Close
Faqja 12 prej 19 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 186
    i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anėtarėsuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667

Pėr: Ku qendron e keqja e homoseksualizmit?

Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Fal "mendjehapurve " e "promotorve te perhapjes se lirise e te drejtave te njerezve " si ty ,nen moton "mos paragjyko veprimet e tjetrit se eshte jeta e tij " nuk eshte larg dita kur sexi e martesa ndermejt anetareve te familjes se ngusht do jete shume "normale" sepse eshte zgjedhja personale ndemjet dy personave te rritur qe nuk demtojne askend dhe nuk mbaron me kaq ,keta persona do jene edhe sinonime te aktraktivitetit krijues ,shoke/shoqe ideale ,mendje te ndritura etj etj !
    E pare e punes, pasi lexova kete, e humba interesin per te shkruar qofte dhe nje fjali te vetme! Eshte, mbase, idiotlleku me i madh qe kam lexuar keto 10 e kusur vitet e mia ne kete forum!! megjithate.....

E dyta, ti nuk mund t'i interpretosh(dhe te nxjerresh konkluzione te tilla...) ato qe shkruaj une, si te te vij ty per mbare, ose ne kete rast, si t'i vije per mbare asaj mendjes sate perverse!!

E treta, ti dhe ndonje "fshatar" tjeter si lloji jot(qe jeni shtuar kaq shume ne kete forum), nuk me beni dot mua ligjerate morali per te justifikuar ate bir'mendje shpellare tuajen me te cilen keni guxim 'krenoheni' !!!

E katerta, lexo/meso/kupto/memorizo se cfare do te thote HUMANIZEM gjithperfshires, dhe pastaj ec dhe m'u drejto perseri me ndonje pyetje sytliashesh!!

Dhe e fundit, cfare dreqin do me thene promotor.... mos ndoshta, llapaqene si ty, me license?!? E keni bere gjuhen shqipe ju palldemet e Kosoves sikur te ishte leter higjenike!!!!

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

yep Maska e Izadora
    Anėtarėsuar
    11-09-2008
    Vendndodhja
    ne zemren e atij qe ka "zemer"
    Postime
    8,793

Citim Postuar mė parė nga EXODUS Lexo Postimin
    Kjo teme me kujtoi ate ish-mjeker'pordhesidentin e Iranit, Ahmedinexhad, kur e pyet nje gazetar amerikan ne lidhje me menyren e trajtimit e homoseksualeve ne Iran. Ai pergjigjet menjehere, pa u menduar as edhe nje sekonde - ne Iran nuk ka njerez me orientim te tille! (dmth kete te ben trushplarja arabo-mahmudiane!!)

Mbaj mend ne te mesme, nje eksperience personale, ku nje prej cunave te klases shoqerohej gjithnje me femra, fliste ne nje menyre te cuditshme(ze i holle, i pazakonte) plus edhe ne ecje, levizjet i kishte te tilla aq te shpejta duke u perdredhur sa majtas sa djathtas. Te gjithe mendonin se ishte homo, pa diskutim. Ne pushim, e ngacmonin ata "te fortit" e klases(godisnin me shkelma, fyerje nga me banalet e muhabete kesisoj) Une per vete jo vetem qe s'mund t'u bashkohesha cubave, por gjendja e tij e mepastajme me ngjallte nje keqardhje kaq te madhe sa s'mund ta pershkruaj. Pamvaresisht, edhe une vete aso kohe isha i ndikuar(presion i pashmangshem i mendjes kolektive) nga paragjykimet e turmes. E megjithate, fatmiresisht, niveli im i botkuptimit megjithese i pjesshem, nuk me lejonte t'u bashkohesha ceceneve! Ky personi ne fjale(i konsideruar tip Pedroje) sot e kesaj dite ka familjen e tij(grua dhe femije) Selman bir Selmani, kujt do i kishte shkuar ndermend ky lloj perfundimi.

Tani, ne lidhje me temen, une e kam te veshtire te depertoj trurin(psikologjikisht) e nje homoseksuali, per te kuptuar cka e shtyn/terheq ate drejt seksit te njejte. Thjesht nuk posedoj kredencialet e nje psikologu/mjeku etj. Por, ne pune nje prej kolegeve eshte i atij orientimi dhe per aq kohe sa e kam njohur mendoj se eshte robi me persembari qe do te mund te gjesh ne cdo te perditshme, per te krijuar nje miqesi te mirefillte. Megjithate, kur e kam njohur ne fillim, ndihesha disi ne siklet ne menyre te pashpjegueshme, por me kalimin e kohes munda te pranoj se edhe ai eshte si gjithe te tjeret, shumica(hetero).

Kjo teme, me sa lexova, eshte nje tjeter prove se fetaret(fondamentaqenet dua te them) jane toca e kaluar tocave!! Injoranca e ktyre egersirave eshte e klasit I-re, me pese yje!
    Kjo s'ka lidhje fare me fen dhe nuk po diskutohet karakteri i tyre por deshira qe kane per seksin e njejte .
    Edhe une kam pasur nje koleg homo , njeri i mrekullueshem , as ne pune , plus per femrat jane shoqeria me e kuptueshme dhe me e mire.
    Por kerkesat e tyre martesa, biresimi dhe euforia sikur jane dicka mese normale dhe jane nje pjese e vecante e shoqerise, me duket absurde !
    Jeto sot se neser nuk i dihet

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar mė parė nga EXODUS Lexo Postimin
    E pare e punes, pasi lexova kete, e humba interesin per te shkruar qofte dhe nje fjali te vetme! Eshte, mbase, idiotlleku me i madh qe kam lexuar keto 10 e kusur vitet e mia ne kete forum!! megjithate.....
    Kete mendim kishin para 50-60 viteve edhe per martesat e homove por viteve te fundit mbinen si kepurdha "humanistet" si ty dhe ja rezultati ,tani te jesh homo eshte mese "normale"!
    E dyta, ti nuk mund t'i interpretosh(dhe te nxjerresh konkluzione te tilla...) ato qe shkruaj une, si te te vij ty per mbare, ose ne kete rast, si t'i vije per mbare asaj mendjes sate perverse!!
    Mendjes tende ,jo times perversitetet i duken normale .
    E treta, ti dhe ndonje "fshatar" tjeter si lloji jot(qe jeni shtuar kaq shume ne kete forum), nuk me beni dot mua ligjerate morali per te justifikuar ate bir'mendje shpellare tuajen me te cilen keni guxim 'krenoheni'
    !!!
    Nuk eshte cudi qe ne te ardhmen nipi yt mund ti thote te njejten gje mbeses sime ne lidhje me incestin familjar .."humanizmi" duhet te jete n gjene
    E katerta, lexo/meso/kupto/memorizo se cfare do te thote HUMANIZEM gjithperfshires, dhe pastaj ec dhe m'u drejto perseri me ndonje pyetje sytliashesh!!
    Preferoj te jem me mire "johumane" se te jem perkrahse e degjenerimit te races njerezore .

Dhe e fundit, cfare dreqin do me thene promotor.... mos ndoshta, llapaqene si ty, me license?!? E keni bere gjuhen shqipe ju palldemet e Kosoves sikur te ishte leter higjenike!!!!
    Nga fjalori shqip-shqip ,EXODUS :
    PROMOTOR m. sh. libr.

Ai qė i jep shtytjen e parė njė pune, njė veprimtarie etj., nxitėsi i parė a kryesor i diēkaje. Promotor i bashkimit kombėtar (i shpalljes sė pavarėsisė). U bė promotor.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Femrave qe jane edhe nena pjesemarrse ne kete teme qe jane pro homoseksualizmit dhe te drejtave te tyre per te legalizuar preferencat e tyre seksuale ju bej nje pyetje :
    Do ju duket krejt normale sikur nje dite djemte e juaj te behen "shok" ideal te te tjereve?

P.S .Une jam e bindur se vetem mendimi se djemte e juaj mund te behen si keta "njerezit" e mire e te "ndershem" ju trishton ..
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ane : 27-10-2013 mė 10:48

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-09-2008
    Postime
    93

Kjo pinku me shume respektoka pederat se sa fshataret

Sa shpejt e harroi prejardhjen

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Femrave qe jane edhe nena pjesemarrse ne kete teme qe jane pro homoseksualizmit dhe te drejtave te tyre per te legalizuar preferencat e tyre seksuale ju bej nje pyetje :
    Do ju duket krejt normale sikur nje dite djemte e juaj te behen "shok" ideal te te tjereve?

P.S .Une jam e bindur se vetem mendimi se djemte e juaj mund te behen si keta "njerezit" e mire e te "ndershem" ju trishton ..
    I tille lind ane, nuk behesh. Fakti se ti je kategorikisht kundra tyre nuk do te thote qe ne te ardhmen ti do kesh me pak shance se ne te tjere te kesh nje femije te tille.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e mitjuk
    Anėtarėsuar
    19-05-2005
    Vendndodhja
    Monaco
    Postime
    900

PINK & hof me thuani ē tkeqe do ishte ju te jeni Homoseksual apo Lezbike,ē te keqe do kishte nese ju do kishit nje moter Lezbike apo nje vella Homosekzual, ēte keqe do ishte nenen ta kishit lezbike por nga opinjoni detyrohet te jet Gruaja e nje burri qe ai ndoshta do ishte po Babai juaj por nga opinjoni eshte i detyruar te krijoj familje,me thuani sa keq do ishte per ju apo sa te kenaqur do ishit qe ju te deklaronit qe ju jeni pjese e nje familje te kesaj kadegorie.? Mjaft me ofendime se vet po e kerkoni perbuzjen e shqiptarve ne forum me temat e kesaj natyre ,mos te ju duket vetja qytetar pse jeni te emigruar nga babrruja apo nga mali i dajtit dhe jeni ne nje shtet ku ka mirqenje dhe liri te tepruar,pa pse sme thuani a ka ndonje Lezbike apo ndonje Homoseksual ne politikat mbar boterore dhe me qen se nuk ka pse nuk ka.
    Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-02-2013
    Vendndodhja
    LIND DHE RRIT:Q,SHKODER
    Postime
    471

Z..GOOL SHQYPE : PĖRSHNDETJE EMIR SE JU GJETA , DHE ME FALNI QĖ PO SHPREHEM NĖ FAQEN TUAJ JO PERSONALISHT PĖR JU ,POR PĖR TĖ
    GJITH TĖ NJI PJESĖ TĖ SHOQĖRIS TONĖ . JEMI NJERZ ,KEMI FĖMIJ T'CILLT PRESIN TĖ MĖSOJN NGA T'RRITURIT EDUKAT N'BISEDA,MIRSJELLJE N'FAMILJE E N'SHOQRI ET'TJERA TJERA, T'CILLAT N'SE NUK FRENOHET BANALITETI N'SHPREHJE , E ARDHSHMJA DOT GRUMULLOJ PISLLEK E MOS RRESPEKT N'SHOQNI .
    FĖMIJA DUKE U FRYMZUE ME IDE JO EDUKATIVE ,NESYR DO SILLEN KEQ ME NÉ ,ME PRINDIN ,DHE N'SE DO IU KERKOJM LLOGORI , DO NA PĖRGJIGJEN :
    JU NA I MĖSUET . E DIJ SE FAQET E INTERRNETIT JAN ZON E LIRĖ E T'SHPREHUNIT,POR , MENDOJ QĖ DISA ANTAR TĖ KĖTIJ FORUMI DUHET T'JEN
    MA T'PĖRMBAJTUR DHE ME NJI STIL T'MASKUEM BATUTASH NĖ PYTJE E PĖRGJIGJĖJE .

Ē’KA ĖSHTĖ E VĖSHTIRA E THASHETHEMJA…?
    MJER KUSH E PROVON – PĖRGJIGJET -- : “ MENDĖJA ”.
    =*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=
    NĖ MONITOR :
    T'SHKĖRUAJM SHENIME TĖ DOBISHME
    DHE T'SINQERTA T'RRESHTOJM FJALĖT .
    MOS T'SHKRUAJM NGJARIE TĖ MĖRZITĖSHME
    POR T'SHKRUAJM VEPRA...., T'AMBLA MJALTĖ .
    2
    NGA SHEMTIMET E NGA EVĖSHTIRA
    E NGA HALLET NĖ DYRNJALLEK
    KA QĖ VUAJN , DHE JAN ME MIJRA
    “DITĖ NATĖ : QĖ VUAJN “ N’SIKLET “.
    3
    FJALA E URTĖ KUR DEL NGA GOJA
    ĖSHTĖ E AMBĖL SI SHEQERI .
    FJALA E IDHTĖ KUR DEL NGA GOJA
    ĖSHTĖ E DAMSHME SI ZEHERI .
    4
    T’KRIJOJĖM THANIJE ME FJAL T’HIJĖSHME
    T’SHKRUEJM N’GJARIE QĖ NA BESOJĖN .
    MOS TĖ SHKRUAJM TEMA E BISEDAT’FLLIQĖSHME
    POR T’SHKRUAJM TITUJ QĖ. NA GĖZOJĖN .
    5
    NT’ITHTAT T’VUJTĖSHME QĖ JETOJĖN
    T’MJERTĖ FATKEQ QĖ JAN N’SIKLET ,
    KĖTO , PĖR NÉ , KAN SHUM NEVOJ
    SA MA SHUM ME I DHAN GAJRET ….( Kurraja )
    =====================
    FOTOGRAFIA QE SHIKOVA NE FAQEN TUAJ T'EKRANIT ,
    E BESOJ SE ESHTE RREALITET. POR E TURPSHME .
    JU RRESPEKTOJ,DHE UROJ TJENI I LUMTUR DHE ME SHNDET .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Bahri. : 27-10-2013 mė 19:54

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anėtarėsuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Fakti qe prinderit (heteroseksual) kane apo do te kishin probleme me femije homoseksual, ne asnje forme nuk eshte argument i vlefshem dhe i mjaftueshem per urrjetje, diskreditim dhe diskriminim publik te njerezve me orientim te caktuar seksual (homoseksual)...

"trishtimi" qe permend ti ka lidhje kryesisht me rrethin apo ambientin, jo me marredhenjet e prinderve me femijet e tyre, pavaresisht orientimit te tyre seksual, pamjes, besimit, shendetit etj. Jane rrethi dhe vendi qe ne radhe te pare ose eksluzivisht i detyrojne prinderit se paku te ndihen keq, nese jo edhe te distancohen nga femijet me orientim homoseksual.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Antiproanti : 27-10-2013 mė 19:01

Faqja 12 prej 19 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Fjalėt Kyēe pėr Temėn

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •