Fakti qe ka lind ne USA nuk e ben me mencur apo te ditur. Me keq akoma ne USA nuk do kete patur shume kontakte me shqiptar dhe eshte influencuar e mjaftuar vetem me ato qe i kane mesuar prinderit. Mos u habit se ke plot amerikan injoranta qe nuk dine ku bie nje shtet i Amerikes e jo te dine me shume. Ajo rrezik edhe byrekun, kadaifin dhe bakllavan i di gatime shqiptare, psh.
Feelings change - memories don't.
Kurse une mendoj qe ishin te krishteret qe kujtonin se qendronin me lart. Une kur isha e vogel nuk merrja shume vesh nga feja dhe habitesha kur shoqet e klases ne 8-vjecare thoshin jo i krishtere jo musliman. Nuk e dija fare ne ate moshe kush emer i perkiste ketij apo atij besimi. Keto dallime i benin i shikoja vetem te te krisheret. Muslimanet as nuk donin t'ja dinin cfare besimi kishte tjetri. Kete kam verejtur une te pakten ne ambjentin qe jam rritur.
Me thene te drejten vetem nje hall kam patur te martuar me te krishtere, orthodoks. Ai ishte njeriu me i "ftohte" nga te gjithe dhendurat ne fisin tone.Nga ky njeri nuk kam asnje lloj kujtimi as te mire as te keq edhe pse nuk jetonim larg cuditerisht. Ashtu jeni cik ju, se kot nuk dalin fjalet.
Sa per fjalen kaur shume vone e kam mesuar qe ishte ofendim per te krishteret, hahahah
Krijoni Kontakt