Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 26
    100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Për: Ulqin, rrufeja godet minaren e Xhamisë së Detarëve

Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    a nuk jan krejt religions man made lol?
    Jo nuk eshte e vertet!
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730

Citim Postuar më parë nga loneeagle Lexo Postimin
    Jo nuk eshte e vertet!
    e disha se kshtu do thoshe

per secilin besimi i vet asht hynor. ti menon qe ky besim asht man made kurse praktikantet e kti besimi nuk menojn ashtu
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    e disha se kshtu do thoshe

per secilin besimi i vet asht hynor. ti menon qe ky besim asht man made kurse praktikantet e kti besimi nuk menojn ashtu
    Ne fakt une besoj se besimi im eshte hyjnor sepse ka shume fakte per kristianizmin. Plus protestantet nuk adhurojne ikona edhe nuk bejne kisha si bejne keta xhami me tone me AR. I ke pare sa shpenzojne per xhamit????
    I LOVE GOD

j&g

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730

Ne fakt une besoj se besimi im eshte hyjnor sepse ka shume fakte per kristianizmin. Plus protestantet nuk adhurojne ikona edhe nuk bejne kisha si bejne keta xhami me tone me AR. I ke pare sa shpenzojne per xhamit????
    i kam pa ne kishat protestante ktu

per kisha o shpenzojn katoliket o nuk kshpenzon kush, o adhurojn ikona katoliket o kush tjeter jo, po ashtu dhe ortodokset

asni fakt nuk ka per kristianizmin njerzit e krijun dhe ate
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e gilberto
    Anëtarësuar
    08-09-2009
    Vendndodhja
    Durres Albania
    Postime
    128

pse nji vend i zotit na paska nevoje per rrufepritse... dhe,,, si ka mundsi qe nji rrufe godet nji vend qe i perket allahut,,, mos vall gjuajti djalli me rrufe

Ti bejne edhe me te larta lol, me vjen keq qe harxhojne kaq shume energji per te adhuruar "a man made religion"
    Pse ti çka mendon se je tue adhuruar?djallin je tue adhuruar me tërë jetën tënde,pasurinë dhe shëndetin,sepse kur ske besim dhe ideale të larta hyjnore kështu [shtë .Dhe mos të vjen keq për të tjerët ma mir e ke që të vjen keq për vetin tënd sesa për tjerët.Sepse njriu nuk ka mundësi të ketë dy fe,pra ose je me fenë hyjnore sublime pra me islamin ose je me djallin,rrugë mesatare nuk ka.Bile për të ardhur keq je ti kur mendojm sesa e nënçmoni vetin duke rën nën nivelin e kafshëve.
    Fitorja e vërtetë i takon Allahut dhe besimtarëve por qafirat këtë nuk e kuptojnë.

Citim Postuar më parë nga gilberto Lexo Postimin
    pse nji vend i zotit na paska nevoje per rrufepritse... dhe,,, si ka mundsi qe nji rrufe godet nji vend qe i perket allahut,,, mos vall gjuajti djalli me rrufe
    Allahut i përket tërë bota jo vetëm xhamija.Dhe rrufeja godet edhe njerëz si skan çpikur edhe ndonji rrufepritës edhe për njerëzit?
    El-Bekare :
    19. Ose si një shtërngatë nga qielli me errësirë, vetëtimë e bubullimë. Ata i rrasin gishtërinjtë në veshë për të mos dëgjuar ushtimën tmerruese nga frika e vdekjes. Por Allahu gjithnjë i rrethon mosbesimtarët.
    20. Vetëtima pothuajse ua merr sytë; sa herë që u flakëron, ata ecin (në ndriçimin e saj), ndërsa kur i mbulon errësira, mbesin në vend. Dhe po të donte Allahu, do t’ua kishte marrë dëgjimin dhe shikimin. Vërtet që Allahu është i Zoti për të bërë gjithçka.
    21. O njerëz! Adhuroni Allahun, Zotin tuaj, i Cili ju krijoi ju dhe ata që ishin para jush, që të mund të bëheni të përkushtuar (Et- Muttekunë).
    Fitorja e vërtetë i takon Allahut dhe besimtarëve por qafirat këtë nuk e kuptojnë.

Pa_Prespektive Maska e KNFC
    Anëtarësuar
    01-12-2004
    Vendndodhja
    N'shpi_Time
    Postime
    421

Citim Postuar më parë nga referi_1 Lexo Postimin
    Allahut i përket tërë bota jo vetëm xhamija.Dhe rrufeja godet edhe njerëz si skan çpikur edhe ndonji rrufepritës edhe për njerëzit?
    El-Bekare :
    mire o refer mire ... njerezit edhe i godet rrufeja ... po me minarene qe eshte bere per nderim te allahut dhe i perket allahut ca ka rrufeja qe e godet ??? cthote shkrimet qe lexon ti,si mund te na e shpjegojne kete pune ??? si ka mundesi qe nuk i kontrollon dot allahu rrufete,po vene e i prishin shtepine ???
    THINK SMALL LIVE SMALL DIE SMALL

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907

Fundamentalustet e semure nga viroza fetare kurren e kurres nuk binden.Edhe vet Perendia sikure tu thonte qe jane te semure, menjehere do ta gjenin ne librat fetare ndonje citat qe "perkrah " semundjen e tyre.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

10. Anetarët më poshtë kanë falenderuar iliria e para për postimin:

arvanitasi (21-11-2013)

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anëtarësuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Çka te keqe ketu ?

Anti-rrufeja s'ka fonksionuar si duket, asgje dramatike.

Kjo s'ka meritu te perben lajm, pasi eshte dicka banale.
    … ///

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •