Close
Faqja 9 prej 20 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 192
    I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Për: Rrëzohet busti i Nënë Terezës në Mitrovicë

Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Sapo jua vret syte nje vust qe nuk ze as 1 pellembe vend, ndersa xhamite qe po mbijne si kerpudha po zaptojne goxha vend e duan shpenzime te medha nuk po ju bezdisin. hmmm njerez shpirtzinj!
    Mos na fyej si "shpirtezinje" sepse s'jemi te tille.

Ne xhamia lutën muslimanet, ne kisha luten te krishteret. Askush s'po e fyen punen dhe sherbimin e Gonxhes qe i beri kishes katolike, por te vendosesh ne çdo qytet nga nje bust te nje misionare katolike e cila, me sa e dim te gjihte, nuk dha asnje kontribut per shoqerin shqiptare, s'kem arsye qe ta pranojm ! Sepse as ju nuk do e kishit pranuar bustin e nje misionari musliman ne çdo qytet shqiptar, edhe sikur t'i kishte fituar 10 çmime nobel, edhe sikur t'ishte 10 here me bamires se gonxhja !
    … ///

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-11-2012
    Vendndodhja
    Vojnovc Shtime
    Postime
    412

Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Sapo jua vret syte nje vust qe nuk ze as 1 pellembe vend, ndersa xhamite qe po mbijne si kerpudha po zaptojne goxha vend e duan shpenzime te medha nuk po ju bezdisin. hmmm njerez shpirtzinj!
    Xhami per veq qe sherben per te falenderu Zotin, aty takohen vellezerit qajn hallet me njeri tjetrin perqafojn njeri tjetrin ,por marrin edhe edukat mirsjellje ,qdo njeri ka nevoj per nje vend ku mund te takoj gjith bashkvendasit e tij ,xhamia ne shum vende te Kosoves ka qen dhe eshte si lloj parlamenti ku jan Tubu fshataret dhe kan marr vendime per te miren e fshatit lagjes etj, edhe vet LDk shpesh her ka qen prezente me mbledhje ne shum xhamia te kosoves ,ne koh okupimi xhamia ka qen vend tubim i trimav ku djelmoshat e fshatrave apo lagjeve jan trajnu fizikish per luft kunder serbis dhe perkete gje shum hoxhollarve ju ka kushtu me jeten e tyre dhe te familjeve te tyre ,nuk ka dem nga xhamia por ka shum dobi

Jo qe jam kunder bustit te terezes por jam kunder te gjitha busteve te kujdo qofshin ,per veq qe hargjohen qindramijra euro nga to nuk ka kurfar dobie ,perveq qe keqperdoren nga politikanet ku me emrat e tyre bejn fushat ,politikana qe keqperdorin me se shumti i thrrasin mediat hajde se sot ka me shku me vizitu filan statuje ,e ndoshta familjet e tyre jetojn ne mjerim ,mbi 40 veteran kan be vetvrasje mijra te tjer ne varferi ekstreme ,e te ipen 200 mij euro per nje statuj kjo eshte absurde per shtetin e kosoves i cila nuk i ka renet me maru statuja

Deshmoret nuk dhan jeten per statuja

i/e regjistruar Maska e Drenica 97
    Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092

Komuniteti katolik ne Mitrovice eshte shume i vogel ne numer.

Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092

Nuk e perjashtoi mundesin qe keta qe po i quajm "mjekrrosha" e kan bere kete pune te lig,por nuk perjashtohet mundesia qe ta ken bere edhe te rinjet qe sillen si tereqt gjith naten.

dEaD rAceR Maska e unreal
    Anëtarësuar
    02-04-2003
    Postime
    528

Citim Postuar më parë nga Shtimjanii Lexo Postimin

Ty ta sh_kerdhevsha muhen me quran.Deshmoret nuk dhane jeten per te sunduar hoxhe me pampersa ne koke.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007

kur ma ka than nje austriak qe e ka studiu mire shqipen pasi ka ken ne shqiperi qofte shkoder trirane vlore etj po dhe ne oher strug prizren e gjakove
    me ka than qe jeni popull mosmirenjohes e ma tha tamam para universitetit e une u bana kuq i thash jena popull qe te ....... nanen e motren tande e tan austrise sa lash nam ishte tamam prilli i para 4 viteve
    duke lexu shkrimet ketu po me kujtohen fjalet e tija
    se nuk paska pas faj
    nje pyetje kam per keto FRM dhe miqt qe i mbeshtesin kur kosova ishte ne lufte ca rakin doshin keta rrugeve te europes per te kerku azil pse sndejen e luftunen kundra armikut biles ti kerkoshin ndihmer vllazenve taleban afgan sirian Oman APO ati pinxhukut iranian qe vec leh me goje ,
    po harrune se kjo kosove eshte e lire fale njatyne "armiqve " USA e europe .turku spaska pas faj pis milet jena
    JO SEKS PARA MARTESE

Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092

Citim Postuar më parë nga Shtimjanii Lexo Postimin
    Xhami per veq qe sherben per te falenderu Zotin, aty takohen vellezerit qajn hallet me njeri tjetrin perqafojn njeri tjetrin ,por marrin edhe edukat mirsjellje ,qdo njeri ka nevoj per nje vend ku mund te takoj gjith bashkvendasit e tij ,xhamia ne shum vende te Kosoves ka qen dhe eshte si lloj parlamenti ku jan Tubu fshataret dhe kan marr vendime per te miren e fshatit lagjes etj, edhe vet LDk shpesh her ka qen prezente me mbledhje ne shum xhamia te kosoves ,ne koh okupimi xhamia ka qen vend tubim i trimav ku djelmoshat e fshatrave apo lagjeve jan trajnu fizikish per luft kunder serbis dhe perkete gje shum hoxhollarve ju ka kushtu me jeten e tyre dhe te familjeve te tyre ,nuk ka dem nga xhamia por ka shum dobi

Jo qe jam kunder bustit te terezes por jam kunder te gjitha busteve te kujdo qofshin ,per veq qe hargjohen qindramijra euro nga to nuk ka kurfar dobie ,perveq qe keqperdoren nga politikanet ku me emrat e tyre bejn fushat ,politikana qe keqperdorin me se shumti i thrrasin mediat hajde se sot ka me shku me vizitu filan statuje ,e ndoshta familjet e tyre jetojn ne mjerim ,mbi 40 veteran kan be vetvrasje mijra te tjer ne varferi ekstreme ,e te ipen 200 mij euro per nje statuj kjo eshte absurde per shtetin e kosoves i cila nuk i ka renet me maru statuja

Guret e vorreve,permendoret jan si guri i mexhes me to thua kjo eshte e imja..e kam fjalen si popull...kur eshte SKENDERBEU ne sheshin e PRISHTINES PRISHTINA eshte e SHQIPTARVE....po te ishte aty car dushani...nuk mund te vlejn rregullat arabe te ne...

Permendoret e NENES TEREZE nuk jan vendos per te then se ky vend eshte katolik...keto permendore jan vendos per te tregu qe ne respektoim nje humaniste dhe jemi tolerant....
    Pse te pengoin lapidaret ? Me shume shpenzoim para per nje muaj ne argetim,mi pa tunen tu e rreh zogun ............

Anëtarësuar
    19-07-2009
    Vendndodhja
    KOSOVE
    Postime
    1,092

Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    kur ma ka than nje austriak qe e ka studiu mire shqipen pasi ka ken ne shqiperi qofte shkoder trirane vlore etj po dhe ne oher strug prizren e gjakove
    me ka than qe jeni popull mosmirenjohes e ma tha tamam para universitetit e une u bana kuq i thash jena popull qe te ....... nanen e motren tande e tan austrise sa lash nam ishte tamam prilli i para 4 viteve
    se nuk paska pas faj
    nje pyetje kam per keto FRM dhe miqt qe i mbeshtesin kur kosova ishte ne lufte ca rakin doshin keta rrugeve te europes per te kerku azil pse sndejen e luftunen kundra armikut biles ti kerkoshin ndihmer vllazenve taleban afgan sirian Oman APO ati pinxhukut iranian qe vec leh me goje ,
    po harrune se kjo kosove eshte e lire fale njatyne "armiqve " USA e europe .turku spaska pas faj pis milet jena
    Qe jemi mosmirnjohes dhe qe behemi me ate qe kemi me shume intres,interes privat kjo eshte e VERTET.

Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga Drenica 97 Lexo Postimin
    Guret e vorreve,permendoret jan si guri i mexhes me to thua kjo eshte e imja..e kam fjalen si popull...kur eshte SKENDERBEU ne sheshin e PRISHTINES PRISHTINA eshte e SHQIPTARVE....po te ishte aty car dushani...nuk mund te vlejn rregullat arabe te ne...

Permendoret e NENES TEREZE nuk jan vendos per te then se ky vend eshte katolik...keto permendore jan vendos per te tregu qe ne respektoim nje humaniste dhe jemi tolerant....
    Pse te pengoin lapidaret ? Me shume shpenzoim para per nje muaj ne argetim,mi pa tunen tu e rreh zogun ............
    E kujt po i 'tregojm se po e respektojm nje humaniste ? E din ti se gjermanet nuk i mbajn mendt nate e dit tek nene tereza ? Po ashtu francezet, italianet, polaket, amerikanet, portugezet, zuzaket, indianet e po kaloj ? Pse po hanu me perralla mor vllezer ? Lereni keto budalleqe se askush se do Italin shkaku i Leonard da Vinci, as serbin shkaku i Nicolas Teslas e as Ameriken shkaku i Tomas Jefferson-it ! Nuk aterohet ne vlera perendimore me buste e shtatore ! Nuk arrihet niveli i zvicrres me servilizëm fetar, e as me njerez kurrvar qe fyejn pjesen dermuese kinse per ta respektue nje minoritet, qe i ngjan sepaku ne rite fetare Lukaçenko's ! Sot me shume numron buste, shtatore e lapidare me shume Kosova se i tere shteti i Frances i cili eshte 25x me i madhe se Kosova, dhe i cili ka perjetuar 2 luftra boterore !!
    … ///

Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar më parë nga goldian Lexo Postimin
    se nuk paska pas faj
    Opa Goldian, tani t'ia puthesh kembet statujes se Mari Terezes, qenka shenje e mirnjohes ndaj Evropes.

Thjesht, jeni duke deliru ne mase ! Eshte mekat, edhe sipas bibles t'vendosen statuja pagane me iniciative te kishes, porsidoqoft, ato jan vendos pa vullnetin e popullit, dhe kunder vullnetit te popullit.
    … ///

Faqja 9 prej 20 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •