Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 30
    i/e regjistruar Maska e Evian
    Anëtarësuar
    04-08-2015
    Postime
    507

Për: Ideologjia islamike është nacionalizëm arab, ashtu si ideologjia komuniste ishte

Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    Kure hoxhallaret qesin helem nga goja, ajo nuk eshte nxitje urrejtje, kurse kjo po. Po ju a keni sy te shihni se çfare po ndodhe ne boten muslimane? Jo, sigurisht se jo. Ju nuk doni te shihni realitetin.
    Iluzioni eshte metoda me e mire per te ikur nga realiteti.
    Cilt hoxhallar ? Urrejtja dhe rracizmi jan te dënueshëm edhe me kushtetut shqiptare edhe ate kosovare !

Po te kishte folur saktesisht keshtu ne raport me katolikët, ortodoksët apo edhe hebrenjt, Gani Mehmeti do ishte prapa grilave i akuzuar si partizan i ISIS-it !! Dhe me beso qe do e kishte ngren maksimumin e burgimit i cili parasheh me duket deri diku 10 vite burgim per kete shkrim !

2. Anetarët më poshtë kanë falenderuar Evian për postimin:

Sayan2003 (11-08-2015)

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Për: Ideologjia islamike është nacionalizëm arab, ashtu si ideologjia komuniste ishte

Kure hoxhallaret qesin helem nga goja, ajo nuk eshte nxitje urrejtje, kurse kjo po. Po ju a keni sy te shihni se çfare po ndodhe ne boten muslimane? Jo, sigurisht se jo. Ju nuk doni te shihni realitetin.
    Iluzioni eshte metoda me e mire per te ikur nga realiteti.
    Cfare kane thane hoxhollaret ???........nje shembull ???

Pastaj, MJAFT ma cajte barkung me "boten muslimane"......se dij une kush krijon realitete fantazmash.....nese ju degjon njeri juve, shqiptaria eshte tamam afghanistan e pakistan.....

tungi
    albanish by nature

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    Cfare kane thane hoxhollaret ???........nje shembull ???

Pastaj, MJAFT ma cajte barkung me "boten muslimane"......se dij une kush krijon realitete fantazmash.....nese ju degjon njeri juve, shqiptaria eshte tamam afghanistan e pakistan.....

tungi
    Shembujt jane te shumte, por per ty qe duket se eke memorjen e dobet po te ceki ate qe e flasin per Skenderbeun, Nene Terezen...
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

5. Anetarët më poshtë kanë falenderuar iliria e para për postimin:

mesia4ever (11-08-2015)

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Shembujt jane te shumte, por per ty qe duket se eke memorjen e dobet po te ceki ate qe e flasin per Skenderbeun, Nene Terezen...
    Hoxhollaret jane shtresa me e arsimuar nder shqiptaret ne kohen aktuale dhe e kane arsimin me kualitativ. Kjo deshmohet pikerisht ne rastin e kesaj akuze qe e ben. Kur "intelektualet" me diploma pazari te univ. te prishtines dhe te tiranes (edhe sot e njejta fotografi) me gjysemdijen dhe sharlatanizem te plote e bejn shqiptarin skenderbe francez, anglez e italjan qe ka vra musliman, pikerisht per shkak te arsimit te larte hoxhollaret jane teper te matur dhe e qartesojne gjuhen percarese te intelektualeve tane, duke thane se, nese ka vra musliman, atehere paska vra shqiptare !
    Sa per nene terezen pos shefqetit nuk ja ka fut tjeter kish truc, kshu pa kryp.

Sidoqofte, nese hoxhollaret folin per skenderbeun ose nene terezen, folin per dy individa....kurse analfabetet me diploma pazari folin per pjesen dermuese te popullit shqiptarr, e keqja eshte, se jane aq subjektiv, saqe nuk e hetojne se pike se pari folin per nenen dhe baben e vet. Jane vet muslimanet ata qe jane te pamatur.

Tung
    albanish by nature

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga Evian Lexo Postimin
    Ky shkrim lufte-nxites kunder muslimaneve, a beson se do na bej qe te heqim dore nga besimet tona ?
    Ti thua se serbet gjithmone kan nxitur per dhune fetare, dhe ne te njejten kohe i jep te drejt ganiut i cili mendon edhe njehere me flliqt se cili do çetnik koke-preres !

Mos mor mesi, se te krishter jan edhe serbet. E ne do i qendrojm edhe me shume besnik kesaj feje sa here qe t'na cenohet e drejta e t'besuarit bashk me ofendimet e juaja edhe nga gani memetat !
    Atehere i nderuar ne shqiptaret do te dalim te humbur sic kemi dalur keto 100 vitet e fundit, dhe poashtu me perpara.
    Kush sot i ka punet me mire, Serbet, Kroatet, Maqedonasit apo ne Shqiptaret?! Perse ne jetojme ne 5 shtete dhe nga 5 keto shtete ne te 4-tertat i kemi punet me keq se te tjeret. E din ti se ne shqiptaret ne Kosove kemi me pak apo te drejta te barabarta me serbet edhe pse ata jane as 6 a 7% e popullsise. Pse ndodhi kjo. Sepse disa myslimane ne Kosove djegen Kisha ortodokse serbe, dhe keshtu ne Evrope u shfaqem si njerez ekstremiste. Per gabim te 2% e hengrem etiketen e ekstremizmit 98% e popullsise. Sot pa voten e serbeve ne nuk mund te kemi as ushtri. Serbet do ta konsolidojne autonomine e tyre edhe me shume. Ti fene e ke por sdo te thote ta shkatrrosh vendin tend.
    Serbet gjithmone kane shikuar interesin e tyre material, edhe sot e kesaj dite arabet investojne ne Serbi miliarda dollare ne fabrika e ekonomi, tek ne arabet investojne miliona dollare per te ngritur xhami, dhe per cka perpos per tru shperlarje?! Ky eshte mjerim i yni, nuk na ka faj as greku, as serbi, as maqedoni per kete injorance.
    Serbia ne njeren ane ka bere pakte me Turqine per t'i debuar shqiptaret ne Turqi, ne anen tjeter ne Evrope na ka prezantuar si njerez kamikaze islamiste qe kur te ndodhe lufte per debimin e shqiptareve Evropa te anoje nga Serbia. Dhe gjithmone ka ndhur keshtu me perjashtim te luftes se '99. Kete qorbe e hengren boshnjaket dhe do ta hanim edhe ne po te anonim nga sheriati apo vendet arabe.
    Ti kur je ne konflikt me nje njeri a shkon ta fusesh e ta fusesh doren tende ne zjarr 'per inati' te atij njeriu?! Jo.
    Serbet nuk jane te krishtere qe zbatojne Biblen por jane ortodokse tradicionale, por ka edhe te krishtere. Nuk behesh i krishter nese pagezohesh si ortodoks ndersa kurre s'lexon Biblen dhe nuk zbaton asnje Urdherese te Zotit. Bibla nuk u shkrua ne Serbi. As Kurani nuk u shkrua ne Shqiperi. Jezusi e Muhamedi nuk ishin as shqiptare e as serbe. Serbet krishterimin e moren nga shqiptaret e nuk ndodhi e kunderta.

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga Evian Lexo Postimin
    Sa per shembull, po e perseris shkrimin e Gani Mehmetit duke zëvendesuar fjalen musliman/islam me te krishter e kristianizem per t'pare se ne cfar grade mjerimi ka ra ky popull !
    !
    Nese te krishteret do i benin dem popullit, kombit, nese predikuesit krishtere do te shanin patriote vetem se nuk kane qene te krishtere, nese nje krishter do te shante nje humanist, patriot, atdhetar, poet etj. vetem se nuk ai apo ajo nuk ishte krishter/e ti me te drejte do te reagoje ashtu sic ka reaguar z. Gani Mehmetaj.
    Nese krishterimi do te ishte ideologji qe do te dergonte ne vrasjen e shqiptareve dhe shndrrimin e tyre ne 'mish per top' per tu derguar ne Siri e shkretetirat e Irakut ti do te kishe te drejte te beje kete krahasim.
    Nese besimi krishter do t'i bente shqiptaret 'argate te dreqit' duke i anetaresuar ne organizata vrastare terroriste si ISIS, cili shqiptar nuk do te jepte te drejte qe te beje reagim si Ganiu. Une i pari do te te jepja te drejte duke te thene 'bravo vella, ashtu eshte, faleminderit qe po flet drejtesine'.

Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    ...me gjysemdijen dhe sharlatanizem te plote e bejn shqiptarin skenderbe francez, anglez e italjan qe ka vra musliman, pikerisht per shkak te arsimit te larte hoxhollaret jane teper te matur dhe e qartesojne gjuhen percarese te intelektualeve tane, duke thane se, nese ka vra musliman, atehere paska vra shqiptare !
    Shembull:
    Nese mua ne Kosove me sulmojne ruset dhe une ne vetmbrojtje te vendit tim 'vras' ruse a po vras une ruse apo po vetmbrohem nga ruset?! Cka nese i teket tani Putinit te sulmoje Kosoven, sipas teje ai qenka tradhetar qe po u vetmbrojka. O zoteri ka vrare myslimane sepse e kane sulmuar ne vend te vetin, edhe ti vraj myslimane, te krishtere, ateiste, ortodokse, protestante, mormone, nese te sulmojne ne vendin tend.

Peace and love
    Anëtarësuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897

shkrim i dobet shume per te mos thene shkrim idiot fare..

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Shembull:
    Nese mua ne Kosove me sulmojne ruset dhe une ne vetmbrojtje te vendit tim 'vras' ruse a po vras une ruse apo po vetmbrohem nga ruset?! Cka nese i teket tani Putinit te sulmoje Kosoven, sipas teje ai qenka tradhetar qe po u vetmbrojka. O zoteri ka vrare myslimane sepse e kane sulmuar ne vend te vetin, edhe ti vraj myslimane, te krishtere, ateiste, ortodokse, protestante, mormone, nese te sulmojne ne vendin tend.
    Se paske kuptuar.....hoxhollaret kane reaguar ne krenarine e disave, se skenderbeu paska vra "musliman". Kur kunderpergjigjesh se me kete paska vra edhe shqiptare, atehere ndihen te ofenduar, ngase ne boten e kesulkiqes nuk ka shqiptare musliman, ergo, skenderbeu nuk mund te ket vrare shqiptare, ky pra eshte nje trillim nje ofendim i sknenderbeut ngase nuk ka shqiptare me te madh qe ka kontribuar ne ceshtjen kombetare. Ne kete shembull pasqyrohet tollovia, pakonceptimi i qendrimeve te "historianeve" dhe "intelektualeve" tane me diploma pazari.

Tung
    Ndryshuar për herë të fundit nga Nuh Musa : 12-08-2015 më 02:29
    albanish by nature

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Shkrimet e opinionisteve fantazem si Ganiu jane aq bombastike sa zeri i papare i kengetares me prapanicen e famshme Shkendie Mujaj. Imagjinoni moshen e Ganiut qe mesa shikoj ne foto do i kete kaluar te 60-tat. Nje deshtak qe ska bere hajer ne asnje fushe ne jete dhe si duket mosha e pleqerise i ka dhene te kuptoj se egziston nje treg ku mund te besh pak fame duke u marre me islamin dhe muslimanet.

Te them te drejten ai qe duhet ndjere keq nga ky shkrim ska pse te jene muslimanet , perkundrazi ky shkrim i drejtohet katolikeve kosovare dhe ateisteve. Ganiu ne nje fare menyre na ka dhene disa te dhena se islami ne shqiperi po gjen goxha hapesire dhe po rritet dita dites. Xhamite po frekuentohen dhe sheshet po mbushen me mijera besimtare muslimane. Katoliket kosovare se bashku me disa komuniste ateiste prej ezanit po shesin shtepite me cmime te lira dhe fatmiresisht keto shtepi po i blejne shqiptaret muslimane qe kane deshire ta degjojne ezanin ne sabah.
    Asgje per tu shqetesuar , vazhdo o Gani Bir Arabi Ahmetaj na ndrico me me teper lajme te tilla.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •