Close
Faqja 66 prej 79 FillimFillim ... 1656646566676876 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 651 deri 660 prej 788
    Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Pėr: Zgjedhjet parlamentare 2014 ne Kosove

Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Ti ke biznes me 25 punetor ..e pabesueshme ..nese eshte e vertete ,me vjen mire ,vetem se shpresoj te jete i ndershem dhe mos ti maltretosh punetoret siq ka bere ajo nenkryetarja juaj duke ju fshehur duarte e prera

Cka ka lidhje biznesi im me Thacin ,mos Thaci me ka mundesuar ?
    Nuk me duhet asgje nese beson apo nuk beson thjesht te tregova qe nuk jam i varun prej rroges te qeverise thaqi 1 apo 2 as nuk kam qen kurr.

Te gjithe kan lidhje me qeverin thaqi me apo pa deshiren tende Ndoshta te ka perkrahur qdo dite thoshte do i perkrahim bizneset e vogla dhe ato te mdhaja hahaha.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    Fakti qe jetoj larg nuk do te thote qe mu nuk me intereson cfare po ndodhe atje . Aq me pak do te thote qe une e dua te keqen per Kosoven vetem meqe une dhe femijet e mi s' jetojme ne te.Une po shpreh mendimin tim qe gjithsesi mund te jete I gabuar.
    Interesant eshte psstaj qe ty te duket mendimi im jo i ndershem qe eshte ndryshe nga i yti , ndersa mendimi I Antiproantit psh ose prishtines qmendojne si te duken te ndershme edhepse edhe ata jetojne jashte.

PS Antiproanti, prishtina, kerkoj falje qe ju permenda pa ju citu juve.Ishte pa te keq betohem.....
    Nuk e paskam dite qe jetojne jasht ,te pakten per Antiproantin kurre s'kisha besu ,kam mendu se eshte jurist ne Kosove ,sidoqofte nuk duhet te jetosh domosdoshmerisht te KOsove per te kuptuar,gjendjen e mjere te populit ,urat e Frances te mbushura me refugjate nga Kosova edhe une ne tv i kam pare ,por te mos kesh njohuri apo te dish gjendjen dhe prape ta perkrahesh vetem se jane anasit e tu ,nuk ka logjike ,se paku per mua ..
    There is a special place in hell for women who don't help other women.
    Madeleine Albright

Shqiptar nga Kosova Maska e prishtina75
    Anėtarėsuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360

.......qeveri me kriminale nuk ka pasur as nuk do kete ne kosoven e pasluftes, se sa qeveria e hashim pash toptanit!

Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Citim Postuar mė parė nga prishtina75 Lexo Postimin
    .......qeveri me kriminale nuk ka pasur as nuk do kete ne kosoven e pasluftes, se sa qeveria e hashim pash toptanit!
    prishtina75, kurr mos thuaj kurr shqiptar jemi. Te pakten per dicka me kane number one.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar mė parė nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Nuk me duhet asgje nese beson apo nuk beson thjesht te tregova qe nuk jam i varun prej rroges te qeverise thaqi 1 apo 2 as nuk kam qen kurr.

Te gjithe kan lidhje me qeverin thaqi me apo pa deshiren tende Ndoshta te ka perkrahur qdo dite thoshte do i perkrahim bizneset e vogla dhe ato te mdhaja hahaha.
    Bisnesi im nuk ka,lidhje me prodhimtari apo me bujqesi ,eshte krejt profil tjetet ,Thaci vec me ka vjedh taksat qe kam paguar asgje me shume dhe VV e perkrahi pikerisht per kete arsye ,te na siguroj qe taksat te shkojne aty ku duhet ,e jo per perfitime personale se nese vie ne pushtet VV buxheti im do pakesohet sepse do taksohen me shume ata qe kane te ardhura me te larta.
    Madeleine Albright

Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Bisnesi im nuk ka,lidhje me prodhimtari apo me bujqesi ,eshte krejt profil tjetet ,Thaci vec me ka vjedh taksat qe kam paguar asgje me shume dhe VV e perkrahi pikerisht per kete arsye ,te na siguroj qe taksat te shkojne aty ku duhet ,e jo per perfitime personale se nese vie ne pushtet VV buxheti im do pakesohet sepse do taksohen me shume ata qe kane te ardhura me te larta.
    Vec perpara e suksese te metutjeshme. Dasht Zoti te fitoj i yti e dasht Zoti te fitoj i imi

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anėtarėsuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979

Maliqi: Marrėveshja, pak e besueshme
    10.06.2014 | 18:47
    Analisti politik, Shkėlzen Maliqi i ka vlerėsuar interesante zhvillimet e fundit nė skenėn politike.
    Ai ka thėnė pėr “Epokėn e re” se arritja e marrėveshjes ndėrmjet pėrfaqėsuesve tė opozitės LDK, AAK dhe NISMA pėr Kosovėn, ėshtė pak e besueshme, por jo e pamundshme. “Mendoj se janė zhvillime interesante. Ėshtė pėrsėritje e modelit tė balotazhit qė befasuan nė zgjedhjet lokale, do tė thotė nė kombinime tė ndryshme gati gjithkund u votua kundėr pushtetit tė atėhershėm. Ėshtė pak e besueshme, por nuk ėshtė e pamundshme. Ėshtė njė lloj pozicionimi, ndoshta edhe Ramushi, edhe Isa edhe tė tjerėt po e sfidojnė nė mėnyrė qė nė negociatat e ardhshme pėr formimin e qeverisė t’i bėjnė me kėrkesa shumė mė tė larta”, ka thėnė Maliqi.
    Sido qė tė jetė, Maliqi ka thėnė se loja nuk ka pėrfunduar meqė ende nuk janė certifikuar rezultatet e zgjedhjeve tė 8 qershorit. “Mirėpo loja nuk ka mbaruar, ėshtė njė gjest shumė i fortė dhe njė kushtėzim qė eventualisht nė ditėt e ardhshme mund tė shpėrbėhet, por varet edhe nga certifikimi i rezultateve tė zgjedhjeve, pėr shembull NISMA nuk dihet a do ta mbajė pragun, pra do tė jetė nėn pragun apo e kalon pragun pasi qė ėshtė 5.2 pėr qind, sepse ende janė votat me kusht dhe tė tjerat pėr t’u numėruar”, ėshtė shprehur Maliqi, duke thėnė se jetėsimi i njė koalicioni tė tillė do tė varet edhe nga faktorė tė tjerė, siē janė interpretimi i nenit pėrkatės tė Kushtetues, dhe faktori ndėrkombėtar. “Do tė varet edhe prej interpretimit tė nenit pėrkatės tė Kushtetutės, qė ndoshta edhe kjo mundėsi, marrėveshje nuk ėshtė valide. Aty ėshtė e paqartė se thotė ‘mazhoranca’, mazhoranca mund tė krijohet edhe me njė lloj marrėveshje. Prandaj, sigurisht duhet njė interpretim i gjerė. Ėshtė edhe njė faktor tjetėr, faktori ndėrkombėtar qė ndoshta edhe nuk do t’i pėlqente ky lloj kombinimi, sidomos me pėrkrahjen e Vetėvendosje!-s dhe me kyējen e Fatmir Limajt nė kėtė koalicion, nė momentin kur po fillon njė proces kundėr tij, dhe ka disa faktorė tė tjerė, tė cilėt mund t’i motivojnė qė tė mos i japin pėrkrahje kėsaj qeverie”, ka deklaruar Maliqi, duke theksuar se nė gjithė kėtė punė edhe pakicat do ta kenė rolin e tyre.
    Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

Anėtarėsuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360

prishtina75, kurr mos thuaj kurr shqiptar jemi. Te pakten per dicka me kane number one.
    Kurr mos qofsha number one, alla hashim pash toptani!

Ramushi, Isa (jo hazreti Isa Lexues, po ky i dhive tona, ) Fatmiri, ehh..tani mund te flejm dathe, ne kosoven e lire dhe martire,

Jo mor jo Kosova eshte edhe jona, a po jo Lexues,

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Lightbulb Pėr: Zgjedhjet parlamentare 2014 ne Kosove

Vec perpara e suksese te metutjeshme. Dasht Zoti te fitoj i yti e dasht Zoti te fitoj i imi
    Omg ,i joti i jemi hahah po Albini nuk eshte i imi o Lexues hahahhha vetem mendoj eshte zgjidhja e me e mire e perbashket ,skam asgje kunder Drenices ..mos e merrni personale pse e kritikojme Thacin me banden e tij .Harrova ..une kam preardhjemnga anamorava ,nje halle dhe dy dajallare jetojne ne,anamorave por Luten e Gjilanit ne nje thes me Thacin e fus ..shaje sa te duash se e meriton ,une nuk fyhem hahah
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ane : 10-06-2014 mė 18:12
    Madeleine Albright

10. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar ane pėr postimin:

prishtina75 (10-06-2014)

Anėtarėsuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360

Ane se di qka po thu taksa taksa, ishalla nuk punon Taxi ti, (shaka)

Sa eshte gezu Kosova, paramendo ne qfar gjendje ka jetu ky popull, eshte e tmerrshme!

Skena gezimi te tille kemi pare vetem kur eshte hy NATO ne Kosove.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga prishtina75 : 10-06-2014 mė 18:31

Faqja 66 prej 79 FillimFillim ... 1656646566676876 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •