"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Buse nese vi, me duhet nje udherrefyes.![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
"Patjeter,ne per replika jemi".
Po ta perseris prap,vend me ndertime me te shemtuara se Shqiperia nuk ka ne bote. Shpresoj vetem qe mos ndikoj ne formimin e brezave te ardhshem...
Nuk duhet me u mburr shum me "kokat" se nga ai vend ka dalur dhe Vangjel Koka e Kokedhimat e tjere.
Serafim mesa di une tema thote Foto nga Durresi Jame munduar te sjell gjerat e reja qe jane bere per mir apo per keq varet si i merr. Nuk po mburr as kend Kokat por po te cilesoj qe ktu ka dal koka ime e jotja dhe e shum te tjerev sa per ndertimet ehh jane fryti i juaj kokave te medhaja se ne dhe ne brezi tanishem do marrim shembujt tuaj....nuk eshte faji im qe kan qene njerezit pa gusto
Pres Antireplik Sero djali![]()
Buse verteeee, atehere mundkam me fjete zbathur ene pa corapa.![]()
Hahahahah jo jo nuk e lejon Durresi kete gje![]()
Flini me corapa n'Durres?![]()
Ne flejm me kpuc me qafa moree se si vend bregdetar eshte ftohte![]()
Krijoni Kontakt