e ka thene faik konica ne vitet 30 ate shprehje, per shume arsye qellon te jete aktuale
e ka thene faik konica ne vitet 30 ate shprehje, per shume arsye qellon te jete aktuale
Morali & Miresia
Virtyte te trazuara nga mendje te modifikuara.
Po dhe do qendroj per nje kohe te gjate.
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
kam firmosur dhe dhene numrin e id per gjergj bojaxhi si kandidat I pavarur per kryebashkiak por me duhet te analizoj shume nese do me duhet ti jap voten apo po e perdore ministri qe e ka martuar e ema per ta pasur te lehte fitoren ne kryeqytet
imagjino nje kryebashkiak te pa shkolle si veliaj
Morali & Miresia
Virtyte te trazuara nga mendje te modifikuara.
Se kishte dhe francez te paster ne shpirt se dija . Po qe e du shum dreqin pikerisht nga kjo ..shpresoj mos me zhgenjeje e te ndryshoje .
It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .
Rete, ose format e tyre, kane qene gjithmone pasioni im.
Ato mbasdite te humbura vetem mbi bar, nderkohe qe koha vazhdonte te humbiste ne bote. Thjesht duke shikuar lart , mendoja se ne te ardhmen duhet te studioja rete, por pastaj e kuptova qe trupi im, gjithmone ka qene mbi toke. Si rrjedhim zbulova se ne kokat e njerezve, kishte me teper re sesa ne qiell. Per kete, ndonjehere duke fiksuar fytyrat dhe pyes veten nese edhe ata mendojne se jeta nuk eshte vecse nje vallezim resh!
Po mendoj qe Lulken e kan mund e kan xrru![]()
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Po mendoja sa shume mund duhet te ndertohet nje miqesi, dhe sa pak te shkaterrohet ajo (mu sikur kullat nga rera te ngritura ne plazh)
MOS SHIKONI KISHA E XHAMIA, FEJA E SHQIPTARIT ĖSHTĖ SHQIPTARIA
..kur zgjedhet miqt e mire,miqsija zgjat dhe eshte e perhershme.Mandej miqesine njeriu mund ta zgjat dhe ta prish ne te njejten kohe vet.Toleranca eshte fjale e madhe,ne rastese kemi tolerance,jeta shkon mire ne te gjitha rrugetimet tona...Mora nga fjalite e Poetit...
...Ej Poeti,fioj Barqa(edhe pse me mund),urime,perseri shkojme larg me realin...
Pse vezen e ngjyrosur per pashket nuk e hane?
Derisa te jete Shqiperia gjysmake, shqiptaret kane per t'u ndjere inferiore edhe ne trojet e tyre.
Uffff, ska me honger, ska me pi ene ...![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Krijoni Kontakt