"And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"
Serbi ckishte per te bere e beri . Kurse talibanet shqipfoles nuk do ndalen deri sa cdo shqiptar , te behet si suma e tyre , duke importuar nje kulture arabe . Pa me thua , a nuk quhet vdekje e kombit shqiptar kjo ? Apo si e quan ti , ate qe nuk e beri dot turku edhe serbi per 6 shekuj me rradhe ta bejne keta ?
Ja ku i ke , jane te njetet qe po shajin nje nga protagonistet edhe luftetaret e vertetet te UCKs kundra Serbise , si tradhtar . Edhe ne fakt mire e kan , cdo kush pra shumica absolute e shqiptareve , eshte tradhtare ne syte e tyre , sepse nuk perkrah arabizimin e kultures shqiptare .
Genjeshtra , viktimizim , mohim , dyfytiresi , edhe parazitim i nacionalitetit te shqiptareve , edhe ne fund ven edhe gjakosin nje popul arab te huaj ne Siri , per arsye fetaro talibane .
Kulmi shkon deri atje , sa ke video ne youtube nga vete Sirianet pra arabet , ku i quajne shqiptaret taliban . Apo edhe artikuj .
Kurre vete muslimanet e stepat te azise ju quajne talibane , c fare pret nga une apo nga cdo shqiptar tjeter ?
Une se kam degjuar ndonjehere qe dikush ti quajne shqiptaret muslimane ''talebane'' pervec disa gomereve ketu ne forumin shqiptar. Gjithsesi te dalim tek UCK-ja. UCK-ja ka pasur burra dhe jo legena te tipit te Haradinajt qe kane shitur dhe menderen per hir te disa interesave. Nuk doli njeri te shaj Haradinajn deri sa ai i hapi lufte besimtareve muslimane duke i ofenduar rende. C'fare pret ti te ulin koken dhe ti thone faleminderit ?
Ne kohen kur behej lufta ne Kosove une kisha lokalin tim ne qender ku shumica prej atyre qe frekuentonin lokalin tim merreshin me visa. Shumica e klienteve qe vinin e kerkonin visa ishin katoliket nga kosova. Muslimanet kosovar shkonin maleve e luftonin per UCK-ne si burra. Muslimanet atdheun e kane te shenjte ashtu sikur dhe fene dhe te jesh i sigurte qe ne cdo moment qe trojet shqiptare do kercenohen te paret qe i jene ne mbrojtje do jene pikerisht muslimanet. Shqiperia nuk ka talebane dhe as ka per te pasur kurre. Shqiptaret kane jetuar dhe do jetojne ne harmoni me njeri-tjetrin pamvaresisht besimeve te kunderta dhe injorateve si soji yt qe nuk din te dallosh se ke ke armik.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga angmokio : 30-12-2013 mė 13:50
Ja pra , ku del , qe ti e konsideron veten si ata personat qe Haradinaj i konsideron "flliqana" , prandaj edhe e merr , si sulm ndaj muslimaneve ... !
Prandaj edhe besoj nuk je personi i duhur te flasesh ne emer te muslimaneve , sepse ju jeni 2 gjera te ndryshme ... muslimanet shqiptar me flliqanat arab .
Edhe ne fund me le te te them qe ne Shqiperi edhe kosove edhe maqedoni , ka taliban , ca jan edhe ne kete forum . Madje ke edhe 1000 qe luftojne ne Siri , duke gjakosur nje popull te tere , duke bere makabritete kundra njerezeve te nje shteti te huaj , ne emer te nje feje perverese .
I fusin nje plumb nje vajze ne rruge , edhe pastaj sokellasin edhe allahu ekbar , o zot injorance kafsherore . A thua se nqs ekzistonte zot , i beheshte qejfi kurre aj shpellari taliban i mirte jeten asaj vajze te pafajshme .
Jo me kote , ne nje nga karakteristikat per ju vura edhe keto > Mohim , genjeshtra . Perse ? Sepse ti me genjen para syve te mi edhe me thua , nuk ka taliban ne trevat shqiptare .
Kurse te gjithe e dime , qe jan 1000 shqpifoles * tashme 700 jo te vrare akoma * qe gjakosin nje popull ne Siri te tere per arsye perverse fetare . C fare jane keta ore ti ? Se me skandalizoni fare .
Une po kembengul me te madhe akoma , qe ata qe vajten ne siri edhe ata qe i perkrahen duhet minimalisht te kthehen ne vendin e origjines pra ne vendet arabe .
Kurse ti ben sikur nuk kupton ... Leje kete loje .
Talibanet shqipfoles , jan ata qe jan tani ne Siri duke gjakosur nje popull te tere . Talibanet shqipfoles jane gjithashtu ata qe po e perkrahin kete makabritet .
Kaq e thjesht , por un e di , qe ti do besh sikur nuk kupton
Dalin ne 'treg' zhiletat e Ramush Haradinajt
ma shum mund te lexoni
http://www.gazetaexpress.com/?cid=1,15,130308
Do t“i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.
Ti kalon sa ne nje dege ne tjetren. Me siper ofendon nje anetar duke e quajtur si taleban. Me pas e ke me ata qe kane vajtur ne Siri e ne fund del ne konkluzionin qe talebane vetem 300 paskan mbetur.
Hajde te flasim dhe per ceshtjen e Sirise se boll merak e paske. E din ti se gjate luftes ne Kosove dhe Bosnje kane marre pjese me mijera muslimane nga vendet arabe duke luftuar serbet? Personalisht i jam mirenjohes. Ate qe beri Milloshevici ne Kosove e Bosnje te njejten gje po ben dhe Bashari ne Siri. Nese dikush e shikon te arsyeshme qe te shkojne e te luftoje kundra mizorise une se kuptoj se ku eshte problemi yt dhe i shume te tjereve si ty? Jeten tende po sakrifikon ai?
Lexoj me siper qe thua flliqtinat arabe? Une nuk njoh ndonje minoritet arab qe te jetoje ne shqiperi por edhe sikur te egzistonte me sa mend mund te quhen ata flliqtana? Une jam musliman shqiptar dhe kam miq e shoke ne gjithe Shqiperine , Kosove e Maqedoni. Ku jane keta flliqtana qe i shikoni vetem tipit yt dhe i Haradinajt? Ku strehoen keta? Me c'fare aktiviteti antikombetar merren keta? A me sqaron?
Krijoni Kontakt