Ka vec jo shume, ama kohen e fundit kane fillu goxha me bo aktivitete me thirr; njerez ne priktikat e tyne. psh kjo eshte nje prej grave shia ne kosove qe ka qu kry. NJerzit qe nuk njohin fenë nuk mund t'i bejne kto dallime, psh shohin kte me shami fol per fe e pejgamer dhe thone qe kjo muslimane.
http://www.youtube.com/watch?v=L6qLA3oyzco
Kjo don me ba Kosoven Iran, kjo eshte e shitur e Iranit.
Ndryshuar për herë të fundit nga Adna : 19-09-2013 më 13:06
Paqë
Per dallime fetare nuk mund flas shume, se nuk i kam studiu ama do gjona duken... me shume pak interesim e lexim i dallon.
E me kqyr kah ana tjeter kte dallim qe po thu, eshte se Irani eshte i keq e Saudia e mire hahah.
Kshtu pa hajgare tash, qe Irani jane budall kjo po dihet, ama qe edhe Saudia i ka udheheqsit e kqi edhe kte e di, ani ate mbretin krejt budall thujse e ka, ama kto vehabistat qe po thu ti kto dun vetem Islamin e paster dhe te drejte, edhe sikur te praktikohej ky Islam kudo qofte cdo njeri do te ishte i lumtur se nuk i behet kujt padrejtesi.
Paqë
Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
xfiles
Epo provoje, s'te bie keq 100%. (:
Paqë
Brenda Islamit nuk mbetet asnje grua e pa martuar
Per femrat e pa martuara pyet te krishteret
Po ti ke thene se beson ne nje Zot me duket.. Te kam pare shpesh ketu ne forum duke e luajtur rolin e satanit. Po ti ku do shkosh pas vdekjes tende? Sna tregove asnjehere, pa na trego nje here se nuk prish pune.
Krijoni Kontakt