Close
Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 109
    I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Pėr: Maqedonasit , vandalizem anti-islam.

Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Jo shtet artificial, por shtet tamon shtet. Jane shume me te organizuar se shteti i Kosoves, jane te forte ushtarakisht, jane shume largpames dhe cka eshte me rendesi kane mjaft aleate te forte ne bote, duke perfshire edhe USA dhe disa vende te fuqishme evropiane. Ketu jane disa shqiptare si ti qe shohin endrra dhe jetojne me prralla 1001 nete. Krejt kombet evropiane punojne per atdhe, ju enderroni te derdhni gjak per fene islame duke rene shehid ne tokat arabe dhe duke na prishur edhe ate pak miqesi qe kemi me disa vende perendimore te forcuar sidomos ne luften e Kosoves me 1999. Kur Bushi bente plane qe ta armatoste ushtrine e Kosoves ju bum dolet vrate ushtare amerikane ne Gjermani dhe tani fusni islamizmin radikal ne trojet shqiptare (kjo do te thote forcim i Serbise ne Kosove, po behet realitet dita dites), kjo eshte futje thike pas shpines interesave kombetare dhe tradheti ndaj deshmoreve e patrioteve.
    Kjo eshte arsyeja se perse ne jemi te deshtuar si komb ne krahasim me shtetet qe kemi perreth, per shtetet evropiane mos te flasim, keta jetojne 1 milenium perpara nesh dhe keta skemi gjasa t'i nxejme ndonjehere. Por shyqyr qe nuk jane krejt shqiptaret si ju, se do qeroheshim me kohe, por kane mbetur edhe pak patriota qe luftojne per komb.

Tjeter gje eshte qe i urren, por urrejtja nuk ben te verteten, realiteti ben te verteten. Une nuk i urrej as serbet e as maqedonasit, por kam deshire qe te kemi shtet me te forte se ata. Edhe une jam per t'i mundur ata, si ekonomikisht ashtu edhe me forcim te ushtrise. Kur ta besh nje force ushtarake dhe nje ekonomi te forte ne i kemi mundur edhe Serbine por edhe Maqedonine. Kurdo do te jemi humbes te medhenje nese ne si shqiptare nuk vetedijesohemi.

I nderuar sipas teje kur vjen kjo 'neser', sepse u bene 100 vjet dhe ne de fakto po sundohemi nga ta?!
    Se c'na lodhet prapanicėn me kete "islamizėm-radikal" ! Po c'dreēin te hyn ne pune ty se cfar besojm ne ? Islami eshte pjese e jeteses sone qe 600 vite ! Qe ti s'i don shqiptaret e Maqedonise dhe deshmon simpati me maqedonasit, kte e morrem vesh, por te mbrosh edhe egzistencen maqedonase me pretekst se ata jan me te fort sepse jan te krishter, kjo eshte edhe nje idiotesi e re, nga ana yte qe s'ka as si te komentohet !

Ne kemi sabėr/durim ! Ne mos nesra, te garantoj per pasnesra e kurren e kurres nuk do te dorezohemi as para teje, e as para atyre qe thirren shkije-maqedone ! Shqiptaret e Maqedonise nuk jan "vetėn" dhe kurre s'kan me qen "vetėn" e te poshteruar perderisa egzistojn shqiptaret si un, por jo edhe si ti !
    … ///

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar mė parė nga Scion Lexo Postimin
    Te me thoje njeri mua qe ne kushtetute ka ndonje paragraf ku permendet "tallja"?
    Qe te mos me keqkuptoni, jo se kam ndonje gje kunder talljes, fundja nuk ka gje me komike se si fetarucet qe tallin njeri tjetrin ... thjeshte dua te di se si dilet ne perfundim qe "tallja eshte kushtetuese"
    Tallja me fete dhe pikepamjet e ndryshme te njerezve nuk shkel asnje ligj ne Maqedoni, as ne Kosove e as ne Shqiperi pervecse nese behet ndonje ligj qe do te favorizonte nje fe apo nje pikepamje mbi tjerat.
    Jo, komike sipas teje eshte vetem nese dikush tallet me besimin krishter, as juve ateisteve dhe as myslimaneve s'ju vjen mire nese dikush tallet me pikepamjet e juaja. Kur dikush tallet me fete e juaja ju duhen tableta ne forme qetesuesi.

Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296

Tallja me fete dhe pikepamjet e ndryshme te njerezve nuk shkel asnje ligj ne Maqedoni, as ne Kosove e as ne Shqiperi pervecse nese behet ndonje ligj qe do te favorizonte nje fe apo nje pikepamje mbi tjerat.
    Jo, komike sipas teje eshte vetem nese dikush tallet me besimin krishter, as juve ateisteve dhe as myslimaneve s'ju vjen mire nese dikush tallet me pikepamjet e juaja. Kur dikush tallet me fete e juaja ju duhen tableta ne forme qetesuesi
    Me sqaro perse eshte kushtetuese, kete duam te kuptojme neve
    Sa per mua, tallu sa te duash edhe me veten tende po deshe ... mua s'me plas fare. Ja per shembull une tallem me fene tuaj por dhe te tjereve, pasi predikon se: Babai, praktikisht u martua me bijen dhe krijoi familje, te cilet pastaj i martoi mes veti, qe i binin te ishin vllezer e motra. Tani ti je dakord ti me kete veshtrim? Dhe e fundit kjo qe kam thene une sipas asaj qe ke thene me lart eshte nje "tallje kushtetuese"
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Scion : 16-01-2014 mė 11:38
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar mė parė nga Le dévoué Lexo Postimin
    Se c'na lodhet prapanicėn me kete "islamizėm-radikal" ! Po c'dreēin te hyn ne pune ty se cfar besojm ne ? Islami eshte pjese e jeteses sone qe 600 vite ! Qe ti s'i don shqiptaret e Maqedonise dhe deshmon simpati me maqedonasit, kte e morrem vesh, por te mbrosh edhe egzistencen maqedonase me pretekst se ata jan me te fort sepse jan te krishter, kjo eshte edhe nje idiotesi e re, nga ana yte qe s'ka as si te komentohet !

Ne kemi sabėr/durim ! Ne mos nesra, te garantoj per pasnesra e kurren e kurres nuk do te dorezohemi as para teje, e as para atyre qe thirren shkije-maqedone ! Shqiptaret e Maqedonise nuk jan "vetėn" dhe kurre s'kan me qen "vetėn" e te poshteruar perderisa egzistojn shqiptaret si un, por jo edhe si ti !
    Jo une i dua shqiptaret e Maqedonise si shqiptaret e Shqiperise dhe Kosoves, nuk bej dallime krahinore apo politike, por i dua patriotet qe nuk shiten tek grupe te caktuara.
    Maqedonia jo vetem qe sdo te shkatrrohet, se paku ne shqiptaret kurre nuk do te arrijme ta shkatrrojme, ky eshte realitet. Te jetojme ne endrra eshte tjeter cka, si do ta shkatrrosh ore zoteri me njerez si Referi qe duan ta bombardojne ameriken dhe ta perkrahin haptazi Bin Ladenin e xhihadin. Sir, ketu spo flasim se a kam deshire qe ne veri-perendim Shqiperia te kufizohet me Francen por po flasim se cka eshte realiteti.

Jo po mire e ke hoxhe efendi, mos pasneser, masqetipasner. Jo masqetineser, masqetipasneser... por kjo tashme jemi pajtuar se sdo te vije kurre. Keshtu i genjeni shqiptaret dhe shume shqiptare fatkeqesisht e duan genjeshtren.

Jo ore ti a spo sheh cka po ndodhe ne Kosove, nuk jane 10% serbe, tallen me ne si te dojne, sot te ben bashkesi komunash, neser te kerkon autonomi, pasneser te ndahet krejt. Kjo eshte pasneserja jote qe iu ofron shqiptareve, ndersa ne shqiptaret nuk e duam kete 'masqetipasnesrin' tend dhe po mundohemi ta luftojme kete. Nese do te fitojme dicka do te fitojme me njerez patriote si Ramush Haradinaj dhe te tjere nga secila parti qe ia dijne vleren atdheut, me ju Fuad Ramiqe sdo te fitojme asgje, pervecse do te humbasim edhe me shume.

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Ne Kosove po t'luan bisht "Perėndimi, BE-ja", qe kan vendosur ne krye te vendit marionetta qe as shqip nuk dijn te komunikojn ! Me ndihmen e Zotit do ta mundim edhe Maqedonin (pasi e konsideron si toke te shenjt), edhe Serbin ! Ne do t'jetojm, kurse ata, t'i bejn murgesha e prifterinje te bijt dhe bijat e tyre duke i denuar kesisoji me vdekje te parakohshme !

PS : Ti nuk i don shqiptaret e Maqedonis, e ke then me goje dhe e ke perserit nga frika se nuk te lexuam !
    … ///

Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar mė parė nga Scion Lexo Postimin
    Me sqaro perse eshte kushtetuese, kete duam te kuptojme neve
    Sa per mua, tallu sa te duash edhe me veten tende po deshe ... mua s'me plas fare. Ja per shembull une tallem me fene tuaj por dhe te tjereve, pasi predikon se: Babai, praktikisht u martua me bijen dhe krijoi familje, te cilet pastaj i martoi mes veti, qe i binin te ishin vllezer e motra. Tani ti je dakord ti me kete veshtrim? Dhe e fundit kjo qe kam thene une sipas asaj qe ke thene me lart eshte nje "tallje kushtetuese"
    Skam cka te te sqaroj, kjo perfshihet ne lirine e fjales e cila eshte e garantuar ne Kushtetute... ne kete kuptim e pata fjalen. Ti qe se kupton kete gje shume te thjeshte skam cka te te bej.

Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Ne Kosove po t'luan bisht "Perėndimi, BE-ja", qe kan vendosur ne krye te vendit marionetta qe as shqip nuk dijn te komunikojn ! Me ndihmen e Zotit do ta mundim edhe Maqedonin (pasi e konsideron si toke te shenjt), edhe Serbin ! Ne do t'jetojm, kurse ata, t'i bejn murgesha e prifterinje te bijt dhe bijat e tyre duke i denuar kesisoji me vdekje te parakohshme !

PS : Ti nuk i don shqiptaret e Maqedonis, e ke then me goje dhe e ke perserit nga frika se nuk te lexuam !
    Ti i urren shqiptaret e Shqiperise, jo vetem ata por edhe ata qe jetojne ne Serbi, si e di une kete, une ta lexoj zemren tende, une e di cka mendon ti.
    Mos i shtrembero gjerat. Jo pasha Zotin jo qe s'ki me e mund Serbine por do te perballesh me Serbine brenda BE-se edhe me te forte se deri tani.

BE-ja te luan, normal qe te luan, kur ti kurverohesh me organizata arabe ka me t'u hakmarr keq, si qe po na hakmerret tashme, Kosoven e ka shndrruar ne Korene e Evropes.
    Perse se ke mujt qe 600 vjet vlla me ndihmen e Allahut? Kjo eshte ideologji qe nuk ja kemi pare hajrin ne shqiptaret dhe gjithmone na ka bere dem, dhe cka eshte me e keqja nuk do ia shohim as ne te ardhmen.

Enraged Maska e Scion
    Anėtarėsuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296

Skam cka te te sqaroj, kjo perfshihet ne lirine e fjales e cila eshte e garantuar ne Kushtetute... ne kete kuptim e pata fjalen. Ti qe se kupton kete gje shume te thjeshte skam cka te te bej.
    Here is the thing, stupid bitch (kjo ishte tallje kushtetuese)
    Detyre per ty, hapi kushtetutat e gjith botes dhe gjeje fjalen "tallje"

Qe te kuptosh me mire, mua me behet qejfi kur ju fetaret Tallni (Perbuzni, fyeni, ofendoni (_Veper penale_)) njeri tjetrin. Te pakten keshtu vertetoni fjaline : Qesh Byca P.dh.n! (claps everyone)
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anėtarėsuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Citim Postuar mė parė nga semiku Lexo Postimin
    Numri i sllavo-maqedonasve eshte stabil ,me nje renie te ngadalshme te % ne popullaten e pergjithshme te Maqedonise.
    ...
    Une nuk e pata mendjen tek statistika zyrtare, por tek numri real i shqiptarve qe jetojne permanent ne Maqedoni...!

Edhe shqiptar t'Kosoves jane me shume se 1,5 apo 1,6 milione. Por ne Kosove gjate vitit sigurisht se nuk jetojne me shume se 1, 2- 1,5 milione shqiptar. Tjeret jane praktikisht vetem vizitore te rregullt apo te rastit, te cilet kane lindur ne Kosove ose prinderit e te cileve kane lindur ne Kosove.
    Perndryshe, une kam informata gati te dores se pare per manipulim te statistikave ne gati cdo komune te Kosoves, ku jane regjistruar persona (shqiptar), te cilet as nuk kane lindur ne Kosove dhe as nuk e kane nenshtetesine e Kosoves.

Per mua ne rastin konkret nuk eshte me rendesi primare statistika e pergjithshme e shqiptarve, por numri real i shqiptarve me qendrim permanent ne Maqedoni, Kosove dhe shtete tjera te Ballkanit. Sepse, jo vetem ne rastin e votimeve, numri real eshte vendimtar, jo ai statistikor.
    Numri real i shqiptarve me qendrim te perhershem ne Maqedoni sipas te gjitha gjasave eshte zvogeluar dukshem ne krahasim me kohen e Turqise dhe kohen e Jugosllavise deri ne vitete e 70-ta apo 80-ta.
    Per te gjithe qe deshirojne te kenaqen me statistika dhe prognoza teorike, le te kenaqen, por realiteti (sidomos realiteti afatgjate) do te jete ndryshe.
    Nje numer i konsiderueshem i shqiptarve nuk do te jetojne ne Maqedoni, Kosove dhe Ballkan, por ne vende te ndryshme te Evropes Perendimore dhe te botes se zhvilluar. Fakti qe disa prej tyre e vizitojne vendlindjen shpesh ose disa tjere per t'u martuar dhe per ta terhequr edhe nje shqiptar/e tjeter nga vendlindja e tij/saj ka vetem statistikish rendesi, nese i llogarisim. Realisht behet fjale per "shqiptar te humbur", te cilet ne shumicen absolute te rasteve nuk do te kthehen kurre per te jetuar permanent ne vendlindje. Dhe secila gjenerate e ardhshme do te jete edhe me pak e lidhur me vendlindjen.
    As numri relativisht i favorshem i lindjeve tek shqiptaret nuk do te mund te kompenzoje keto "humbje" ne terme afatgjata, dekada dhe shekuj te ardhshem.

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anėtarėsuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Georgievski: Maqedonasit tė mos jetojnė nė pėrralla

http://www.koha.net/?page=1,15,91851

Para 10/15 vitesh 400'000 shqiptar jetonin ne Maqedoni, sot pretendohet te jen rreth 1'000'000 ! Diku afer 40-45% !
    Ne Maqedoni edhe sot ndoshta nuk jetojne me shume se 300.000 apo maksimalisht 400.000 shqiptar...
    Tjeret jetojne ne vende te ndryshme te Evropes dhe botes. Statistikisht mund ti llogarisesh si shqiptar te Maqedonise, por shumica cdo dite e me shume lindin si gjerman, austriak, zvicerian, amerikan, francez, italian, danez, anglez... Dhe si te tille cdo dite e me shume do ta reduktojne dhe humbasin edhe lidhjet tradicionale me vendlindje.

11. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Antiproanti pėr postimin:

Scion (16-01-2014)

Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •