Close
Faqja 13 prej 42 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 412
    Updating.... Maska e Wordless
    Anėtarėsuar
    19-06-2002
    Vendndodhja
    Undercover
    Postime
    3,154

Pėr: A eshte ky Islami i vertete, (qe po na fshehin hoxhallaret dhe disa myslimane)?!

Sure 8, Fjalia 41: "Dini se kur te vidhni (zaptime lufte) nje e peseta i takon Allahut dhe te Deleguarit dhe kusherinjeve te tij.."

Allahu, Muhamedi me kushėrnjėt e tij ... Ali Baba me 40 hajdutėt
    Ky shtet ėshtė ky qė ėshtė sepse qytetarėt tanė janė kėta qė janė !

2. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Wordless pėr postimin:

mesia4ever (31-08-2014)

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Pėr: A eshte ky Islami i vertete, (qe po na fshehin hoxhallaret dhe disa myslimane)?!

Citim Postuar mė parė nga Wordless Lexo Postimin
    Allahu, Muhamedi me kushėrnjėt e tij ... Ali Baba me 40 hajdutėt
    Kjo eshte feja pra. Ja edhe ne gjuhen origjinale si dhe ne anglisht. Liber i mbushur me perla...

And know that whatever ye take as spoils of war, lo! a fifth thereof is for Allah, and for the messenger and for the kinsman (who hath need) and orphans and the needy and the wayfarer, if ye believe in Allah and that which We revealed unto Our slave on the Day of Discrimination, the day when the two armies met. And Allah is Able to do all things.
    وَاعْلَمُوا أَنَّمَا غَنِمْتُمْ مِنْ شَيْءٍ فَأَنَّ لِلَّهِ خُمُسَهُ وَلِلرَّسُولِ وَلِذِي الْقُرْبَى وَالْيَتَامَى وَالْمَسَاكِينِ وَابْنِ السَّبِيلِ إِنْ كُنْتُمْ آمَنْتُمْ بِاللَّهِ وَمَا أَنْزَلْنَا عَلَى عَبْدِنَا يَوْمَ الْفُرْقَانِ يَوْمَ الْتَقَى الْجَمْعَانِ وَاللَّهُ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar mė parė nga jarigas Lexo Postimin
    Qekur na qenka fyerje, te thuash te verteten??!! Aq me teper, kur kete te vertete e thua ti vete??!!
    Eshte ceshtje e nivelit kulturore kjo pune per ta kuptuar se ku jane kufijt e ndersjelljes njerezore.....dhe natyrisht se kjo nuk pritet dhe nuk mund te pritet nga nje "ferraxhi i peqinit", apo nga na ishe, se duhet ta konsultoje vellaun tim prap se nuk me kujtohet mire !!!.....apo nuk te kemi notues neper kultura ???, nje njeri qeq nuk e din se ku e ka vendin ???, kjo eshte arsyeja se pse TI dhe disa pak individ tjere qe enden neper forum sillen keshtu sic sillesh ti !!!, njerez te hutuar, qe nuk e dijne se ku e kane vendin.

Per sa i perket fese, ajo s"eshte nje person qe te mund te fyhet!! Vetem dudumat perdorin shprehje te pakuptimta si kjo!! E shumta, mund te fyhen pasuesit e fese-kancer, por ata e kane vete ne dore te zgjedhin mosndjekjen e nje profeti gjakatar e pedofil!!!
    Asnje subjetkt nuk mund te fyhet, kjo eshte ne natyren e ceshtjes, ngase eshte gjitheperfshires dhe pa adresse....dhe asnje njeri nuk ankohet per kete pune.
    Pra, cka deshe tash konkretisht te na thuash me kete fjali boshe dhe pa kuptim permbajtes ???, deshe vetem te tingullosh si njeri i mencem ???

tungi
    albanish by nature

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463

Citim Postuar mė parė nga iliria e para Lexo Postimin
    .................................................. ........
    Hajde talent e hajde,

paske filluar me e perhap katalogung "antiterror" te islamit ne krejt rubrikat e forumit.....sa te paguajn mjekroshat pash Allahun ???
    albanish by nature

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Shteti Islamik merr peng 50 burra irakianė

Banorėt thonė se militantėt e lidhur me ekstremistėt e grupit tė Shtetit Islamik, kanė rrėmbyer dhjetėra njerėzve nga njė fshat sunit nė veri tė Bagdadit.

Militantėt kidnapuan rreth 50 burra nga fshati Tal Ali, rreth 240 kilometra nė veri tė Bagdadit, tė enjten, thonė banorėt.

Burrat i futėn nė kamionė, thanė ata, duke folur nė kushte anonimiteti pėr shkak tė frikės nga hakmarrja.

Militantėt ishin tėrhequr nga fshati njė ditė mė parė, nga frika e njė sulmi nga ana e ushtrisė irakane. Kur ata u larguan, banorėt i vėnė zjarrin njė flamur tė IS-it..

Grupi i Shteti Islamik udhėhoqi njė ofensivė nė muajin qershor, duke pushtuar sipėrfaqe tė mėdha tė Irakut Verior. Grupi ka publikuar foto tė vrasjes masive tė robėrve nė zonat nėn kontrollin e saj nė Irak dhe nė Sirinė fqinje.

------------------------

Pas disa diteve keta do te ekzekutohen, do te vijne disa forumiste me tru te qenit e do te thone se kjo eshte montazh i Hollivudit. Ptu

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639

Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Shteti Islamik merr peng 50 burra irakianė

Banorėt thonė se militantėt e lidhur me ekstremistėt e grupit tė Shtetit Islamik, kanė rrėmbyer dhjetėra njerėzve nga njė fshat sunit nė veri tė Bagdadit.

Militantėt kidnapuan rreth 50 burra nga fshati Tal Ali, rreth 240 kilometra nė veri tė Bagdadit, tė enjten, thonė banorėt.

Burrat i futėn nė kamionė, thanė ata, duke folur nė kushte anonimiteti pėr shkak tė frikės nga hakmarrja.

Militantėt ishin tėrhequr nga fshati njė ditė mė parė, nga frika e njė sulmi nga ana e ushtrisė irakane. Kur ata u larguan, banorėt i vėnė zjarrin njė flamur tė IS-it..

Grupi i Shteti Islamik udhėhoqi njė ofensivė nė muajin qershor, duke pushtuar sipėrfaqe tė mėdha tė Irakut Verior. Grupi ka publikuar foto tė vrasjes masive tė robėrve nė zonat nėn kontrollin e saj nė Irak dhe nė Sirinė fqinje.

------------------------

Pas disa diteve keta do te ekzekutohen, do te vijne disa forumiste me tru te qenit e do te thone se kjo eshte montazh i Hollivudit. Ptu
    Ore mess 4 ever I tille ishe para 10 I tille ke mbetur, nje anti islamik I perbetuar! Keta te ISIS ne krahasim me ty, jane lule, te kishe pas ti pushtetin ne duar dhe mundesine me vra te gjithe muslimanet te bote, ti do e kishe be kete pa mos menduar fare dy here.
    E keqja eshte se pervec shkrimit e leximit ti asgje me shum nuk din. Njehere nuk te pash te perdorish koken tende tamam si duhet.
    Sa u perket atyre montazheve te holywoodit, jane montazhe oh mess 4 ever. Per ate I kane hequr nga interneti, se nuk duan njerezit te shikojne te verteten,oh mess eh mess 4 ever. Per ty edhe Joda ekziston, e ke pa ne film, beson ne cdo gje qe te servit televizori, kurr nuk e lodh koken me.verifikuar nqs se x lajmet jane osr nuk jane te verteta, per ty verifikimin e ben shtepija e bardhe, se cfar thuajne keta te shtepise se zeze eshte e vertete!
    Qe 50 vite kjo shtepia e bardhe po ren boten duke fillu me incidentin e gjirit te tonkes!
    Messi 4 ever nuk ka.degju per kete incidet qe vrau 3.5 milione vietnaneze, dhe qe e gjithe lufta u nis nga nje incident qe nuk kishte ndodhur kurre. Por ai e beson se e ka vertetu shtepia e bardhe kete incident (qe ska ndodhur kurre).

Kot po fol me koke bosh. Shko bej detyrat e shtepise para se te shkruash ne forum.
    WE WILL NOT GO DOWN!

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Do te kisha kerkuar nga moderatoret qe te fshijne postimet e forumistit Gostivari USA sepse ky ka qellimin qe ta ktheje temen ne konflikt personal. Tema eshte hapur per tua dokumentuar shqiptareve se feja Islame eshte e nderlidhur me terrorizmin dhe masakrat qe po ndodhin ne Lindjen e Mesme, kjo s'eshte gje e re, kjo eshte dokumentuar nga forumiste si une qe 10 vite me pare.

Gostivari usa ka se pari probleme me trurin e tij te gomarit, ky nuk deshiron te jete pjese e nje feje qe eshte pergjegjese per vrasjen e gjymtimin e shume popujve, ky nuk deshiron qe ta pranoje se eshte duke besuar nje pedofil arab si profet, prandaj ky vjen ketu duke e kthyer temen ne konflikt personal, gje te ciles do t'i shmangemi. Une siq e kam sqaruar qe moti kohe nuk jam per urrejtje as me myslimanet e as me ateistet apo evolucionistet, une i respektoj, njekohesisht i kritikoj. Siq e dini une shpesh here ne forum kam mbeshtetur armatosjen e myslimaneve te moderuar qe luftojne per shtet sekular, si p.sh. ne Siri, po t'i urreja une myslimanet une do te gezohesha kur Asadi i bombardon me aeroplane, por kjo s'eshte e vertete se cka me akuzojne tru gomaret.

Ky po te ishte ndonje anti amerikan i forte nuk do te kishte jetuar ne USA hiq, por ec e kuptoja ketij trurin e gomarit kur ky vet se kupton ate. Ec e kuptone pastaj nje njeri me tru gomari qe 24 ore flet kunder USA por disi deshiron qe te jetoje ne ate shtet. Po te kisha mundesi ketij do i peshtyja ne tru dhe do ia demontoja trurin e do i thosha ne anglisht 'from now on you don't need this'.
    Une vazhdoj te luftoj me krenari per popullin tim shqiptar dhe per te ardhmen ne nje shtet te perparuar e te civilizuar.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nė Irak, zbulohet varreza masive me 35 trupa tė vrarė nga xhihadistėt

Forcat Kurde dhe militantėt Shiit kanė zbuluar njė varrezė masive me 35 trupa, pasi qė kanė rimarrė qytetin e Sulaiman Bek, tė Irakut, tė cilin e kishin pushtuar xhihadistėt, ka njoftuar sot njė zyrtarė dhe njė mjek.

“Nuk ėshtė ende e qartė se kur janė kryer krimet ndaj kėtyre 35 personave, pasi qė qyteti ka dal nga kontrolli i shtetit disa herė brenda vitit, sidomos nga muaji qershor deri javėn e fundit”.

http://botasot.info/bota/324721/ne-i...a-xhihadistet/

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639

Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Do te kisha kerkuar nga moderatoret qe te fshijne postimet e forumistit Gostivari USA sepse ky ka qellimin qe ta ktheje temen ne konflikt personal. Tema eshte hapur per tua dokumentuar shqiptareve se feja Islame eshte e nderlidhur me terrorizmin dhe masakrat qe po ndodhin ne Lindjen e Mesme, kjo s'eshte gje e re, kjo eshte dokumentuar nga forumiste si une qe 10 vite me pare.

Gostivari usa ka se pari probleme me trurin e tij te gomarit, ky nuk deshiron te jete pjese e nje feje qe eshte pergjegjese per vrasjen e gjymtimin e shume popujve, ky nuk deshiron qe ta pranoje se eshte duke besuar nje pedofil arab si profet, prandaj ky vjen ketu duke e kthyer temen ne konflikt personal, gje te ciles do t'i shmangemi. Une siq e kam sqaruar qe moti kohe nuk jam per urrejtje as me myslimanet e as me ateistet apo evolucionistet, une i respektoj, njekohesisht i kritikoj. Siq e dini une shpesh here ne forum kam mbeshtetur armatosjen e myslimaneve te moderuar qe luftojne per shtet sekular, si p.sh. ne Siri, po t'i urreja une myslimanet une do te gezohesha kur Asadi i bombardon me aeroplane, por kjo s'eshte e vertete se cka me akuzojne tru gomaret.

Ky po te ishte ndonje anti amerikan i forte nuk do te kishte jetuar ne USA hiq, por ec e kuptoja ketij trurin e gomarit kur ky vet se kupton ate. Ec e kuptone pastaj nje njeri me tru gomari qe 24 ore flet kunder USA por disi deshiron qe te jetoje ne ate shtet. Po te kisha mundesi ketij do i peshtyja ne tru dhe do ia demontoja trurin e do i thosha ne anglisht 'from now on you don't need this'.
    Une vazhdoj te luftoj me krenari per popullin tim shqiptar dhe per te ardhmen ne nje shtet te perparuar e te civilizuar.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nė Irak, zbulohet varreza masive me 35 trupa tė vrarė nga xhihadistėt

Forcat Kurde dhe militantėt Shiit kanė zbuluar njė varrezė masive me 35 trupa, pasi qė kanė rimarrė qytetin e Sulaiman Bek, tė Irakut, tė cilin e kishin pushtuar xhihadistėt, ka njoftuar sot njė zyrtarė dhe njė mjek.

“Nuk ėshtė ende e qartė se kur janė kryer krimet ndaj kėtyre 35 personave, pasi qė qyteti ka dal nga kontrolli i shtetit disa herė brenda vitit, sidomos nga muaji qershor deri javėn e fundit”.

http://botasot.info/bota/324721/ne-i...a-xhihadistet/
    Kalama e kalama, do te kisha pas deshire te fshihen postimet e Gostivarit Usa. Pse te fshihen postimet e mija valle? Te pengon e verteta? Nuk ke deshire te.lexojsh te verteten? Cfar eshte problemi me ty hipokrit qe vjen ketu e.thua se respekton musliman dhe nuk I ofendon ata, por tan kohen na krahason me gomere, me qen e ku ta di se cfar, quan profetin tone pedofil , dhe akoma ke ftyre te thuash se nuk.I paske ofenduar muslimanet ti ketu ne forum, dhe kurr dikush si puna ime psh qe postimet e tua dhe ofendimet e tua I kane ardhur deri ne maje te.hundeve te.quan kok bosh! Cfar ben ti? Ti shkon dhe qan para modertoreve , shlyni postimet e ketij shlyni postimet e atij!
    Ti ke.humbur debatin andaj tani lut moderatoret per ndihme.

Ritu , messi ritu , benu burre, mos vepro si kalam!

Gv_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221

Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    .
    Sa u perket atyre montazheve te holywoodit, jane montazhe oh mess 4 ever. Per ate I kane hequr nga interneti, se nuk duan njerezit te shikojne te verteten,oh mess eh mess 4 ever....
    Mire, ti menderi i universit, cila do te ishte arsyeja qe kokeprerjet ne emer te Allahut na qenkan montazhe te Hollywoodit!??
    A eshte edhe Muhaxheri, Duka, Ukajt, e tere lukunia e muslimaneve qe bejne Xhihad, aktore Hollywoodiane!??
    E, meqe ti na qenke kaq mire i brumosur me mencuri, a i tregon botes se cfare kane bere ne mosperputhje me Kuranin tend, xhihadistet e Isis-it!??
    Jarigas

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463

Mire, ti menderi i universit, cila do te ishte arsyeja qe kokeprerjet ne emer te Allahut na qenkan montazhe te Hollywoodit!??
    A eshte edhe Muhaxheri, Duka, Ukajt, e tere lukunia e muslimaneve qe bejne Xhihad, aktore Hollywoodiane!??
    E, meqe ti na qenke kaq mire i brumosur me mencuri, a i tregon botes se cfare kane bere ne mosperputhje me Kuranin tend, xhihadistet e Isis-it!??
    Po de, i kane shkel rradhazi ato ajete qe folin per jeten dhe vleren e jetes, mbrojtjen e jetes, miresine nder njerezit, mbrojtjen e paqes nder njerezit, etj....apo nuk shkrujn n'kuran ēato mesele ?
    Ta hangsha llogjiken e gjysmakit qe ma ke ...medalja i ka dy ane....nuk ta msojn atje n'seminar kete ?

Tungi
    albanish by nature

Faqja 13 prej 42 FillimFillim ... 3111213141523 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •