Naivet thone pse i lejon shteti, se fajin e ka pronari por nuk e dine se shteti eshte pronari. Shteti eshte vet mafia
Naivet thone pse i lejon shteti, se fajin e ka pronari por nuk e dine se shteti eshte pronari. Shteti eshte vet mafia
Larguar
Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri
Ne Shqiperi eshte sistemi mafioz qe veprojne per interesa finaciare e individeve te caktuar qe jane perfshire ne kete sistem. Populli eshte i perjashtuar nga sistemi dhe sot vuan varferine, kurse njerezit e perfshire ne ate sistem jane te pasur. Per aq kohe sa mbizoteron ky sistem , populli do jete i fundosur.
Shteti, politika dhe krimi i organizuar jane pjese sistemit mafioz ku pasurohen ne kurriz te popullit.
Ndryshuar për herë të fundit nga Noellag : 28-10-2013 më 17:23
Larguar
Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri
loneeagle (29-10-2013)
Si kuptoj keta hallexhinjt une qe ndertojne pallate me nga 5-10 kate. Apo qe blejn apartamente mu ne mes te Tiranes, apo ne bregdet. Nese keta jane hallexhinj, ca do quajme ata qe jane ne ndonje fshat e jetojne ne barrake.
I LOVE GOD
j&g
Keta hallexhinjt jane ata qe jetojne ne barraka. I ka ikur ndonje femije ne emigrim edhe blejne ndonje hyrje te shkretet per nje jete me te mire, mirepo shteti nuk eshte ne favor te tyre te zbatoj ligjin edhe i ikin leket dem. Kurse ata qe ndertojne nuk i quaj hallexhinj, ata e bejne nga qefi me koken e vet!
I LOVE GOD
j&g
Po pra kete kam dashur te them edhe une ne postimet e mia. Se i vetmi qe mund ta mbroj popullin eshte shteti edhe kur shteti nuk vepron nje e pjese e paditur e popullit e vuan demin ne kurriz. Une kam qene nje nder ato qe donte te bleja nje apartament pushimi ne bregdet ne Shqiperi, por gjithmone i jam shmangur sepse kam pas frike sepse ne Shqiperi nuk vepron ligji, po si the edhe me siper ata qe jane te lidhur me shtetin. Ndryshojne qeverit ndryshojne ligjet. Hajde gjeje te drejten! Po cfare me habit mua me teper eshte qe te pafajshmit e vujne demin kurse shteti del i pafajshem.
Ndryshuar për herë të fundit nga loneeagle : 29-10-2013 më 09:40
I LOVE GOD
j&g
Nuk eshte e njejta gje. Ti e di se populli shqiptar vdes te shkoj mbas turmes, plus qe si per nje vend i vogel qe jemi e kemi pak qef te shkojme ne vende popullore si bregdeti, kryeqyteti etc.
S'ma mban kam tmerr te investoj ne Shqiperi, ndryshon ligji si ndryshojne qeverite. Plus qe per ne ne Amerike eshte pothuajse 1 me 1 dollari (101.2) sot, eshte dobesuar shume si monedhe.
I LOVE GOD
j&g
Krijoni Kontakt