Close
Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 98
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730

Për: Vendimi i qeverisë Rama: Të prishen 30 mijë ndërtime pa leje anës rrugëve kombët

Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    te gjithe ju qe ju qe rrini me qera tek te tjeret kerkoni qe shteti te prishe shtepite e ndertuara me shume lodhje. po u prishen keto shtepi atehere do rritet cmimi i qirase, po ashtu edhe i shitjes.
    me llogjiken tuaj nuk shkohet as ne WC.
    o debil mas si ke than qe jeton ne amerik megjithse nuk ma merr menja. hajt merre edhe ndertoje qoft dhe ni kotec pulash pa leje mu ne back yardin tan qe asht tok e ligjshme e jotja e shife po nuk te erdhen e te vun ni gjob te majme qe te shkojsh rrotull e te te detyrojn ta prishsesh dhe kotecin. e leje mo te ndertojsh shpija tre kater katshe ne toka qe jo nukjan tujat po jan edhe zona qe nuk lejohen ndertimet fare
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

Për: Vendimi i qeverisë Rama: Të prishen 30 mijë ndërtime pa leje anës rrugëve kombët

ore zenedhes i propagandes e pd-semos na i fshi postimet...ke pare zotrote qe atje ne use ndertime e shtepi prane autostradave???
    ore plasni juve,shqiperia do behet shtet dhe do zbatohet ligji..ata qe dinit me salis berishovicis,ti harroni,iku plaku mere..hahahhaha

3. Anetarët më poshtë kanë falenderuar BLEDI_SH për postimin:

Gentian_gr (16-10-2013)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    o debil mas si ke than qe jeton ne amerik megjithse nuk ma merr menja. hajt merre edhe ndertoje qoft dhe ni kotec pulash pa leje mu ne back yardin tan qe asht tok e ligjshme e jotja e shife po nuk te erdhen e te vun ni gjob te majme qe te shkojsh rrotull e te te detyrojn ta prishsesh dhe kotecin. e leje mo te ndertojsh shpija tre kater katshe ne toka qe jo nukjan tujat po jan edhe zona qe nuk lejohen ndertimet fare
    ne amerike shteti ben rruget. qytetaret kerkon leje ndertimi. per nje kohe te shkurter ose ta japin ose ta refuzojne. ndersa ne shqiperi edhe kur ka qene PD-ja edhe kur ka qene PS-ja nuk jepnin leja ndertimi. njerzit qe vinin nga korca. dibra, berati, puka duhet patjeter te vet-strehoeshin se po te kishin pritur nga shteti edhe sot do ishin ne rruge te madhe. Edi rama duhet te punesoje shqiptaret jo te prishin banesat e tyre. ai nuk do dalin me i mencur se sali berisha.
    edhe ne komjuter mos ofendo se nuk eshte burreri, se dukesh edhe malesor.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahaha,hajde llogjik hajde, epo sepse bente gjithkush siaps kokes se tij,pra se kishte gjithmone mungesee shteti,arriti shqiperia ne kete gjendje...po harrova..ishim te dytet pas gjermanise ne..hahahahha,,ah salis berishovicis ci ke punuar ketij popull....dhe prap te lepijne prapanicen...hahahahah

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahaha,hajde llogjik hajde, epo sepse bente gjithkush siaps kokes se tij,pra se kishte gjithmone mungesee shteti,arriti shqiperia ne kete gjendje...po harrova..ishim te dytet pas gjermanise ne..hahahahha,,ah salis berishovicis ci ke punuar ketij popull....dhe prap te lepijne prapanicen...hahahahah
    ndertimet pa leje filluan me shumice pas 97-es kur ishte ne pushtet PS-ja. dhe nuk eshte e vertete qe shqiptaret ndertuan sipas qefit. ne c`do bllok ndertimesh ka rruge, kanalizime, drite. shqiptaret kane 3000 vjet qe jetojne ne kete toke, dine te jetojne. edi rama duhet te mendohet si ta beje spitalin falas jo te hapin plage te reja.

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583

Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Vjen era shtet!!!!
    Kjo vjen era proteste.

Pink do te them nje histori timen personale.

Dikur Edi Rama si kryebashkiak me prishi nje ndertese ku familja ime mbahej nga ana ekonomike.Isha femije i vogel dhe ne syt e mi pashe shkaterrimin, pervec demin ekonomik edhe dem shpirteror. Familja ime perballoi nje veshtiresi te tmerrshme dhe na u deshen disa vjet per tu ringritur.Edi Rama pasi prishi objektin , e la familjen time ne meshire te fatit. As demshperblim as ndihme ekonomik, le te vdesin ne rruge.

Nuk ka rendesi me leje apo paleje..Ajo qe ka rendesi eshte se si 30 mije familje do vuajne pasojat e demik ekonomik, psikologjik e shpirteror. Nese shteti mendon te prishe shtepite e familjeve shqiptare, shteti duhet te mos i lere keto familje ne meshire te fatit. Berisha ne kohen e vet i ka lene pikerisht per kete arsye, te mos goditet varferia sepse ne mes te vuatjeve e nje familjeje eshte vuajtja e femijes. Une qe i kam perjetuar e di mire kete gje. Era shtet nuk eshte prish e shkaterro , por te ndertosh edhe te ardhmen e familjeve shqiptare , te ule varferine, te ndihmoje ekonominikisht, te gjeje vende pune.

Pink e di cbente Edi Rama dikur?

Prishi ndertesat e te varferve dhe ndertoi pasurine e mafies me pallate.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Noellag : 16-10-2013 më 16:29
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar më parë nga Noellag Lexo Postimin
    Kjo vjen era proteste.

Pink do te them nje histori timen personale.

Dikur Edi Rama si kryebashkiak me prishi nje ndertese ku familja ime mbahej nga ana ekonomike. Dikur isha femije edhe ne syt e mi pashe shkaterrimin, pervec demin ekonomik edhe dem shpirteror. Familja ime perballoi nje veshtiresi te tmerrshme dhe na u deshen disa vjet per tu ringritur.Edi Rama pasi prishi objektin , e la familjen time ne meshire te fatit. As demshperblim as ndihme ekonomik, le te vdesin ne rruge.

Nuk ka rendesi me leje apo paleje..Ajo qe ka rendesi eshte se si 30 mije familje do vuajne pasojat e demik ekonomik, psikologjik e shpirteror. Nese shteti mendon te prishe shtepite e familjeve shqiptare, shteti duhet te mos i lere familjet ne meshire te fatit. Berisha ne kohen e vet i ka lene pikerishr per kete arsye, te mos goditet varferia sepse ne mes te vuatjeve e nje familjeje eshte vuajtja e femijes. Une qe i kam perjetuar e di mire kete gje. Era shtet nuk eshte prish e shkaterro , por te ndertosh edhe te ardhmen e familjeve shqiptare , te ule varferine, te ndihmoje ekonominikisht, te gjeje vende pune.

Pink e di cbente Edi Rama dikur?

Prishi ndertesat e te varferve dhe ndertoi pasurine e mafies me pallate.
    Si more leje pa leje nuk ka rendesi?

Kush nderton pa leje mos te fajesoj shtetin kur shteti vjen dhe i prish ndertesen pa leje.
    Kush nderton pa leje duhet te fajesoj veten qe nderton pa leje e nuk njeh shtet.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

or tej noellag...si ore spaska rendesi me leje ose paleje??-ju po na cmendi fare...uroj qe nqs keni ndertuar gje kesaj rralle ta keni bere me jele,ndryshe ju shoh ne rruge per here te dyte...
    -moren gjithe gurcat toka e gjera qe nuk u takonin dhe filluan ndertimet ku di donte qejfi..avash ore se dhe te tjeret njerez jane...
    mafien berishiane qe dinit ta harroni...bashke me te dhe djallezirat tuaja se dhe menyren e jetes pa ligje qe bete deri tani..fund,
    Ndryshuar për herë të fundit nga BLEDI_SH : 16-10-2013 më 16:33

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Vjen era shtet!!!!
    ne kohen e komunizmit nje doktor ne fshatin tim vizitoi femijet e nje fshatari. te gjithe te paushqyer. shit televizorin, dhe bli ushqime te shpetosh femijen - i tha doktori fshatarit.
    diten tjeter fshatari kallezoi ne polici per kete qe i tha doktori. doktoru u denua 15 vjet burg per propagande kunder televizionit shqiptar.
    te gjithe fshataret thoshin - mire ia ben qenit. por kur u semureshin femijet e kuptuan sa shume u duhej doktori. s`kishte me doktor.
    edhe ju keshtu thoni, -mire ua bejn qe i prishin por nuk e kuptoni qe te gjithe shkaterrohen kur shteti nuk mendon per popullin.

Larguar Maska e Noellag
    Anëtarësuar
    23-09-2009
    Vendndodhja
    Ne zemrat tuaja
    Postime
    2,583

Citim Postuar më parë nga Mistrec_çun Lexo Postimin
    Si more leje pa leje nuk ka rendesi?

Kush nderton pa leje mos te fajesoj shtetin kur shteti vjen dhe i prish ndertesen pa leje.
    Kush nderton pa leje duhet te fajesoj veten qe nderton pa leje e nuk njeh shtet.
    Ndertime paleje nuk jane anash autostradave por edhe ne qytetete,ne fshatra ne cdo cep te Shqiperise. Nuk jan vetem shtepite por edhe pallate paleje, biznese paleje.. Shume familje nuk marrin hipoteke sepse kompanite qe kane ndertuar pallatet e kane bere ose paleje ose me dokumenta te fallsifikuar. Nese do prishet shtepi paleje nje familje do ngelet pa shtepi , po te te prishet nje pallat mbi 30 familje do ngelet pa apartament.

Po te jete per ndertime paleje do ishin rrafshuar cdo shtepi, pallate, biznese paleje dhe te jesh i sigurte se gjysma e popullsise do ishin ne rruge. Si kujtoni ju qe vetem 30 mije ndertesa jane paleje? Jane me qindra mijera. Po ja mbajti by.... le ti prishe te gjitha ndertimet paleje ne Shqiperi e pastaj shife ti si do rrezohet qeveria.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Noellag : 16-10-2013 më 17:08
    Larguar

Duhet te perjetosh shume qe te behesh njeri

Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •