Postuar mė parė nga Kalvin puthjet te zgjasin jeten B@Ne. Buzqeshja/e qeshura e dija une ...ndoshta por do thoja kur i merr dhe jep nga njeriu zemres
Postuar mė parė nga B@Ne Buzqeshja/e qeshura e dija une ...ndoshta por do thoja kur i merr dhe jep nga njeriu zemres mir e bejm keshtu ti me jep nga nje te puthur dit per dit dhe une nuk do ankohem une do te jap te puthura kur te me thuash ti
Postuar mė parė nga Kalvin mir e bejm keshtu ti me jep nga nje te puthur dit per dit dhe une nuk do ankohem une do te jap te puthura kur te me thuash ti hahahaaha.....s'dike hiē ti ...nuk jam vetem une ne ket forum...
Postuar mė parė nga B@Ne hahahaaha.....s'dike hiē ti ...nuk jam vetem une ne ket forum... po nuk je vetem ti por nuk kam besim te te tjerat pastaj nuk se do te harxhohen buzet ty
Postuar mė parė nga Station Unė nuk puth asnjė. Eli urime. ashtu te ka qejf partia dhe un se me vjen vedhtirr
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
……………. DD
nje puthje te vertet per B@Ne kte teten lart nuk e puth se i vika vedhtirr
Postuar mė parė nga Kalvin po nuk je vetem ti por nuk kam besim te te tjerat pastaj nuk se do te harxhohen buzet ty lol, pse paske besim ke une ? As me njeh e as te njoh ahhaha
Postuar mė parė nga Kalvin nje puthje te vertet per B@Ne Pse ato te tjerat ishin fallco ? Si i bie kjo puthje e vertete ?? lol
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga B@Ne : 16-06-2015 mė 17:19
Postuar mė parė nga B@Ne Pse ato te tjerat ishin fallco ? Si i bie kjo puthje e vertete ?? lol e vertet i bie pa hile pa prapaskena
B@Ne (16-06-2015)
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt