Xhenet.M.S. (31-10-2013)
ja edhe une ku jam.
![]()
"Më e mira është armike e së mirës"
Xhenet.M.S. (31-10-2013)
kete foto e kam pas tek tabela e kopshtit.
![]()
"Më e mira është armike e së mirës"
mia@ (30-03-2014),Xhenet.M.S. (31-10-2013)
dhe nje tjeter pak me e rritur...
Uploaded with ImageShack.us
Arvima (17-10-2013),Xhenet.M.S. (31-10-2013)
Per tu habitur si ndryshon njeriu! Broken, duke u rritur e duke u zbukuruar ti![]()
Ps: Disa te afermit e mi mi kane disa foto kur isha e vogel e mazallah se mi japin :@ Mua me kane humbur te gjitha![]()
E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...
broken_smile (17-10-2013)
ehh ashtu eshte Arvima, shume ndryshon duke u rritur..kur isha pak me e vogel se te kjo foto i kisha floket bjondeme kalimin e viteve m'u zhduken edhe ondet qe kisha kur i mbaja floket e gjata, tani i kam te drejta fare
para ca kohesh i bera floket bjonde e dukesha komplet ndryshe
![]()
une po i ruaj te gjitha fotot ku kam dale e vogel ne internet, keshtu qe i gjej ne pc edhe po i humba...
Arvima (17-10-2013)
Shume e cuditshme vertete. Une e vogel i kam pasur si paruke kacurrela e bjonde. Nga mosha 10-12 vjec mu drejtuan pastaj mu bene prap kacurrela por brune. Shume per tu habitur si ndryshon njeriu
Sa me tregu floket se eshte sh e paqarte. Ktu kam qene 11 vjece me duket... floket e drejta
Ashtu po e bej dhe une tani me keto fotot e tjera po mundohem ti ruaj edhe ne pc edhe ne internet. Ato qe humben humben :-(
Ndryshuar për herë të fundit nga Arvima : 17-10-2013 më 09:14
E ne qofte, ftohte e ngrice, ti duro se dimri do t ike nje dite...
broken_smile (17-10-2013)
mire qe hunda dhe syte nuk ndryshojne shume se nuk do arrinim dot te njihnim as veten tone pastaj![]()
Krijoni Kontakt