kane. ka nje shtet ne Lindor i cili eshte diktatoriale sipas Freedom House por ate e mbeshtet SHBA. quhet Saudi Arabia.
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  

4. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Rusnod për postimin:

martini1984 (30-08-2015)

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

A. NIKO mos genje haptazi, eshte Putini (me oligarket e vet) i cili kerkon pretekstin per te nderhyre ushtarakisht sic beri me Gjeorgjine me 2008. Te njejten taktike deshiron ta perdore edhe me Ukrainen. Pra eshte Rusia ajo e cila nuk deshiron qe gjendja te qetesohet sepse po te dilte Ukraina nga ombrella ruse do te perfitonte anetaresim ne NATO dhe BE, do te vazhdohej rruga e reformave ekonomike dhe ekonomia e saj do te forcohej ne mase te madhe. E kjo nuk i pelqen mafise se KGB-se e cila qeverise Rusine. Mos fol genjeshtra sepse per keto do te japesh llogari para Zotit.

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594

Thumbs down Për: Përse nuk duhet armatosur Ukraina. E vështirë humbja e Moskës në fushëbetejë

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    A. NIKO mos genje haptazi, eshte Putini (me oligarket e vet) i cili kerkon pretekstin per te nderhyre ushtarakisht sic beri me Gjeorgjine me 2008. Te njejten taktike deshiron ta perdore edhe me Ukrainen. Pra eshte Rusia ajo e cila nuk deshiron qe gjendja te qetesohet sepse po te dilte Ukraina nga ombrella ruse do te perfitonte anetaresim ne NATO dhe BE, do te vazhdohej rruga e reformave ekonomike dhe ekonomia e saj do te forcohej ne mase te madhe. E kjo nuk i pelqen mafise se KGB-se e cila qeverise Rusine. Mos fol genjeshtra sepse per keto do te japesh llogari para Zotit.
    E di sepse si puna jote jane INJORANT???
    Traktati i Varshaves u shperbe...
    Nato AVANCOI.
    Kush nuk mendon sipas menyres se tij,nuk ka llogjike!

Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    ky james tha: ne me ju dhe JUVE e keni BRENDA.
    https://www.youtube.com/watch?v=RL2-nTV2UaE#t=15
    AMEN

Anëtarësuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594

Putinit dhe klasës Politike Ruse i duhet futur në magje nje nuclear bomb një orë e më parë. Rusia po e mban peng zhvillimin e Ballkanit. Rusia po cënon kufit e fqinjëve të sajë. Rusia po varfëron popullin e vet. Rusia mban peng lirinë e shumë popujve në mënyrë indirekte dhe direkte. Shtetet Perendimore do të kishin çliruar shumë vënde nga robërimi i diktaturave nëse nuk do të ishte e pranishme Politika e fuqive Ruse dhe Kineze. Nuk dua të zgjetem me mbështetjen që i bëhet vëndeve diktatoriale siç janë Nord Korea, Vietnami apo zonave në Afrikë e Azi të cilat kanë dhjetra vite në luftë civile. Të gjitha këto janë falë Rusisë dhe Kinës.
    Je sume i propaganduar....kqyr realitetin°!

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga martini1984 Lexo Postimin
    ky james tha: ne me ju dhe JUVE e keni BRENDA.
    https://www.youtube.com/watch?v=RL2-nTV2UaE#t=15
    AMEN
    Te mos zgjerohet e te leje Putinin te u beje presion ne emer te sistemit te tij oligarkik, (i njejti president per 40 vite apo deri sa te vdes.) Sistemi oligarkik eshte sistem me nuanca te shtetit totalitar, nese ruset e dojne ate sistem eshte problemi i tyre dhe e drejte e tyre dhe nuk kane te drejte te ua imponojne te tjereve me force. Ukrainasit perfitojne shume me shume nese anetaresohen ne NATO dhe BE, shiko Polonine pas anetarsimit si iu ngrit ekonomia e saj, po te benin aleance me oligarket e Putinit do te perfitonin nje lesh te madh, + do te kercenoheshin ushtarakisht.

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga martini1984 Lexo Postimin
    E di sepse si puna jote jane INJORANT???
    Traktati i Varshaves u shperbe...
    Nato AVANCOI.
    Kuh sa gjynah, madje edhe Shqiperia doli nga Traktati i Varshaves, a e din sa kemi humbur ne shqiptaret nga ky gabim (se dolem). Kur komunistet shqiptare qe ishin te indoktrinuar fund e krye me ideologjine komuniste dolen nga ombrella ruse-sovjetike cka pret nga te tjeret...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-12-2013
    Vendndodhja
    Leningrad
    Postime
    176

http://tvklan.al/rikthehet-dhuna-ne-kiev/
    Skenat e dhunës janë rikthyer në sheshin përpara parlamentit në Kiev, gjatë të cilave pati edhe shumëtë plagosur.

Protagonistë janë mbështetësit e të ashtuquajturit “sektor i djathtë”, grupimit të ekstremistëve të djathtë që një vit më parë udhëhoqën protestat për rrëzimin e ish-presidentit filo-rus Viktor Janukoviç.

Dhuna arriti kulmin, kur ata hodhën granata në në këmbët e policëve. Sipas autoriteteve, 100 persona nga të dyja palët mbetën të plagosur nga përleshjet.

Protestat nisën pasi parlamenti ukrainas miratoi ndryshimet kushtetuese, që i hapin rrugë procesit të decentralizimit të rajoneve. Këto ndryshime nuk parashikojnë autonomi për rajonet lindore të Donjeckut dhe Luhanskut me popullsi rusishtfolëse. Këtyre rajoneve, që kundërshtojnë varësinë nga qeveria properëndimore e Kievit, u jepet një status special që sipas ekstremistëve të djathtë, u hap atyre rrugën drejt vetëqeverisjes së plotë.

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •