JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE
Keto perqindje qe kam dhene kane qene tek Wikipendja.
altint71 (03-01-2014)
Ti ke ruajtur fene e te pareve tu tradhetar te cilet u bene te krishtere dhe braktisen kulturen, fene dhe doket ilire. Sa per meshire qe je mer aman. Fundja per meshiren e Zotit kemi nevoje te gjithe por me shume nevoje kane ata te cilet genjejne vetveten. Ku e ka pare historia te jene katolik 45 %? Mos gje keni numeruar edhe pulat, thite, dhe lopet e bashke me to arrini ne kete shifer?
Wikipendja or zotni I nderuer nuk merret per baze. Ne wikipedia shkruaj edhe une, kuptohet sipas oreksit dhe humorit tim. Keshtuqe mos u merr me pallavra. Ndersa sa per ndalimin e muslimaneve qe te falen ne shesh harrojeni, nuk keni kellqe ju per sipermarrje te tilla. Juve u del dhe u tepron smira dhe mllefi. Uthulla e forte plas enen e vet, keshtu do ju plase pocja prej marazi.
No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga angmokio : 01-01-2014 mė 16:33
"And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"
Jane gjyqet dhe prokuroria qe duhet te merret me kete pune dhe Ramushi ka bere thirrje qe kush eshte kercenuar ne emer te tij te coje provat ne prokurorine e eulexit. Une plot here kam qene ne rajonin e Dukagjinit dhe askush sme kercenoi e nuk me lypi harac.
Secili krishter dhe jo vetem te krishteret por secili shqiptar me zemer te cilter ka respekt per Adem Jasharin dhe tani familjen e tij. I keni bere 1 milione akuza kunder te krishtereve shqiptare me qellim qe te nxisni diskriminim, po e zeme se krejt ato akuza qendrojne, por kete akuze nuk keni te drejte ta beni. Adem Jashari nuk eshte shehid i fese, por eshte deshmor i shqiptareve, ka pas mjeker ani cka qe ka pas mjeker, edhe Skenderbeu ka pas mjekerr. Njeriun nuk e ben njeri te mire apo te keq mjekrra, por idete qe mbane, ideologjia qe perkrahe. Edhe cetniket mbajne mjekrra por cfare idesh kane, njejte sikur te al kaides, dhe sipas jush ata jane njerez te mire sepse mbajne mjekrra sikur Adem Jashari.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mesia4ever : 01-01-2014 mė 16:31
Me kete komentin e fundit me ben te kuptoj qe jeni nje person i paguar per te mbrojtur nje fe te imponume me terrorr e tjera mjete.
Se eshte per ju bini perseri Turqin.
Ngaqe jam dhe pro e kultures ocidente pranoj dhe me deshire ato qe thote wikipendja.
Jo kot islami ka prur problemi ne bote e vazhdo e flitet ne cdo vend vetem keq per ju ,kudo ku eshte ska social po vetem diferenc kolosale.
O skamje o princa te mbylum me flori.
Prej idollogjis tuaj kemi ngel 1/5 e shqiptarve brenda ne vendin e tyre .
Prej idollogjis tuaj sot evropa dhe nato eshte penduar per sulmin qe beri Nato ne Kosov.
Nuk mundemi me te gabojme perseri historia sdo te na e fali me.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga altint71 : 01-01-2014 mė 16:29
Nuk jane muslimanet, por ne mase dermuese "fliqtanat me mjekra", simpatizantet dhe familjaret e tyre...
Nje pakice e njerezve "te arsyeshem" qe marrin pjese ne keso "demonstrime te turpit kombetar dhe njerezor" e kane perceptimin e gabuar se veprojen politikisht korrekt, nese i bashkohen kolones se turpit te fundamentalisteve dhe ekstremisteve arabofil dhe antinjerezor.
Tjeret jane vetem kurreshtar dhe kalimtar te rastit.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Antiproanti : 01-01-2014 mė 16:59
Krijoni Kontakt