Close
Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 109
    Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Pėr: Maqedonasit , vandalizem anti-islam.

Ne jeten time kam njohur plot psikopate. Kam njohur dhe nga ata nga me te fiksuarit. Por sinqerisht psikopate te tipit te mesias dhe diellit kurre ne jeten time skam hasur. Epo te programosh trurin qe ne cdo postim te perserisesh vetem te njejtat fraza une vetem keta te dy kam pare. Si nuk ngeli teme ku flitet per sportin, politiken, historine, gjeografine e mos futen keto dy mostra te japin komentet e tyre te njejta. Nuk di cte them tjeter vetem se lus zotin qe tiu udhezoje.Amin!
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    pėrjashtuar
    Postime
    1,008

Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Ne jeten time kam njohur plot psikopate. Kam njohur dhe nga ata nga me te fiksuarit. Por sinqerisht psikopate te tipit te mesias dhe diellit kurre ne jeten time skam hasur. Epo te programosh trurin qe ne cdo postim te perserisesh vetem te njejtat fraza une vetem keta te dy kam pare. Si nuk ngeli teme ku flitet per sportin, politiken, historine, gjeografine e mos futen keto dy mostra te japin komentet e tyre te njejta. Nuk di cte them tjeter vetem se lus zotin qe tiu udhezoje.Amin!
    Mbeturina te popullit te zhdukur jane keta: llatinė hesapi

*
    klipp&klar

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Shiqo, informohu sepse nuk eshte psikopat nje njeri qe nuk deshiron qe vendi te gjakoset sikur Afganistani. Nuk eshte psiko nje person qe nuk i deshiron shqiptaret ne arkivole si viktima te fese.

Kjo problematike po adresohet tashme nga shume shqiptare dhe me te drejte.

http://www.kohavision.net/video/rubikon/7149/

i/e regjistruar Maska e semiku
    Anėtarėsuar
    11-04-2010
    Postime
    1,202

Citim Postuar mė parė nga Antiproanti Lexo Postimin
    Nuk e di se per cfare arsye po me "sulmon" me numra te statistikave te ndryshme njedimensionale, te cilat ne parim nuk me kane interesuar dhe nuk me interesojne, pasi qe nuk kontribuojne asgje ose kontribuojne fare pak ne qartesimin e problematikes se shtruar nga une dhe ne pasqyrimin ekzakt te gjendjes me te komplikuar reale.
    Nuk jam duke te sulmuar fare,e as duke te akuzuar si disa me larte.Thjeshte nuk ke te drejte ne numrin e shqiptareve te Maqedonise (madje as ata te Kosoves - rezident).
    Nuk e kuptoj sa e vlereson numrin e dijaspores te shqiptareve te Maqedonise dhe sa emigrojne ne vit ?
    Po ja nje e dhene banale e te lindurve shqiptar Jashte dhe ne Maqedoni :
    Tetove : 1.142 te lindur ne Tetove - 307 te lindur jashte.
    Chair : 1.053 te lindur ne Chair - 53 te lindur jashte. (ne te tjerat komuna shqiptare ne Maqedoni eshte situata e njejte).
    Numrin e sakte te qytetareve qe jetojne mbrenda nuk munde ta llogarise asnje shtet,....Gjersa nataliteti i shqiptareve te Maqedonise eshte 17 ,lindjet ne vit cca 8.000 dhe me shtim natyror te popullates shqiptare ne vit nga 4.500 nuk ka aspak frige qe numri i shqiptareve do te bie,me e keqja eshte qe do te mbetet aty ku eshte ,afer gjysem milioni qe jetojne ne Maqedoni...Me keto te dhena qe jane te sakta (qe ti i perqesh ) le te veproje sa te doje shperngulja - nuk ka shume efekt ajo !

Lere krejt,nuk mirremi vesh.(edhe ashtu atmosfera ne kete forum eshte e zymte dhe skandaloze ne stilin : nuk ti pranoj shifrat,e as edhe nje te dhene logjike por te ofroje indicie )

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anėtarėsuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Citim Postuar mė parė nga semiku Lexo Postimin
    Nuk jam duke te sulmuar fare,e as duke te akuzuar si disa me larte.Thjeshte nuk ke te drejte ne numrin e shqiptareve te Maqedonise (madje as ata te Kosoves - rezident).
    Nuk e kuptoj sa e vlereson numrin e dijaspores te shqiptareve te Maqedonise dhe sa emigrojne ne vit ?
    Po ja nje e dhene banale e te lindurve shqiptar Jashte dhe ne Maqedoni :
    Tetove : 1.142 te lindur ne Tetove - 307 te lindur jashte.
    Chair : 1.053 te lindur ne Chair - 53 te lindur jashte. (ne te tjerat komuna shqiptare ne Maqedoni eshte situata e njejte).
    Numrin e sakte te qytetareve qe jetojne mbrenda nuk munde ta llogarise asnje shtet,....Gjersa nataliteti i shqiptareve te Maqedonise eshte 17 ,lindjet ne vit cca 8.000 dhe me shtim natyror te popullates shqiptare ne vit nga 4.500 nuk ka aspak frige qe numri i shqiptareve do te bie,me e keqja eshte qe do te mbetet aty ku eshte ,afer gjysem milioni qe jetojne ne Maqedoni...Me keto te dhena qe jane te sakta (qe ti i perqesh ) le te veproje sa te doje shperngulja - nuk ka shume efekt ajo !

Lere krejt,nuk mirremi vesh.(edhe ashtu atmosfera ne kete forum eshte e zymte dhe skandaloze ne stilin : nuk ti pranoj shifrat,e as edhe nje te dhene logjike por te ofroje indicie )
    Patjeter i pranoj argumentet e bazuara dhe shifrat(statistikat) e tjereve si te tilla...
    Por problematika ndaj te ciles une deshta ta terheq vemendjen nuk mund te sqarohet (vetem) mbi bazen e shifrave lakuriqe te statistikave te ndryshme, shpeshnjedimensionale, te pasakta dhe te manipuluara.
    Shifrat statistikore shpesh, per te mos thene ne shumicen e rasteve, nuk e pasqyrojne realitetin e plote ne terren ose interpretohen gabimisht, pasi qe gjate vleresimit injorohen shume gjera qe vetem ne nje kontekst me te pergjithshem mund te verehen dhe te konsiderohen ne menyre me te drejte dhe te mjaftueshme.
    Ne rastin e Maqedonise dhe Kosoves apo shteteve te ngjashme multietnike, multifetare, me konflikte te renda nderetnike, me emigracion te theksuar, me emigracion te theksuar te pjeseve te caktuara te popullsise dhe etnive te caktuara nuk ndodhin keqinterpretime dhe gabime te medha vetem gjate analizimit dhe vleresimit, por edhe "manipulime" dhe parregullsi te ndryshme gjate grumbullimit te te dhenave apo shifrave -shpesh te organizuara nga vete shteti, pushteti dhe udheheqesit politik.
    Une e permenda disa here rastin e Kosoves se si jane regjistruar mijera njerez, te cilet le qe nuk jetojne ne Kosove, por pjeserisht nuk kane as nenshtetesi te Kosoves. Per kete kam edhe prova te sakta me emra dhe mbiemra.
    Ne listat e votuesve te Kosoves p.sh. ndodhen qindramijera qytetare, te cilet nuk jetojne permanent ne Kosove, pervec atyre qe nderkohe kane vdekur dhe nuk jane shlyer nga listat.
    Per vetekenaqesi natyrisht se mund te bazohemi vetem ne shifra lakuriqe te statistikes ose te favorizojme statistika te pershtatshme si p.sh. Behxhet Pacolli ne rastin e zgjedhjeve te kaluara, i cili deklaronte se partia e tij po rritej dhe po votohej cdo here e me shume, edhe pse faktikisht ka humbur rreth gjysmen e votave qe kishte ne zgjedhjet e kaluara lokale. Sie argument i perdorte fitoret e dy kandidateve per kryetar komunash, ne Gjakove dhe ne Mitrovice. Deri ne keto zgjedhje AKR (Partia e Pacollit) nuk kishte asnje kryetar komune, tani i ka dy. Por njekohesisht ka humbur rreth gysmen e votuesve qe kishte ne zgjedhjet e kaluara.

A jane 400.000, 500.000 apo edhe 600.000 shqiptar qe me 19 Janar 2014 ne ora 13:45 jetojne ne Maqedoni eshte relativisht e parendesishme, per ate cfare me intereson dhe me ka interesuar mua, dhe sidomos ne kontekst te shkakut te ketij diskutimi te sterzgjatur. Fakt eshte se ne rrethana te caktuara, konkretisht ne rrethanat e shqiptarve te Maqedonise por pjeserisht edhe te Kosoves rritja e popullsise rezidente eshte ("natyrshem") e limituar. Se cili eshte limiti i perafert dhe kur arrihet, varet nga faktor te ndryshem, duke filluar nga zhvillimi ekonomik ne vendin ku jetojne e deri te zhvillimet ekonomike dhe politike ne Europe dhe ne bote. Dhe keto limite per rrethanat qe mbreterojne qe disa vite dhe dekada, sipas mendimit tim, jane arritur moti edhe ne Maqedoni edhe ne Kosove edhe ne Shqiperi. Prandaj nuk eshte e pritshme qe atje te jetejon shume me teper shqiptar rezident se ata qe i permenda une. +-100.000 apo edhe pak me teper per mua nuk eshte teper vendimtare.

Shembull konkret dhe aktual qe ka lidhje me temen:
    Presheva, qyteti pa perspektivė

Sa per stataistika zyrtare as qe do te diskutoja ne kete teme.
    Nuk i kam mohuar dhe nuk kam asnje arsye ti mohoj statistikat zyrtare qe ke postuar ti apo qe poston kushdo tjeter. Ato ekzistojne dhe nuk mund te mohohen.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Antiproanti : 19-01-2014 mė 09:16

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar mė parė nga Norēa.li Lexo Postimin
    Mbeturina te popullit te zhdukur jane keta: llatinė hesapi

*
    llatinet e fundit mese4jete !
    … ///

Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar mė parė nga Le dévoué Lexo Postimin
    llatinet e fundit mese4jete !
    A e shkatrrove Maqedonine, hajde tregona neve si shqiptare si ta shkatrrojme Maqedonine? Ne Kosove do te ndodhte spastrim etnik po te mos ishin te krishteret evropiane si Toni Blair dhe Amerika.
    Cka nese pas 10 vjeteve Serbia do te anetaresohet ne BE dhe do te behet shtet edhe me i forte se tani? A do ta pranosh se je gabim dhe turperisht do t'i dalesh perpara nje shqiptari sepse ke mbajtur ide qe skane baze ne realitet? Te luash rolin e budallait asnje shqiptar sta ndalon, por ske te drejte te pretendosh se vetem ti i di te gjitha gjerat.

Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Ne kohet e talibaneve ne Afganistan fushat e futbollit perdoreshin per t'i vrare njerezit qe islamistet i konsideronin si armiqe. Ndersa edhe sot nuk kane harruar zanatin e vjeter ne te cilin jane tashme eksperte, pra vrasjen e njerezve te pafajshem. Sot pra vrane poashtu 4 futbolliste.

http://koha.net/?page=1,16,172445
    Ja se si sillen muslimanėt luftėtarė me vendasit nė Siri e jo si ua ka qefi juve :
    Fitorja e vėrtetė i takon Allahut dhe besimtarėve por qafirat kėtė nuk e kuptojnė.

Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Pėr: Maqedonasit, vandalizem anti-islam.

Referi ke plot video ne Youtube se si xhihadistet i torturojne njerezit, madje edhe i vrasin vetem se nuk jane suni. Eshte dokumentuar edhe rrahja e grave qe jane shia. Jane postuar disa here keshtu qe nje video qe e bjen ti nuk i demanton ato qe tashme dihen.

Ne Siri ka gjasa te ndodhe nje ndarje e vendit, ka gjasa te fitojne xhihadistet (ku te krishteret dhe shiat do te vriten me mijera) dhe ka gjasa te vazhdoje lufta me nderhyrjen e shteteve tjera. Ne secilin opsion do te vdesin me mijera njerez. Nese fiton Asadi sunitet qe mbeshtesin xhihadin nuk kane vend ne Siri. Edhe myslimanet shqiptare qe kane shkuar atje ose do te kapen rober e do te torturohen, ose do te vriten.

Mos harro se edhe nje pjese e kryengritesve qe luftojne Bashar Al Asadin nuk duan sheriat ne Siri, dhe gjithsesi do te linde nje lufte midis fraksioneve. Nje gje e dijme tashme, te gjithe shqiptaret e dijne, ku ka islam do te kete njerez te vdekur ne emer te fese.

Pėr: Maqedonasit, vandalizem anti-islam.

Unė solla kėtė video sepse kta mė pėlqyen me sjellejt e tyre dhe veprime sipas urdhėresave profetike.Dhe na e dimė se atje ka shum grupacione me qėllime tė ndryshme,por poashtu po lajmėrohen grupacione sipas metodologjisė profetike dhe kjo ėshtė nji mirėsi e madhe dhe tregon se sė shpejti hilafeti islam nė baza profetike vetėm se ėshtė ēėshtje kohe dhe nėse kjo ėshtė e vendosir nga Allahu,atėher dije se ska gjė e gjallė qė e ndalon,pra as zotat e juaj tė rrejshėm.Problemi juaj ėshtė se juve ju keni nėnshtuar zotave tė rrejshėm sikur amerikės dhe izraelit dhe kujtoni se ata po vendosin mbi fatin e njerėzimit e jo Zoti i Botėve Allahu.
    Dhe neve e dimė nga historia islame se grupacioni qė lufton sipas parimeve profetike patjetėr do tė dalin fitimtar mbi shumicėn e qafirave sepse kėshtu njerėzit do ta kuptojnė se Allahu ėshtė nė anėn e tė drejtėve edhe nėse ata janė pakicė kurse qafirat janė shumicė,sepse nė tė tilla raste tregohet superioriteti i fesė islame,dhe se Allahu ju ndihmon tė drejtėve edhe nsėe ata janė nji pakicė e vogėl,vetėm nėse ata strikt i pėrmbahen parimeve profetike,kurse fitorja ėshtė nė dorė tė Allahut e jo nė dora tė zotave tė uaj tė rrejshėm,tė cilėt patjetėr se do tė pėsojnė disfatė derisa secilti njeriu ti bėhet e kjartė gjendja e tyre.
    Fitorja e vėrtetė i takon Allahut dhe besimtarėve por qafirat kėtė nuk e kuptojnė.

Faqja 9 prej 11 FillimFillim ... 7891011 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •