Close
Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 73

Për: Qindra shqiptarë në luftën e Sirisë

Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    Nuk je ti ajo qe vendos se kush asht musliman e kush jo

Muslimant jan te ndam ne sekte te ndrysme e te gjitha kto sekte kur shkojn ne ekstrem jan te flliqta e te frikshme
    Ashtu, nuk jam une qe vendos dhe nuk vendosa une per to, Islami ka rregulla se kush eshte musliman dhe shiat jane jashte atyre rregullave, c'tju bej une smundem t'i ktheje ne fe,,,, njerez qe presin veten, ske c'merresh ta.
    Paqë

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-04-2009
    Postime
    1,464

Citim Postuar më parë nga Adna Lexo Postimin
    Ashtu, nuk jam une qe vendos dhe nuk vendosa une per to, Islami ka rregulla se kush eshte musliman dhe shiat jane jashte atyre rregullave, c'tju bej une smundem t'i ktheje ne fe,,,, njerez qe presin veten, ske c'merresh ta.
    ...ka te tille qe thua ti neper vendet tona ???!!!..

Citim Postuar më parë nga dielli1 Lexo Postimin
    ...ka te tille qe thua ti neper vendet tona ???!!!..
    Ka vec jo shume, ama kohen e fundit kane fillu goxha me bo aktivitete me thirr; njerez ne priktikat e tyne. psh kjo eshte nje prej grave shia ne kosove qe ka qu kry. NJerzit qe nuk njohin fenë nuk mund t'i bejne kto dallime, psh shohin kte me shami fol per fe e pejgamer dhe thone qe kjo muslimane.

http://www.youtube.com/watch?v=L6qLA3oyzco

Kjo don me ba Kosoven Iran, kjo eshte e shitur e Iranit.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Adna : 19-09-2013 më 13:06
    Paqë

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730

Ka vec jo shume, ama kohen e fundit kane fillu goxha me bo aktivitete me thirr; njerez ne priktikat e tyne. psh kjo eshte nje prej grave shia ne kosove qe ka qu kry. NJerzit qe nuk njohin fenë nuk mund t'i bejne kto dallime, psh shohin kte me shami fol per fe e pejgamer dhe thone qe kjo muslimane.

http://www.youtube.com/watch?v=L6qLA3oyzco

Kjo don me ba Kosoven Iran, kjo eshte e shitur e Iranit.

Ku asht ndryshimi midis ksaj qe don me bo kosoven iran dhe vehabistave qe dun me bo kosoven arabi saudite
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    Ku asht ndryshimi midis ksaj qe don me bo kosoven iran dhe vehabistave qe dun me bo kosoven arabi saudite
    Per dallime fetare nuk mund flas shume, se nuk i kam studiu ama do gjona duken... me shume pak interesim e lexim i dallon.

E me kqyr kah ana tjeter kte dallim qe po thu, eshte se Irani eshte i keq e Saudia e mire hahah.

Kshtu pa hajgare tash, qe Irani jane budall kjo po dihet, ama qe edhe Saudia i ka udheheqsit e kqi edhe kte e di, ani ate mbretin krejt budall thujse e ka, ama kto vehabistat qe po thu ti kto dun vetem Islamin e paster dhe te drejte, edhe sikur te praktikohej ky Islam kudo qofte cdo njeri do te ishte i lumtur se nuk i behet kujt padrejtesi.
    Paqë

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204

sikur te praktikohej ky Islam kudo qofte cdo njeri do te ishte i lumtur se nuk i behet kujt padrejtesi.
    mire e ke ti, dhe une them ta provoj te behem mysliman i paster, sipas ketij klerikut saudit, kur te vete ne parajse mund ti bej nja 20 mije dashnore, det me gra lol (te na falin grate e forumit)

Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Epo provoje, s'te bie keq 100%. (:
    Paqë

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anëtarësuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878

Citim Postuar më parë nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    mire e ke ti, dhe une them ta provoj te behem mysliman i paster, sipas ketij klerikut saudit, kur te vete ne parajse mund ti bej nja 20 mije dashnore, det me gra lol (te na falin grate e forumit)

Sa i shpifun duhet me qene njeriu,
    vetem me i ndegju e lere me i besu kto pordha harapsh.
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Epo provoje, s'te bie keq 100%. (:
    Nga kjo video mesuam qe i vetmi "shperblim" gje qe perfitojne femrat ne parajse eshte te qenit tutore e hyrijave te burrit ,ti si femer ,je e kenaqur me kete pozite,keshtu enderron parajsen ?
    Po femrat e pamartuara cfare shperbilim do marrin?

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Nga kjo video mesuam qe i vetmi "shperblim" gje qe perfitojne femrat ne parajse eshte te qenit tutore e hyrijave te burrit ,ti si femer ,je e kenaqur me kete pozite,keshtu enderron parajsen ?
    Po femrat e pamartuara cfare shperbilim do marrin?
    Brenda Islamit nuk mbetet asnje grua e pa martuar

Per femrat e pa martuara pyet te krishteret

Po ti ke thene se beson ne nje Zot me duket.. Te kam pare shpesh ketu ne forum duke e luajtur rolin e satanit. Po ti ku do shkosh pas vdekjes tende? Sna tregove asnjehere, pa na trego nje here se nuk prish pune.

Faqja 7 prej 8 FillimFillim ... 5678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •