Close
Faqja 11 prej 20 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 192
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-09-2011
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    180

Për: Rrëzohet busti i Nënë Terezës në Mitrovicë

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Putë = Idhull.

E jo, kurrve / Prostitut !

Tani lexoni serish tekstin, dhe bashkangjitjuni gezimit te FRM-es
    … ///

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-09-2011
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    180

Citim Postuar më parë nga Le dévoué Lexo Postimin
    Putë = Idhull.

E jo, kurrve / Prostitut !

Tani lexoni serish tekstin, dhe bashkangjitjuni gezimit te FRM-es
    ti a je zedhanes i ktij far forumi ne Forumin Shqiptar qe ban interpretime teksti?

lus moderatoret te mos lejojne ndotjen e forumit mbareshqiptar prej provokatoreve si puna jote

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Cfare dialekti eshte kjo pute? Prandaj eshte mire te shkruhet ne gjuhe letrare, nese shkruan per nje audience te gjere dhe jo vetem per katundin tend. Nuk ka faj lexuesi qe e keqinterpreton ate fjale. Hera e pare qe e degjoj si fjale. Normal qe do te veje mendja per keq kur e ndesh ne nje shkrim ku pershkruhet apo kritikohet nje person, apo nje veprim, duke patur parasysh qe ka qe e perdorin ate fjale ne kuptimin e keq.
    Feelings change - memories don't.

Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga Kejsi Al Lexo Postimin
    ti a je zedhanes i ktij far forumi ne Forumin Shqiptar qe ban interpretime teksti?

lus moderatoret te mos lejojne ndotjen e forumit mbareshqiptar prej provokatoreve si puna jote
    Ty a ne kishe po te duket vetja qe ben lutje te tilla ?
    Un s'jam zedhenes i tyre, por fjala "Putë" në terminologjine Islame ka perqellim IDHULLIN e ndertuar nga dora e njeriut, dhe me pas te medhenjt i dergojn lule, i perulen, i puthin duart e kembet, fotografohen ecetera, ecetera . . . . .
    … ///

Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Cfare dialekti eshte kjo pute? Prandaj eshte mire te shkruhet ne gjuhe letrare, nese shkruan per nje audience te gjere dhe jo vetem per katundin tend. Nuk ka faj lexuesi qe e keqinterpreton ate fjale. Hera e pare qe e degjoj si fjale. Normal qe do te veje mendja per keq kur e ndesh ne nje shkrim ku pershkruhet apo kritikohet nje person, apo nje veprim, duke patur parasysh qe ka qe e perdorin ate fjale ne kuptimin e keq.
    Po as fjala "pute" ne kuptimin "prosititut", ne kuptimin : Lavire ! Nuk eshte shqip ! Prandaj s'keni asnje arsye te keqkuptoni !
    … ///

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

??? Po ja falim edhe Çmimët e Kinës, te Korese Veriore,.. edhe çka tani ?! T'i ndertojm edhe nje tembull ?!

Sigurisht se per paqe do e merrte çmimin, e jo per letërsi, apo doktor shkence !
    Per ty si fetar ky duhet te jete cmimi me i larte qe mund te marri nje njeri, e jo titujt shkencor. Paqja apo jo? A nuk eshte kjo qe gjithe fetaret e jo fetaret synojne te arrijne ne bote?

Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Po as fjala "pute" ne kuptimin "prosititut", ne kuptimin : Lavire ! Nuk eshte shqip ! Prandaj s'keni asnje arsye te keqkuptoni !
    Eshte fjale e huazuar por qe perdoret gjeresisht nga shqiptaret. Me thuaj fjalen ekuivalente te saj ne shqip?

Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Eshte fjale e huazuar por qe perdoret gjeresisht nga shqiptaret. Me thuaj fjalen ekuivalente te saj ne shqip?
    Fjala "pute" perdoret qe nga ardhja e osmanlinjeve ne trojet shqiptare, dhe qe ka per kuptim : IDHULLIN.
    Fjala "pute" e cila perdoret per prostitutet, ka per kuptim : LAVIREN, dhe kjo s'ka 15/20 vite qe perdoret ne trojet shqiptare.
    … ///

Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Per ty si fetar ky duhet te jete cmimi me i larte qe mund te marri nje njeri, e jo titujt shkencor. Paqja apo jo? A nuk eshte kjo qe gjithe fetaret e jo fetaret synojne te arrijne ne bote?
    A ka mund te ndez ndonje konflikt Nene Tereza me poziten dhe fuqine e saj ? Pergjigjja eshte Jo !

Çmimin nobel per paqe (qe permendimin tim, çmim i pavlere) i shkon atyre psikopateve qe ne prag te nje lufte, ata kan ndryshuar mendimin dhe kan evituar konfliktet ! Si Gonxhja, ka shume murgesha neper bote qe si ajo, te gjitha i kan lene : babe, nene, moter, vella, shtepi, toka, fshat, qytet, shtet dhe i jan bashkangjitur Vatikanit ! Keto gra (murgesha) s'kan penzione, s'kan sigurime, s'kan asgje ne dore, madje as prifteresha sun ju thua ngase nuk ju lejohet ky titull !
    … ///

Faqja 11 prej 20 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •