Close
Faqja 11 prej 81 FillimFillim ... 9101112132161 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 801
    not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790

Për: Për cilin anëtarë të ka marrë malli...

Citim Postuar më parë nga pranvera bica Lexo Postimin
    Flm.Busy! Mbaresia per teta Veren mbaroi zemer...te perqafoj edhe une me lot ne sy!

Tenta Vera...,

Ky esht nga ato momentet qe dua te behem ZOT, per t'anullu ca vendime t'paraardhesit...

.........

Por te marrim anen pozitive", un tashi mund te t'ngacmoj ty sepse je e lire...xD

Nje perqafim vllazror, me ngushllimet me t'sinqerta nga thellesia e zemres time!!
    paqen, e sjell vetem drejtsia

2. Anetarët më poshtë kanë falenderuar skender76 për postimin:

pranvera bica (26-01-2015)

i/e regjistruar Maska e Etno3
    Anëtarësuar
    10-03-2014
    Vendndodhja
    Peje
    Postime
    775

Per Lulke..................
    Gjaku lahet me Gjak

..Mos me prek!! Maska e Lulke
    Anëtarësuar
    18-11-2014
    Postime
    1,680

Hahahaha Etno edhe mua me mer malli edhe kur jam me ty..jarebi mos ndodhte kurre te te kem larg!!! Kisss
    It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .

..Mos me prek!! Maska e Lulke
    Anëtarësuar
    18-11-2014
    Postime
    1,680

Shum bukur qe me doli kjo teme para un do permendja disa antare te cilet un i dua shum por per fatin e keq nuk jan me antare ne kte forum ose e kan rralluar. Po e Filloj me Rex qe eshte nder miqt e mi me te mire, Rexhina, qe eshte shum me e vjeter ne kohe ktu por qe nuk e frekuenton me aq shume, Albanezi, i cili eshte njeri vertet i mrekullueshem ,Nete qe un e dua vertet shum Genti Tr ( Sopoti) i cili eshte nga njerezit me te sinqerte qe un kam njohur , Station qe u duk nja dy dite e se pashe me Verdall , Mjeshtri apo Nicola Tesla qe Gjithashtu eshte i perjashtuar,,(cuditerisht antare qe ja vlen ti lexosh kan kte status ) ,Yoko dhe Sorkadhen ,Goni me ka mare malli edhe per ty ,ke te permend me?? Jan shum sinqerisht !!! Disa po i permen hère tjeter..Albo do te keshilloja ti rishikoje njeher ato qe kan marre perjashtime ndodh qe per nje moment nevozizmi mes dy palesh..te humbasesh antare qe ke deshire ti lexosh e te mesosh prej tyre..Nota trishtimi me kan mberthyer kto momente !!! Ju perqafoj miqt e mi edhe besoj qe nje pjese e mire e juaj me lexon dhe kto momente me pershendetni ne heshtje .. Persa i perket miqve actuel me ka mare malli per Hot , Lexuesin, Doktorri , Lindushen dhe Banen qe kam 2 dite qe si lexoj kisss for you
    It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .

6. 3 antarët më poshtë falenderuan Lulke për mendimin e shprehur në këtë postim:

*~Rexhina~* (27-01-2015),B@Ne (27-01-2015),hot_prinz (30-01-2015)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    10-05-2006
    Postime
    3,344

Per te gjithe ������sa jemi shar e rrahur ne ket forum ����

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Citim Postuar më parë nga alnosa Lexo Postimin
    Per te gjithe 😔😔😔sa jemi shar e rrahur ne ket forum 😛😛
    Kohe te bukura.😜
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1

Citim Postuar më parë nga Agim Metbala Lexo Postimin
    Mbahu e nderuar...pranoje realitetin...fal Zotit ke fëmijë, nipa e mbesa...ata janë jeta jote...
    Shume faleminderit Agim!Jeta u tregua e pameshirshme me mua...

Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1

Citim Postuar më parë nga skender76 Lexo Postimin

Tenta Vera...,

Ky esht nga ato momentet qe dua te behem ZOT, per t'anullu ca vendime t'paraardhesit.
    .........

Por te marrim anen pozitive", un tashi mund te t'ngacmoj ty sepse je e lire...xD

Nje perqafim vllazror, me ngushllimet me t'sinqerta nga thellesia e zemres time!!
    Shume faleminderit Skender!Respekte per ju!

Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1

Per te gjithe vecanerisht per Xhuxhumakun!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-12-2014
    Vendndodhja
    FRANCE
    Postime
    151

Citim Postuar më parë nga lulke Lexo Postimin

shum bukur qe me doli kjo teme para un do permendja disa antare te cilet un i dua shum por per fatin e keq nuk jan me antare ne kte forum ose e kan rralluar. Po e filloj me rex qe eshte nder miqt e mi me te mire, rexhina, qe eshte shum me e vjeter ne kohe ktu por qe nuk e frekuenton me aq shume, albanezi, i cili eshte njeri vertet i mrekullueshem ,nete qe un e dua vertet shum genti tr ( sopoti) i cili eshte nga njerezit me te sinqerte qe un kam njohur , station qe u duk nja dy dite e se pashe me verdall , mjeshtri apo nicola tesla qe gjithashtu eshte i perjashtuar,,(cuditerisht antare qe ja vlen ti lexosh kan kte status ) ,yoko dhe sorkadhen ,goni me ka mare malli edhe per ty ,ke te permend me?? Jan shum sinqerisht !!! Disa po i permen hère tjeter..albo do te keshilloja ti rishikoje njeher ato qe kan marre perjashtime ndodh qe per nje moment nevozizmi mes dy palesh..te humbasesh antare qe ke deshire ti lexosh e te mesosh prej tyre..nota trishtimi me kan mberthyer kto momente !!! Ju perqafoj miqt e mi edhe besoj qe nje pjese e mire e juaj me lexon dhe kto momente me pershendetni ne heshtje ..

persa i perket miqve actuel me ka mare malli per hot , lexuesin, doktorri , lindushen dhe banen qe kam 2 dite qe si lexoj kisss for you
    aha as qe behet fjale te ekzistoje ndonje emer kreni ketu ee? Pavaresisht kesaj deklaroj qe mua me ka marr malli per kete gocen ketu qe dhe pse sia ndien shume e pershendes dhe i uroj me te mirat e kesaj bote ne cdo aspekt te jetes se saj....

Faqja 11 prej 81 FillimFillim ... 9101112132161 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •