Dua ta dish qe te ndjesh mall per dike nuk nenkupton te duash ta rishohesh.............ata/ato qe dikur kane qene pjese e jetes sone mund te na mungojne pa nenkuptuar asgje..............
Dua ta dish qe te ndjesh mall per dike nuk nenkupton te duash ta rishohesh.............ata/ato qe dikur kane qene pjese e jetes sone mund te na mungojne pa nenkuptuar asgje..............
nuk besoj se do kete ne bote emocion me te bukur uhhhh mezor i pres kto caste![]()
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
.....edhe kenga mund te te bezdis nese e ndegjon me dekada, e jo me demagogjia!
Sa her jam nis......mu ka kthyer mendja .....
......komunikimi me ty, cdoher ka qene i vulosur me "MADE IN MIQESIA"![]()
Ti je universi im, i shumėzuar me pafundėsi... dhe shumė mė tepėr se kaq...
Dua te dish qe mua do me kesh gjithmone aty ne cdo hap,do jem cdo here aty per ty duke te te shtrenguar doren. ''Ne te mire dhe ne te keq'',sic i kemi premtuar njeri tjetrit.
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
...........ma verbove ti naten,dhe u trete ngadale...mi rrembeve te gjithe endrrat,dhe zhgenjimin e le pas.... (A.Gj)
dua ta dish qe gjerat e bukura lindin papritmas,eshte e padobishme ti programosh..dashurite..ditet..gjerat per ti bere...........
dua ta dish qe....ne oqeanin e qiellit, vetem kush di te lundroje me varken e endrrave mund tė mberrije ne hėnė...
![]()
ೋღ♥ღೋ ══════════C6H12O6═════════ೋღ♥ღೋ
Krijoni Kontakt