Close
Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 93
    i/e regjistruar Maska e silentgirl
    Anëtarësuar
    19-11-2011
    Postime
    1,985

Për: Përse femrat u pëlqejnë meshkuj më të mëdhenj në moshë

Citim Postuar më parë nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    nji 80 vjecar nga tropoja daja i nji mikut tim eshte martuar pasi i vdiq gruaja me nji 26 vjecare, dhe ka bere edhe 4 femije te tjere me kete dhe ka vdekur 96 vjec.

kur ka vdek ky,

ksaj 42 vjecares, pas vdekjes se ktij, si eshte afruar ndonji mashkull per tu martuar me.
    Zot Xhuxhu...,pse sthua ti qenkan nr. ne rritje keto lloj martesash... ..,por besoj e kane detyruar ate vajzen....,eshte dicka qe sado ta mendoj dhe ta perpunoj : p...,duket e pa pranushme qe nje 26 vjecare te ket nje marrdhenie me nje 80 vjec... Te vjen keq per femrat e shkreta..,edhe pse mund te jete nje femer shume e mire..me te drejt nuk do i afrohej asnje...,kur degjon raste te tilla te duket sikur jeton andej nga india,afrika a ku di une,qe i martojne femijet me 50-60 vjecar....
    Pyetni te diturit ,rrini me te urtet dhe shoqerohuni me te varferit.

1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967

Citim Postuar më parë nga silentgirl Lexo Postimin
    Pajtohem me shkencen ne ate qe meshkujt duan ca te arrijne pjekurin edhe pse nuk jane te gjithe ne nje vije ..... : ) gjithesesi nuk mendoj (ose me sakte refuzoj te mendoj) se eshte e vertet qe femrat te preferojne meshkujt me te medhenje ne moshe.....,ketu besoj futet pyetja e walchira-s....,per te pasur nje relationship afatgjate mendoj se diferenca ideale do ishte 5 - max deri ne 7 vjet me tolerime, jo me shume.....,Gjithesesi keshu sic kan arritur gjerat ne ditet e sotme,me kane treguar nje martes midis nje 80 vjecari dhe 30 vjecare...,madje kish ngelur edhe shtatzane gruaja... Normaliteti eshte zevendesuar nga anormaliteti,qe keshu ska me cudira ...
    Po dhe 5 deri ne 7 (edhe une jam per kte diferenc,pak a shume)quhet me te medhenje se vetja.Rrall here funksionojn marrdhenjet e gjata mes dy personave ne te njejten moshe fiks.

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Zot Xhuxhu...,pse sthua ti qenkan nr. ne rritje keto lloj martesash... ..,por besoj e kane detyruar ate vajzen....,eshte dicka qe sado ta mendoj dhe ta perpunoj : p...,duket e pa pranushme qe nje 26 vjecare te ket nje marrdhenie me nje 80 vjec... Te vjen keq per femrat e shkreta..,edhe pse mund te jete nje femer shume e mire..me te drejt nuk do i afrohej asnje...,kur degjon raste te tilla te duket sikur jeton andej nga india,afrika a ku di une,qe i martojne femijet me 50-60 vjecar....
    se ka martu njeri me zor, se se lente partia me e marr,

pastaj,

si e shpjegon ti qe Antony quinn, ne moshen 83 vjec ka bere kalama me sekretaren e tij 30 vjec?

a me zor ja dha kjo shefit 83 vjecar?
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

ka nga ato qe i pelqejn me te medhenj se vetja por ne shumicen e rasteve ka te bej paraja

Anëtarësuar
    19-11-2011
    Postime
    1,985

Citim Postuar më parë nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    se ka martu njeri me zor, se se lente partia me e marr,

pastaj,

si e shpjegon ti qe Antony quinn, ne moshen 83 vjec ka bere kalama me sekretaren e tij 30 vjec?

a me zor ja dha kjo shefit 83 vjecar?
    Xhuxhu..,ti po flet per aktor,kengetar dhe te pasur...,ti vet si mendon:a mund ta doje nje 20 vjecare nje 60 vjecar ne ate kuptim? me thuaj ti cfare ndodh me femijet qe lindin nga kjo martes? Nderkohe qe te gjithe moshataret e tij do i therrasin gjysh..,ai do i therrasi baba... Nuk besoj se eshte e pranueshme ...,gjithesesi..,e thashe qe cfare smund te ndodhi ne ditet e sotme..

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Xhuxhu..,ti po flet per aktor,kengetar dhe te pasur...,ti vet si mendon:a mund ta doje nje 20 vjecare nje 60 vjecar ne ate kuptim? me thuaj ti cfare ndodh me femijet qe lindin nga kjo martes? Nderkohe qe te gjithe moshataret e tij do i therrasin gjysh..,ai do i therrasi baba... Nuk besoj se eshte e pranueshme ...,gjithesesi..,e thashe qe cfare smund te ndodhi ne ditet e sotme..
    Silent eshte e mundur edhe ndoll por ne nje perqindje te vogel

baba ne ate moshe? Ka cifte moshatar me njeri tjeterin qe i bejne femijet vone, duken si gjysher por ne fakt jane prinder

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar më parë nga Shkenca Lexo Postimin
    me nje fjale, moshataret tane jane shume te papjekur, kjo eshte dhe arsyeja qe joshemi nga me te moshuarit sepse mashkulli zhvillohet nga truri shume me ngadale se femera...keshtu qe kur te jete 10 vite me i vjeter te duket sikur te jete moshatar i yti...
    e mire keshtu e bejme
    ju lidhuni me meshkuj me te medhenj
    te lidhemi me femra me te medhaja

:P
    Citim Postuar më parë nga WALCHIRIA Lexo Postimin
    Ktu flasim per one night stand apo relatshion te gjata ???
    keto night stendat i qan fare ti

Anëtarësuar
    19-11-2011
    Postime
    1,985

Citim Postuar më parë nga zANë Lexo Postimin
    Po dhe 5 deri ne 7 (edhe une jam per kte diferenc,pak a shume)quhet me te medhenje se vetja.Rrall here funksionojn marrdhenjet e gjata mes dy personave ne te njejten moshe fiks.
    E vertet Zane...,ralle here funksionojne.. (edhe pse kam raste qe mashkulli te jet 3 vjet me i vogel se gruaja dhe shkojne shume mire bashke) ne fakt po behet fjale per nje diferenc mbi 15,20 vjet dhe me shume ...,sepse eshte normale qe nje diferenc midis ciftit duhet

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

kto gjea silent kane ndodhur ne cdo moshe,

eshte nji liber lXhon Gollsuorthi - Lulet e mollës | Botime Shqip, i perkthyer edhe ne shqip, lexoje dhe na thuaj cthote...

http://www.botimeshqip.com/tre/19101...-e-molles.html

ne kohen e sotme, po ndodhin gjera te tjera,

po pjell kinezja qe eshe bere burre me operacion psh,...lol
    Ndryshuar për herë të fundit nga Xhuxhumaku : 16-10-2013 më 10:30
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261

ka meshkuj te rrinj qe sillen me mature se sa meshkuj qe jan 10 vjet apo me shume se ata...nese isha beqare, do preferoja nje ne moshen time apo disa vjet me te vogel sesa nje 10 vjet apo me shume me i madh
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Faqja 2 prej 10 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •