Postuar më parë nga DiGiT@LiFE @Korca flet ky apo vetem ciceron ...tope tope o papagalos lol Vetem ciceron se nuk ka bere shkolle per te folur lol Sidomos kur ka muzike,tope tope papagalos fillon edhe ciceron papushim
....shpirti
Postuar më parë nga zANë ....shpirti I dashuri yt? Lol
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta... ---voudou.. ---
Postuar më parë nga Xhuxhumaku I dashuri yt? Lol Pa shume komente tpike personale,te lutem shume,se e di dhe vete qe e kam alamet ...lol
Postuar më parë nga zANë Pa shume komente tpike personale,te lutem shume,se e di dhe vete qe e kam alamet ...lol Alamet ceni? Si e ka emrin? Se e one xheloz forumin,...
E kisha llogarit dhe punen e xhelozis me kohe,prandaj e kam marr femer ..ishalla thuaj spo ka shume oferta,e ngacmime se nuk do duroj... Xhesika shkurt Gjesi lol
Postuar më parë nga zANë E kisha llogarit dhe punen e xhelozis me kohe,prandaj e kam marr femer ..ishalla thuaj spo ka shume oferta,e ngacmime se nuk do duroj... Xhesika shkurt Gjesi lol Ishallah, Gjithsesi prit propozimet tani qene bone publike
Awww so sweet Une kam nja dy tre muaj pa perqafuar qen *sigh* Postuar më parë nga zANë ....shpirti
"An Evil Spirit hath innoculated our race with the hideous gospel of submissiveness, of degeneracy"
Postuar më parë nga zANë : ee ....shpirti Zane, e paske qenin ma t'mire pi krejtve. P.S: Una mendoja se e ke qenin e madh, e kisha fryke me tu afru.
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
zANë (08-09-2013)
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt