Close
Faqja 21 prej 40 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 201 deri 210 prej 399
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730

Pėr: Ramush Haradinaj ne lufte kunder islamisteve

Citim Postuar mė parė nga altint71 Lexo Postimin
    Djersan 45% jane te fes kristjane: ortodos e katolik .
    Pertoj me shkrujt tgjitha inf.
    edhe un pra te pyta se cilin census more per baz ti sepse shqipnia dy censuse zyrtare ka dhe asni prej te dyve nuk e ka ket shifer qe the ti. apo ke bo ti naj censusu privatisht si ai tjetri ke kafja e e vet?
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Besimtar Katolik Maska e altint71
    Anėtarėsuar
    27-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    933

Keto perqindje qe kam dhene kane qene tek Wikipendja.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730

nga WIKIPENDJA e menjes tane noshta
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

4. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar derjansi pėr postimin:

altint71 (03-01-2014)

Fortis Et Honoris Maska e Meriamun
    Anėtarėsuar
    04-04-2009
    Postime
    1,730

[.

Ne radhe te pare un jam nje qytetar shqiptar katolik qe kam ruajtur fen e te pareve te mij e nuk jam aspak ekstremist .
    Persa i perket censusit katoliket perpara 2011 ishin 45%,e 37% myslymanet,te tjeret qe ngelin ishin ateist.
    Ekstremizem benu ju qe bllokoni bulevardin ne mes te Tirane.
    Tipike te njejten gje qe bejn dhe myslymant ketu.
    Beni festen perpara xhamis tuaj e mjaft me ekstremet tuaja qe mblidhni posacerisht te gjith (besimataret)ne bulevard.
    Uroj qe ministri i rendit te vendosi nje ligj qe te ndaloj keto tubime ne mes te rruges.
    E sa per planin afatgjate te rrish i qete se koha do te tregoj.Ka hikur koha kur Ali pash Tepelena vrau 6000 shqiptar vetem e vetem se su perulshin turkut e fes se portes lart.
    E cfar bet vetem larguat njerzit me trima qe ben revulucion e ndertuan nje vend tjeter.
    Un jam ritur nga nje nene myslymane qe vetem emrin kishte te tille se si ajo dhe familja(myslymane)asgje skan pas te tille.
    Niper e mbesa jane te gjith te pakezuar me fene e babait tim qe ishte katolik e praktikant se bashku me familjen e tij.
    Ti ke ruajtur fene e te pareve tu tradhetar te cilet u bene te krishtere dhe braktisen kulturen, fene dhe doket ilire. Sa per meshire qe je mer aman. Fundja per meshiren e Zotit kemi nevoje te gjithe por me shume nevoje kane ata te cilet genjejne vetveten. Ku e ka pare historia te jene katolik 45 %? Mos gje keni numeruar edhe pulat, thite, dhe lopet e bashke me to arrini ne kete shifer?
    Wikipendja or zotni I nderuer nuk merret per baze. Ne wikipedia shkruaj edhe une, kuptohet sipas oreksit dhe humorit tim. Keshtuqe mos u merr me pallavra. Ndersa sa per ndalimin e muslimaneve qe te falen ne shesh harrojeni, nuk keni kellqe ju per sipermarrje te tilla. Juve u del dhe u tepron smira dhe mllefi. Uthulla e forte plas enen e vet, keshtu do ju plase pocja prej marazi.
    No amount of guilt can change the past and no amount of worrying can change the future

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar mė parė nga Le dévoué Lexo Postimin
    Interesant me juve (jo muslimanėt)

Mendoni se shqiptari i krishter i posedon te gjitha te drejtat morale per ta fyer besimin e muslimanit shqiptar. Ne rast se ata vetembrohen nga sulmet e juaja, atėhere pa fije dyshimi, ata qenkan arab, afgan, turqi e sirian !

…dhe kjo, sipas patrioteve virtual qe luftojn me youtube, po e rrezikojkam "tolerancėn", e cila mbeshtetet mbi urtėsin tone !
    Asnje shqiptar i krishter nuk eshte kunder shqiptareve myslimane. Je bere si papagall qe i perserite te njejtat fjali ne cdo teme.

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Asnje shqiptar i krishter nuk eshte kunder shqiptareve myslimane.
    Jam absolutisht dakort me shprehjen me siper. Vetem se kam nje problem se c'emer duhet te te ve ty? I krishter serb apo budist?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga angmokio : 01-01-2014 mė 16:33
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Citim Postuar mė parė nga Ceni-1 Lexo Postimin
    Nje njeri qe ju merr haraq njerezeve/firmave per kend eshte i mire more mesia4ever ? Si duhet ta quajm kete , njeri te devotshem , njeri te paqes !? Nese per ty eshte njeri i mire , per mua nuk eshte njeri i mire .
    E per fat te mire Adem Jashari qe e permende , eshte shehidi me i madhi qe ka pas populli shqiptare . Nje hero si Adem Jasharin vetem nje i humbur e urren dhe nuk e vlerson . E sic e dime ketu ne forum te krishteret nuk kane aspak respekt per kete njeri te madhe . Sigurisht qe mund te kuptohet ky fakt , sepe per keta nje njeri si Ramushi eshte ideali i nje burri shqiptare !
    Jane gjyqet dhe prokuroria qe duhet te merret me kete pune dhe Ramushi ka bere thirrje qe kush eshte kercenuar ne emer te tij te coje provat ne prokurorine e eulexit. Une plot here kam qene ne rajonin e Dukagjinit dhe askush sme kercenoi e nuk me lypi harac.
    Secili krishter dhe jo vetem te krishteret por secili shqiptar me zemer te cilter ka respekt per Adem Jasharin dhe tani familjen e tij. I keni bere 1 milione akuza kunder te krishtereve shqiptare me qellim qe te nxisni diskriminim, po e zeme se krejt ato akuza qendrojne, por kete akuze nuk keni te drejte ta beni. Adem Jashari nuk eshte shehid i fese, por eshte deshmor i shqiptareve, ka pas mjeker ani cka qe ka pas mjeker, edhe Skenderbeu ka pas mjekerr. Njeriun nuk e ben njeri te mire apo te keq mjekrra, por idete qe mbane, ideologjia qe perkrahe. Edhe cetniket mbajne mjekrra por cfare idesh kane, njejte sikur te al kaides, dhe sipas jush ata jane njerez te mire sepse mbajne mjekrra sikur Adem Jashari.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mesia4ever : 01-01-2014 mė 16:31

Besimtar Katolik Maska e altint71
    Anėtarėsuar
    27-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    933

Me kete komentin e fundit me ben te kuptoj qe jeni nje person i paguar per te mbrojtur nje fe te imponume me terrorr e tjera mjete.
    Se eshte per ju bini perseri Turqin.
    Ngaqe jam dhe pro e kultures ocidente pranoj dhe me deshire ato qe thote wikipendja.
    Jo kot islami ka prur problemi ne bote e vazhdo e flitet ne cdo vend vetem keq per ju ,kudo ku eshte ska social po vetem diferenc kolosale.
    O skamje o princa te mbylum me flori.
    Prej idollogjis tuaj kemi ngel 1/5 e shqiptarve brenda ne vendin e tyre .
    Prej idollogjis tuaj sot evropa dhe nato eshte penduar per sulmin qe beri Nato ne Kosov.
    Nuk mundemi me te gabojme perseri historia sdo te na e fali me.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga altint71 : 01-01-2014 mė 16:29

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928

Lexo postimin me siper dhe merre me vend se me c'mostra llodhemi e debatojme.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anėtarėsuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Citim Postuar mė parė nga Meriamun Lexo Postimin
    ...

ps. Muslimanet dalin ne shesh sepse nuk kane nje xhami me kapacitet qe te permbushe nevojat e atyre qe vine te falen dhe te degjojne fjalimin per Bajram, dite ne te cilen muslimanet dalin dhe e falin te gjithe sebashku.
    Nuk jane muslimanet, por ne mase dermuese "fliqtanat me mjekra", simpatizantet dhe familjaret e tyre...
    Nje pakice e njerezve "te arsyeshem" qe marrin pjese ne keso "demonstrime te turpit kombetar dhe njerezor" e kane perceptimin e gabuar se veprojen politikisht korrekt, nese i bashkohen kolones se turpit te fundamentalisteve dhe ekstremisteve arabofil dhe antinjerezor.
    Tjeret jane vetem kurreshtar dhe kalimtar te rastit.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Antiproanti : 01-01-2014 mė 16:59

Faqja 21 prej 40 FillimFillim ... 11192021222331 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •