Close
Faqja 48 prej 79 FillimFillim ... 38464748495058 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 471 deri 480 prej 788
    Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Pėr: Zgjedhjet parlamentare 2014 ne Kosove

Prishtina75, misioni u kry jarani , tash kemi pune me pushu haha
    Tash sinqerisht doren n'zemer e rendesishme eshte qe procesi zgjedhor ka shku mare e mire. Knej ka jam kane une per nja 7 qendra vendvotimi ju garantoj qe ka qen shume mire. Fshataret ishin krejt per gut me shku me votu edhe sa ma shpejt me shku me mbledh yshymin e lopve edhe me prashit naj kallamoq a pasul se koha e punes. Kjo ka qen arsya qe skemi dale 110% ne votime hahaha

Shqiptar nga Kosova Maska e prishtina75
    Anėtarėsuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360

Citim Postuar mė parė nga Lexuesi_ Lexo Postimin
    Tash sinqerisht doren n'zemer e rendesishme eshte qe procesi zgjedhor ka shku mare e mire. Knej ka jam kane une per nja 7 qendra vendvotimi ju garantoj qe ka qen shume mire. Fshataret ishin krejt per gut me shku me votu edhe sa ma shpejt me shku me mbledh yshymin e lopve edhe me prashit naj kallamoq a pasul se koha e punes. Kjo ka qen arsya qe skemi dale 110% ne votime hahaha
    Normal qe per ngute, 50€ nje vote mandej gjithe ato premtime deri sa edhe shamijat ne fund ua lejuan, analfabetet nuk duan perveq premtimeve tjeter eshte ajo qe ata nuk jan ne gjendje te vlersojn se a mund te permbushen ato premtime, njerez pa shkolle ma. Se valla njeri qe ka pak mend e pak ftyre, nuk i voton keta kriminel. Ku po e qon ma andej qe shoket ma te ngushte kupi e limaj ja kthyen shpinen, ma per Familjen Jashari dihet qe as te pragu nuk e lene ti kaloi thaqi. Keshtu qe te betohem edhe humbes ndihem me krenar qe nuk e kam votu hashim pash toptanin,.
    Ju drenica jeni lokalista nuk e keni dert se a punon mire per komb a jo, kryesorja te jet i drenices edhe te permirsoni bizneset tuaja per tjeter nuk lodheni fort.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga prishtina75 : 09-06-2014 mė 07:53

Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Citim Postuar mė parė nga prishtina75 Lexo Postimin
    Normal qe per ngute, 50€ nje vote mandej gjithe ato premtime deri sa edhe shamijat ne fund ua lejuan, tjeter analfabetet nuk duan perve premtimeve tjeter eshte ajo qe ata nuk jan ne gjendje te vlersojn se a mund te permbishen ato premtime, njerez pa shkolle ma. Se valla njeri qe ka pak mend e pak ftyre, nuk i voton keta kriminel. Ku po e qon ma andej qe shoket ma te ngushte kupi e limaj ja kthyen shpinen, ma per Familjen Jashari dihet qe as te pragu nuk e lene ti kaloi thaqi. Keshtu qe te betohem edhe humbes ndihem me krenar qe nuk e kam votu hashim pash toptanin,.
    Po krejt bre kan premtu... Kur ja nisi thaqi me ka 200 mij vende te punes... ja nisi edhe Isa me ka 170 mij ama ky u dasht 201 mij vende pak ma shume po s'dijti. Tani Ramushi ja nisi rroga minimale 1 mij euro. Politika keto gjana i ka premto shume e mbaj pak.
    Thuhet qe heshtja eshte shenje "pohimi" ata votues qe skan dal ne zgjedhje ne nje far menyre me logjiken teme po del qe kan qen te knaqur dhe skan pas nevoj per ndryshime prandaj edhe skan lujt vendi. Ky 41 % qe doli e dha fjalen e fundit.

Ish kane nje mjeshter ka e maron nje muri aty pari kalon nje person edhe i thot e paske lane keq qetu bre. Ky mjeshtri ja kthen, kqyre burr aty ku a mire mos kqyr menjehere veq ku a keq
    Edhe ju me vra Zoti spo doni me kqyr ka a mire veq ku a keq
    Ka me u ba mire veq ka fillu me Mision imposible 4

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776

No

Citim Postuar mė parė nga Lexuesi_ Lexo Postimin

Hahahahahaha....ej aj llajk ju veri maē. Rilli. Krejt pa komplexe bre. Perhajr t'kofte meqe ra fjala. Hahaha ...a s' mujtet me dale 110 % me votu a?!
    Edhe kur t'kandidosh ti kallzom. Jo veq qe kam me t'votu une po edhe ne dy qytetza tu Kosoves kam me ba fushate per ty. Hahahaha

Ne lidhje me zgjedhjet, une per vete jam e zhgenjyer. Shume rrena, shume mashtrime, shume paburreri nga t'gjitha ante. Thaqi ma i miri kuptohet, po ma i miri prej t'kqinjve. Ē'a paskemi qene ne shqiptaret e s'e paskam dite.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga anita340 : 09-06-2014 mė 07:58

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar mė parė nga prishtina75 Lexo Postimin
    Normal qe per ngute, 50€ nje vote mandej gjithe ato premtime deri sa edhe shamijat ne fund ua lejuan, tjeter analfabetet nuk duan perve premtimeve tjeter eshte ajo qe ata nuk jan ne gjendje te vlersojn se a mund te permbishen ato premtime, njerez pa shkolle ma. Se valla njeri qe ka pak mend e pak ftyre, nuk i voton keta kriminel. Ku po e qon ma andej qe shoket ma te ngushte kupi e limaj ja kthyen shpinen, ma per Familjen Jashari dihet qe as te pragu nuk e lene ti kaloi thaqi. Keshtu qe te betohem edhe humbes ndihem me krenar qe nuk e kam votu hashim pash toptanin,.
    Ju drenica jeni lokalista nuk e keni dert se a punon mire per komb a jo, kryesorja te jet i drenices edhe te permirsoni bizneset tuaja per tjeter nuk lodheni fort.
    Per te fituar VETEVENDOSJE ne te ardhmen duhet tani te hyj ne koalicion me PDK dhe gjate pushtetit te vjedh sa te mundet ,kjo eshte e vetmja menyre per te marr besimin e popullit ,nese je i ndershem e punon per te miren e pergjithshme ky popull nuk te voton ,populli yne parapelqen HAJNAT ,kjo eshte e verteta e hidhur!
    There is a special place in hell for women who don't help other women.
    Madeleine Albright

6. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar ane pėr postimin:

prishtina75 (09-06-2014)

Shqiptar nga Kosova Maska e prishtina75
    Anėtarėsuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360

Per secilin njeri qe ia do te miren vendit, keto zgjedhje e bejne te zhgenjyer, por kunder vetes nuk luftohet, keta jemi ne kaq mertoim, nuk na mbetet tjeter veq se te themi ua pafshi hajrin, le te na rroje hashim pash toptani,

Edhe ju lutem mos u ankoni se boll ma, na keni lodhe tuj kukat,vet po i doni mbani, hahaha..

P.s. Sikur te kishte votu diaspora nuk do te fitonin kriminelet.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga prishtina75 : 09-06-2014 mė 08:05

8. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar prishtina75 pėr postimin:

ane (09-06-2014)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar mė parė nga semiku Lexo Postimin
    Nuk eshte keqperdoruas vetem Uke Rugova ... e keqperdor edhe vajzen femij te Rugoves per politike ditore - ky thataniki,veremlija,plaku humbes Isa Mustafa.
    Te gjithe keqperdorues dhe te keqperdorur !!

Vetem Haradinaj qendron anash dhe ngjitet ne maje te Germise menjehere mbas zgjedhjeve,i djersitur.Njeriu eshte i mencur ka vendosur cmimin e tij ( kryeminister) dhe ne nderkohe permireson fizikun.I duhet pergatitje pre atleti,sepse te jesh Kryeminister i shqiptareve eshte pune e veshtire.
    Dreqi Haradinen ta hankte ..mos ma permend se qysh jam nervoz .....o sa keq me qene shqiptar o hej o hej ..

Kandidimi i saj tregon imoralitetin(sipas perkufizimit tim) e familjes se saj ne rend te pare dhe imoralitetin e shoqerise tone qe e kane votuar ,sidoqofte keto gjera jane mese "morale" ne popullin tone .. .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ane : 09-06-2014 mė 08:04
    Madeleine Albright

Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Pėr: No

Citim Postuar mė parė nga anita340 Lexo Postimin
    Hahahahahaha....ej aj llajk ju veri maē. Rilli. Krejt pa komplexe bre. Perhajr t'kofte meqe ra fjala. Hahaha ...a s' mujtet me dale 110 % me votu a?!
    Edhe kur t'kandidosh ti kallzom. Jo veq qe kam me t'votu une po edhe ne dy qytetza tu Kosoves kam me ba fushate per ty. Hahahaha

Ne lidhje me zgjedhjet, une per vete jam e zhgenjyer. Shume rrena, shume mashtrime, shume paburreri nga t'gjitha ante. Thaqi ma i miri kuptohet, po ma i miri prej t'kqinjve. Ē'a paskemi qene ne shqiptaret e s'e paskam dite.
    anita340 me pas kane dimri apet kishim dal 110% po kta ma sguxojn me i lane zgjedhjet ne dimer...hahaha, zaten e qata i prunen ne vere ne diten ma te gjate po ju deshtoj apet.

E kur te kandidoj une te kallxoj ama ne mandatin tjeter kesmet mos harro nr.2

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Kjo ndodh vetem ne Kosove dhe eventualisht ne ndonje vend afrikano-aziatik:

Numri i banoreve te Kosoves :

1.739.825 banorė

Votues te regjistruar 1.782.454

Tek ne votojne edhe fetuset e tanishem dhe fetuset e ardhshem
    Madeleine Albright

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anėtarėsuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Per te fituar VETEVENDOSJE ne te ardhmen duhet tani te hyj ne koalicion me PDK dhe gjate pushtetit te vjedh sa te mundet ,kjo eshte e vetmja menyre per te marr besimin e popullit ,nese je i ndershem e punon per te miren e pergjithshme ky popull nuk te voton ,populli yne parapelqen HAJNAT ,kjo eshte e verteta e hidhur!
    Ka edhe zgjidhje me te thjeshte...

Status te vecante per Skenderaj dhe Gllogovc dhe Thaci kurre s'fiton zgjedhje vendore.
    Pa vota te Skenderajt dhe Gllogovcit, e qe jane mbi 90% dhe mbi 80% (sipas te gjitha gjasave edhe te manipuluara), PDK (se bashku me koalicionin PD-PSHDK-LB dhe PK) do te kishte rreth 7000 vota me pak se LDK (pa koalicion).

Sigurisht, edhe tjeret kane "bastione", por nuk jane aspak te krahasuesme me ato te Drenices ku PDK faktikisht fiton 90% apo me shume te votave dhe konkurenti kryesor vetem 1% apo 3%.
    Bastionet tjera, nese mund te quhen te tilla, arrijne me se shumti mbi 50% (dhe kete mjaft rralle), ne shumicen e rasteve vetem mbi 40% apo mbi 30%.

Prandaj, pa ndryshuar dicka ne Drenice ose pa e dobesuar PDK-ne edhe me teper ne pjese tjera te Kosoves eshte veshtire te mposhtet. Nje parti qe de facto starton me +30.00 deri +40.000 vota ndaj konkurences kryesore eshte vmjaft veshtire te mposhtet.

Faqja 48 prej 79 FillimFillim ... 38464748495058 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •