Close
Faqja 57 prej 87 FillimFillim ... 747555657585967 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 561 deri 570 prej 862
    i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

Për: Armët kimike siriane: Te rinjte ne protesta ne mbare vendin, qeveria hesht

Citim Postuar më parë nga freeopen Lexo Postimin
    Siria i disponon o i ndritur,por per t'i shkaterruar po i dergon jashte Sirise,pse valle.Mund te shkaterrohen aty ku jane keshtu dhe kostoja eshte me e ulet.

Jo-ja i sjell me teper deme Rames si politikan karshi amerikes,ndersa shqiperise i sjell vetem mire.

ps; po me duket sikur shkruan xinxerfilli me emrin tend.
    Mua nuk me plasi as per Ramen , as per Berishen , as per Bashen edhe te gjithe te tjereve qe disa nga ju u ngrini pjedestrale .... !

Kthehu disa faqe me pas , ku edhe une kam qene nje nga te tmerruarit , me kete ide . Ku edhe une e shaj Ramen .

Ceshtja ishte se kujtoja se do vinin 16,000 tone sarin ( disiformimi ben punen e vet ) , por ne fakt do vine 1200 tone kimikate ( qe nuk jan vdekjeprurese , por agjent ose thene ndryshe lenda e pare me te cilen prodhohen keto arme ) , por qe ne kete faze jan thjeshte kimikate industriale .... !

Edhe nja 20 tone Sarin .

Ceshtja deri tani , eshte se kemi degjuar vetem disiformimin , edhe perhapjen e panikut me kostot .

Por dale .......... po fitimet ose benefitet , i ka degjuar njeri deri tani ? A ju shkon ne mendje , qe SA FITON SHQIPERIA EDHE C FARE FITON SHQIPERINA , nga kjo mersele ?

Prandaj une theme le te degjojme , te gjithe historine , edhe jo trillimet , ose panikun kollektiv .

Une personalisht dua te besoje se me pak kerkim shikoje me tej se paniku kollektiv

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691

Ore ti shume bukur po flet, illyrian patriot, ashtu eshte, duhen degjuar te gjitha gjerat.

Vetem se askush nga ata qe e kishin per detyre nuk foli per fitimet. Si nuk doli nje zyrtar i larte dhe te na sqaronte troç si eshte muhabeti. Pse gjithe kjo heshjte?
    Fundja nese eshte ashtu si thua dhe shpreson ti pse nguron rama te thoje ndonje fjale? Pse nuk ka transparence? Sikur te mos ishte per ate ekspertin e huaj qe i ra kambanes ato do ishin futur dhe askush nuk do ta merrte vesh, kur ne fakt eshte nje e drejte e jona te informohemi jo nepermjet thashethemeve por nepermjet rrugeve zyrtare, qe deri tani kane qendruar te mbyllura.

apo nuk flet bukur dhe ky xinxerfilli, "burime nga kryeministria kane thene...", po cilat jane keto burime sekrete, cilat jane keto informacione qe qarkullojne ne forme thashethemesh, cfare u kushton burimeve tek kryeministria te therrasin nje konference per shtyp pa qene nevoja fare qe te ishte rama i pranishem, ku eshte shteti ne kete mes?

Ceshtja eshte me e thelle se sa arme kimike, ceshtja eshte se reagimi i qeverise ka qene komplet indiferent sikur te mos kishte popull fare, sikur edhe thjesht te na benin qefin duke na bere sikur na sqaronin.
    Vjen apo nuk vjen gazi ketej te pakten dicka e fituam, u bashkuam njehere te gjithe per dicka qe nuk ishte politike, sado qe duan ca ta politizojne, dhe uroj qe ne te ardhmen te jemi akoma me te bashkuar sa here politikanet e shesin shqiperine copa copa.

i regjistruar Maska e Breshka
    Anëtarësuar
    10-06-2002
    Postime
    351

Citim Postuar më parë nga Xinxerfilli Lexo Postimin
    Hehehehehehe. E shikoni qe gjithcka rrodhi fiks sic e thashe une ne kete teme shume dite me perpara.

Keto lloj makinacionesh ja bejne muuuu.

Prisni PD tani (qe tentoi te vidhye protesten por u debuan nga njerezit me te drejte) te mburren se e zmbrapsen Ramen.

Ska problem, qente do lehin gjithmone... e dini vete ju ca ndodh me karvanin!
    vazhdojne ca me "iluzione"....... ky "dollari" thote:

Armët kimike;
    Arvizu: Rama u tregua i gatshëm, zhgënjehemi nëse thotë Jo

Nga "Top Story"

"You can't fix stupid"
    Ndryshuar për herë të fundit nga Breshka : 15-11-2013 më 12:05

...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030

Illyrian, me keto qe shkruan, le pershtypjen qe je komplet i painformuar ti shoku, injorant pertej çdo limiti te lejuar ! po ç`nevojiten pra ato kimikate industriale te parrezikshme ne Shqiperi ? Nese jane te parrezikshme te kerkojne ti kthehen pra Gjermanise, sepse Sirise ajo u shiti dhe mundet ti ruaj me vite e vite, meqe te parrezikshme ne depot e saja ne Gjermani dhe pa pasur nevojen fare te asgjesohen o te ngriten uzina speciale mobile, per çfare po flasin amerikanet.
    ...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!

Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Ore ti shume bukur po flet, illyrian patriot, ashtu eshte, duhen degjuar te gjitha gjerat.

Vetem se askush nga ata qe e kishin per detyre nuk foli per fitimet. Si nuk doli nje zyrtar i larte dhe te na sqaronte troç si eshte muhabeti. Pse gjithe kjo heshjte?
    Fundja nese eshte ashtu si thua dhe shpreson ti pse nguron rama te thoje ndonje fjale? Pse nuk ka transparence? Sikur te mos ishte per ate ekspertin e huaj qe i ra kambanes ato do ishin futur dhe askush nuk do ta merrte vesh, kur ne fakt eshte nje e drejte e jona te informohemi jo nepermjet thashethemeve por nepermjet rrugeve zyrtare, qe deri tani kane qendruar te mbyllura.

apo nuk flet bukur dhe ky xinxerfilli, "burime nga kryeministria kane thene...", po cilat jane keto burime sekrete, cilat jane keto informacione qe qarkullojne ne forme thashethemesh, cfare u kushton burimeve tek kryeministria te therrasin nje konference per shtyp pa qene nevoja fare qe te ishte rama i pranishem, ku eshte shteti ne kete mes?

Ceshtja eshte me e thelle se sa arme kimike, ceshtja eshte se reagimi i qeverise ka qene komplet indiferent sikur te mos kishte popull fare, sikur edhe thjesht te na benin qefin duke na bere sikur na sqaronin.
    Vjen apo nuk vjen gazi ketej te pakten dicka e fituam, u bashkuam njehere te gjithe per dicka qe nuk ishte politike, sado qe duan ca ta politizojne, dhe uroj qe ne te ardhmen te jemi akoma me te bashkuar sa here politikanet e shesin shqiperine copa copa.
    Ne pjesen e fundit jam shume dakort . Eshte hera e pare qe Shqiptaret tregojne nje maturi edhe solitaritet demokratik te papare ( edhe jo te mobilizuar nga parti politike oligarke , qe e pervetesojne edhe termin demokratik ) , se ne fakt eshte tamam oligarki e veshur me kostumin falco te dermokracise .

Ka shume mister eshte e vertet . NQS shqiperia vetem humbet sa do pak , edhe nuk fiton gje , atehere dakort jam edhe une , ne asnje menyre , jo .

Edhe une do deshiroja te shikoja nje debat , ose nje prezantim te fitimit VS kostos , gje qe nuk ka ndodhur deri tani ( a eshte per shkak te paaftesise me komunikimin me publikun , a eshte per shkak se ne fakt kjo ceshtje eshte vetem ne dem te publikut , ose per sekret te Natos ) , kete nuk e di .

Me thene te drejten nuk e di .

Deri tani eshte folut vetem per kostot , mase eshte sepse ka vetem kosto edhe jo fitim per neve , sa do pak ajo kosto eshte .

Ama nje gje e di , qe per nje ceshtje me kaq interes per fuqite globale , mund te kerkosh shume gjera ne favor tendin nga USA ( qofshin ekonomike , ushtarake , apo edhe gjeopolitike ) . NQS kjo nuk eshte bere atehere flasim per pazar politik me benefit individual te Rames vetem .

Le te shikojme se c do thote Rama

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516

Citim Postuar më parë nga IllyrianPatriot Lexo Postimin
    Mua nuk me plasi as per Ramen , as per Berishen , as per Bashen edhe te gjithe te tjereve qe disa nga ju u ngrini pjedestrale .... !

Kthehu disa faqe me pas , ku edhe une kam qene nje nga te tmerruarit , me kete ide . Ku edhe une e shaj Ramen .

Ceshtja ishte se kujtoja se do vinin 16,000 tone sarin ( disiformimi ben punen e vet ) , por ne fakt do vine 1200 tone kimikate ( qe nuk jan vdekjeprurese , por agjent ose thene ndryshe lenda e pare me te cilen prodhohen keto arme ) , por qe ne kete faze jan thjeshte kimikate industriale .... !

Edhe nja 20 tone Sarin .

Ceshtja deri tani , eshte se kemi degjuar vetem disiformimin , edhe perhapjen e panikut me kostot .

Por dale .......... po fitimet ose benefitet , i ka degjuar njeri deri tani ? A ju shkon ne mendje , qe SA FITON SHQIPERIA EDHE C FARE FITON SHQIPERINA , nga kjo mersele ?

Prandaj une theme le te degjojme , te gjithe historine , edhe jo trillimet , ose panikun kollektiv .

Une personalisht dua te besoje se me pak kerkim shikoje me tej se paniku kollektiv
    Nuk jane kimikate o zoteri jane lende helmuese te rrezikshme.
    Nuk ka perfitim,po te ishte keshtu nuk do na i linin ne qe jemi ''bishti i tiganit''
    MOS I NDY TEMAT no name

Qe jane te rrezikshme nuk ka pike diskutimi. Nese shkaterrohen ne Shqiperi pa probleme dhe ne pastaj marrim miliardat e premtuara dhe ato budalliqet e tjera, atehere do jemi shume te kenaqur pas disa vitesh. Por eshte dhe opsioni tjeter. Ndodh ndonje tragjedi dhe ato vizat per Amerike nuk do ket kush ti perdori dhe cmimi nobel do na jepet ne mungese.

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516

me ne fund shpallet qendrimi i qeverise i kushtezuar nga reagimi i popullit shqiptar.
    Ndryshuar për herë të fundit nga freeopen : 15-11-2013 më 12:56
    MOS I NDY TEMAT no name

Anëtarësuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027

Citim Postuar më parë nga Pirate of Love Lexo Postimin
    Illyrian, me keto qe shkruan, le pershtypjen qe je komplet i painformuar ti shoku, injorant pertej çdo limiti te lejuar ! po ç`nevojiten pra ato kimikate industriale te parrezikshme ne Shqiperi ? Nese jane te parrezikshme te kerkojne ti kthehen pra Gjermanise, sepse Sirise ajo u shiti dhe mundet ti ruaj me vite e vite, meqe te parrezikshme ne depot e saja ne Gjermani dhe pa pasur nevojen fare te asgjesohen o te ngriten uzina speciale mobile, per çfare po flasin amerikanet.
    Une po te them ato qe thone ambasadoret , edhe njerezit e huaj te specializuar per kete pune .

Tani a jane genjeshtra apo jo , eshte ceshtje me vete , por jo ceshtje informimi .

Une kam definicion tjeter per injorancen , ne te cilen ti je kanditat potencial edhe jo une

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730

Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Syrian chemical weapons, what does Albania gain?

"Albeu" writes exclusively what will Albania gain if Prime Minister Edi Rama decides to say "YES" to the destruction of Syrian chemical weapons in Albania. This is the list, according to sources from the government:

1. Albania will get the EU candidate status in December.

2. Albania will become member in EU in the next 4 years, the first mandate of Rama government.

3. 12 billion dollars. (the 2012 budget was 4 billion dollars)

4. Albania will a special status regarding US and the country will abolish visa regime for Albanian citizens.

5. Albania will be a candidate to receive the Nobel Prize for Peace.

/albeu.com/
    http://english.albeu.com/news/news/s...a-gain/131837/

Uouuu

Ne rast se shqipnia i thot jo do te ishte ni katastrof e vertet

Kur do msojn shqiptaret se nuk shkohet gjit jeten si bari dhensh e mjells patatesh
    Ndryshuar për herë të fundit nga derjansi : 15-11-2013 më 12:28
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Faqja 57 prej 87 FillimFillim ... 747555657585967 ... FunditFundit

Fjalët Kyçe për Temën

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •