Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 37
    Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

Për: Opozita protestë para Kryeministrisë. Basha: Barrikadë kundër oligarkisë.

A e mbani mend qe me 21 janar zagaret komuniste levrinin te armatosur dhe godisnin policet me drunj dhe tulla?! Paten ardhur tere halabakeria ne mbeshtetje te nenes parti. Madje cmenduria komuniste i kaloi kufinjt, gjuajten edhe flamurin ne drejtim te policeve.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

Bordi Drejtues Maska e Ingenuous
    Anëtarësuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    974

Nuk kane per ta kuptuar asnjehere. Punistet shqiptare gjate ketyre viteve demokraci kane deshmuar se nuk i adoptohen dot demokracise. I ke pare si flasin? Tamam si thote Ngjela, ne menyre staliniste versioni vendor Hoxhist, qe problemi eshte kundershtari dhe jo qeveria qe nuk mban premtimet - pra ka genjyer ashiqare - shkel kushtetuten, rrenon ekonomine, shton papunesine dhe me se pari tallet me delet qe ia kane dhene voten.

Por opozita, sot ishte ketu, e neser do te jete prape. Qershori po afrohet dhe nese Shqiperia nuk merr statusin, zgjidhja eshte vetem zgjedhje te parakohshme ose atehere njerezit ja bejne edhe si ne Ukraine.
    "Askush nuk eshte perfekt, une jam askushi"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-09-2009
    Vendndodhja
    Ke dollari
    Postime
    1,402

150 mije vete ne proteste? Keta kane rrjedhur komplet lol

Emri:  photo-444x594.jpg

Shikime: 283

Madhësia:  67.2 KB

Shikoni pak e kush ka shkuar ne proteste... Nuk e kam fjalen per gocat e bukura... Po them per keta cakejte me xhupa te zinj dhe syze te erreta qe duken dendur ne kete foto...

Sic e tha dhe ai keshilltari i LSI "E dija qe dje qe 150 mije do ishin ne shesh, edhe 851 mije ju duhen te marrin pushtetin"
    Ndryshuar për herë të fundit nga Xinxerfilli : 20-02-2014 më 16:51

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anëtarësuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

Tjeret skane pasur mundesi te vijne o xhinxherfill se ua ka ndaluar biroja furgonat.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

Anëtarësuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    974

Citim Postuar më parë nga Meriamun Lexo Postimin
    A e mbani mend qe me 21 janar zagaret komuniste levrinin te armatosur dhe godisnin policet me drunj dhe tulla?! Paten ardhur tere halabakeria ne mbeshtetje te nenes parti. Madje cmenduria komuniste i kaloi kufinjt, gjuajten edhe flamurin ne drejtim te policeve.
    Pikerisht. I sheh edhe se si flasin te pezmatuar, bile, bile edhe i kerkojne llogari opozites pse nuk perdori dhune? Jane mesuar me dhunen e halabakeve dhe mercenareve te 21 Janarit.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-09-2009
    Vendndodhja
    Ke dollari
    Postime
    1,402

Te vetmit me arme ne 21 Janar ishin Gardistet qe sharruan 4 vete e plagosen te tjeret! Rrahen edhe pleq...

Me shume gjynaf nga e gjithe kjo proteste me vjen per punjoesit e bashkise te cilet pervecse u detyruan te dalin ne proteste ju mbajt edhe nje 5 mije leksh nga rroga per organizimin e protestes.

Se Luli dhe Berisha i kane me pakice miliardat tani qe sbehet fjale te marrin me pushtetin...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Xinxerfilli : 20-02-2014 më 17:27
    Kliko për të mësuar se përse nuk duhen marrë seriozisht ato që shkruan Albo => http://bit.ly/1fAVbUU

Anëtarësuar
    13-05-2002
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    974

Sa te frikesuar qe jeni.

Sigurisht qe nje qeveri nuk rrezohet me nje proteste. Nuk ndodh. Ky eshte vetem shtrim rruge pasi nje qeveri rrezohet pas nje vale protestash dhe kur protestuesit nuk marrin asnje pergjigje nga qeveria dhe bllokojne punen e saj si ne Ukraine. Edhe atje kane kohe qe po perplasen.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730

Citim Postuar më parë nga Xinxerfilli Lexo Postimin
    Te vetmit me arme ne 21 Janar ishin Gardistet qe sharruan 4 vete e plagosen te tjeret! Rrahen edhe pleq...

Me shume gjynaf nga e gjithe kjo proteste me vjen per punjoesit e bashkise te cilet pervecse u detyruan te dalin ne proteste ju mbajt edhe nje 5 mije leksh nga rroga per organizimin e protestes.

Se Luli dhe Berisha i kane me pakice miliardat tani qe sbehet fjale te marrin me pushtetin...

ke harru dhe cadrat antitank, stilolapsat snajper, dhe karficat pistolete lol

kush i duro ke sheshi per dite kto si ne vitet 97-2005
    Ndryshuar për herë të fundit nga derjansi : 20-02-2014 më 17:55
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-09-2009
    Vendndodhja
    Ke dollari
    Postime
    1,402

Citim Postuar më parë nga Ingenuous Lexo Postimin
    Sa te frikesuar qe jeni.

Sigurisht qe nje qeveri nuk rrezohet me nje proteste. Nuk ndodh. Ky eshte vetem shtrim rruge pasi nje qeveri rrezohet pas nje vale protestash dhe kur protestuesit nuk marrin asnje pergjigje nga qeveria dhe bllokojne punen e saj si ne Ukraine. Edhe atje kane kohe qe po perplasen.
    HAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH A

Te frikesuar nga se ore? Nga keta zorraxhinjte e kamzes qe nxjerr Berisha ne bulevard.

A E DINI SA ZERO KA MILIONI? KUR TA MERRNI VESH HAJDE LLAFOSNI KE KA ZENE FRIKA!

Juve keni lojtur me keq se Berisha ore. Ti me Albon njehere, keni ikur komplet lol Sa **** leke keni marre aman?
    Kliko për të mësuar se përse nuk duhen marrë seriozisht ato që shkruan Albo => http://bit.ly/1fAVbUU

i/e regjistruar Maska e JuliusB
    Anëtarësuar
    06-08-2012
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    620

Sa gjynaf jeni . I shifni kto partit si puna skuadrave t futbollit . Nuk keni hall se ca do boj x parti n pushtet po thjesht deshironi qe x parti qe ju e aadhuroni t jet n pushtet .
    Partia ZEMRES. Skuadra ZEMRES. Gol lulushi, gol sala ,gol edi ,gol ai kokmadhi e ju urraaa, brravo...
    Ata bojn "ndeshje" e juve iu kenaqet zemra, ju bohet zemra mal kur partia juaj e shan aq bukur at partin tjeter.
    E ju shkoni boni tifozllek e shkulni leshrat e kokes per ata...sikur ata po i rruajn leshrat fort per ju.
    Dhe mos thoni qe nuk ishte protest 500 lekshash se po t ishte per ashtu ishte mbush dhe kunder armeve kimike sheshi plot ...po jo atje skishte 500 leksha e vec ne studentat ishim :/
    Gjynaf.

11. Anetarët më poshtë kanë falenderuar JuliusB për postimin:

Gentian_gr (20-02-2014)

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •