Postuar më parë nga
Shtimjanii
Xhami per veq qe sherben per te falenderu Zotin, aty takohen vellezerit qajn hallet me njeri tjetrin perqafojn njeri tjetrin ,por marrin edhe edukat mirsjellje ,qdo njeri ka nevoj per nje vend ku mund te takoj gjith bashkvendasit e tij ,xhamia ne shum vende te Kosoves ka qen dhe eshte si lloj parlamenti ku jan Tubu fshataret dhe kan marr vendime per te miren e fshatit lagjes etj, edhe vet LDk shpesh her ka qen prezente me mbledhje ne shum xhamia te kosoves ,ne koh okupimi xhamia ka qen vend tubim i trimav ku djelmoshat e fshatrave apo lagjeve jan trajnu fizikish per luft kunder serbis dhe perkete gje shum hoxhollarve ju ka kushtu me jeten e tyre dhe te familjeve te tyre ,nuk ka dem nga xhamia por ka shum dobi
Jo qe jam kunder bustit te terezes por jam kunder te gjitha busteve te kujdo qofshin ,per veq qe hargjohen qindramijra euro nga to nuk ka kurfar dobie ,perveq qe keqperdoren nga politikanet ku me emrat e tyre bejn fushat ,politikana qe keqperdorin me se shumti i thrrasin mediat hajde se sot ka me shku me vizitu filan statuje ,e ndoshta familjet e tyre jetojn ne mjerim ,mbi 40 veteran kan be vetvrasje mijra te tjer ne varferi ekstreme ,e te ipen 200 mij euro per nje statuj kjo eshte absurde per shtetin e kosoves i cila nuk i ka renet me maru statuja
Deshmoret nuk dhan jeten per statuja
Krijoni Kontakt