Close
Faqja 3 prej 14 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 136
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Pėr: Perse Ortodokset Shqipetare nuk Perdorin emra Shqipetare por emra Grek?

Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Nuk eshte ceshtje tolerance por tjeter gje ..e kam cek disa here
    Meqe insiston po ta them , ne pyetje eshte ndjenja e inferioitetit

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Citim Postuar mė parė nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    Me pak fjale as Amerika nuk te ben njeri lol...... E njohura ime ka lindur atje. ritur martuar dhe tashme nene e Hasanit.
    Fakti qe ka lind ne USA nuk e ben me mencur apo te ditur. Me keq akoma ne USA nuk do kete patur shume kontakte me shqiptar dhe eshte influencuar e mjaftuar vetem me ato qe i kane mesuar prinderit. Mos u habit se ke plot amerikan injoranta qe nuk dine ku bie nje shtet i Amerikes e jo te dine me shume. Ajo rrezik edhe byrekun, kadaifin dhe bakllavan i di gatime shqiptare, psh.
    Feelings change - memories don't.

3. 2 antarėt mė poshtė falenderuan mia@ pėr mendimin e shprehur nė kėtė postim:

ane (02-09-2013),MaqoKorca (02-09-2013)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Ne ate lloj ambjenti eshte rritur me aq eshte mjaftuar. Injoranca ben te sajen.
    E sakte ,ambienti familjar eshte faktor kryesor !

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Meqe insiston po ta them , ne pyetje eshte ndjenja e inferioitetit
    Kurse une mendoj qe ishin te krishteret qe kujtonin se qendronin me lart. Une kur isha e vogel nuk merrja shume vesh nga feja dhe habitesha kur shoqet e klases ne 8-vjecare thoshin jo i krishtere jo musliman. Nuk e dija fare ne ate moshe kush emer i perkiste ketij apo atij besimi. Keto dallime i benin i shikoja vetem te te krisheret. Muslimanet as nuk donin t'ja dinin cfare besimi kishte tjetri. Kete kam verejtur une te pakten ne ambjentin qe jam rritur.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Kurse une mendoj qe ishin te krishteret qe kujtonin se qendronin me lart. Une kur isha e vogel nuk merrja shume vesh nga feja dhe habitesha kur shoqet e klases ne 8-vjecare thoshin jo i krishtere jo musliman. Nuk e dija fare ne ate moshe kush emer i perkiste ketij apo atij besimi. Keto dallime i benin i shikoja vetem te te krisheret. Muslimanet as nuk donin t'ja dinin cfare besimi kishte tjetri. Kete kam verejtur une te pakten ne ambjentin qe jam rritur.
    Po kete thashe edhe une ...eshte natyrale si ndjenje ,te krishteret ishin me te shkolluar dhe si pasoj edhe me te perparuar...

i/e regjistruar Maska e Archon
    Anėtarėsuar
    05-12-2012
    Postime
    2,280

kurse tek myslimanet vihet re ofendimi i te krishtereve duke i quajtur "kaurr"

une kam degjuar nga disa miq te mi myslimane plot paragjykime ndaj te krishtereve,jo si njerez te ftohte,mendjemedhenj,etj qe nuk i kisha menduar kurre se mund te kishin lidhje me fene

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Po kete thashe edhe une ...eshte natyrale si ndjenje ,te krishteret ishin me te shkolluar dhe si pasoj edhe me te perparuar...
    Ishin me te pakte ne numer, mos harro. Plus qe pakicat e tjera si jevgjit, arixhinjte ishin muslimane.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Ishin me te pakte ne numer, mos harro. Plus qe pakicat e tjera si jevgjit, arixhinjte ishin muslimane.
    Nuk ka lidhje ,perkundrazi epersia numerike duhej te ishte avantazh

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-05-2013
    Postime
    215

Citim Postuar mė parė nga Archon Lexo Postimin

une kam degjuar nga disa miq te mi myslimane plot paragjykime ndaj te krishtereve,jo si njerez te ftohte,mendjemedhenj,etj qe nuk i kisha menduar kurre se mund te kishin lidhje me fene
    Un me ato qe kam pare kam kuptuar qe kur quajne nje njeri kaurr eshte me kuptim te mire, psh i shkolluar, perparuar etj sic u fol me lart, por edhe me pak ironi. Nejse un nuk i di mir kto gjera...

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Citim Postuar mė parė nga Archon Lexo Postimin

Me thene te drejten vetem nje hall kam patur te martuar me te krishtere, orthodoks. Ai ishte njeriu me i "ftohte" nga te gjithe dhendurat ne fisin tone. Nga ky njeri nuk kam asnje lloj kujtimi as te mire as te keq edhe pse nuk jetonim larg cuditerisht. Ashtu jeni cik ju, se kot nuk dalin fjalet.

Sa per fjalen kaur shume vone e kam mesuar qe ishte ofendim per te krishteret, hahahah

Faqja 3 prej 14 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Fjalėt Kyēe pėr Temėn

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •