Close
Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 101
    i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anėtarėsuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667

Pėr: Dėmtim pejsazhit : Kryqat ne kodrina shqiptare

Citim Postuar mė parė nga optimus.prime Lexo Postimin
    po une s'e di mor vlla ēka po ju ha leshi juve se na ēka beson tjetri?! sapo nje musliman hap gojen, ju kerceni si zorra ne prush...po lereni or te uruar te besoj robi ne ēfare te doje...ok, te therret tjetri ne Islam, ti nese s'do thua nuk dua dhe mjaft, ēke qe merresh me te? apo jeni trima vetem prapa monitorit se perndryshe nuk do guxonit te shpreheshit kaq "lirshem" ne te vertete...une kam takuar te krishtere, deshmitar te jehovait, ateiste, ēifut etj...mirepo asnjeri nuk eshte shprehur ashtu siē shpreheni ju...shkoj ēdo vit te pakten nje here ne Shqiperi dhe takohem me te krishtere (ndoshta eshe me ndonjerin prej jush ku dihet) dhe te gjithe me respektojne dhe i respektoj...asnjeri nuk shprehet keshtu siq shpreheni ju...kesaj i thone hipokrizi...me vjen shume keq qe shqiptaret jane katandisur ne kete shkalle...
    Ti qenke komplet rrot panxhari, se te pakten ai vllau jot e nxjerr budallallekun sheshit(aq i peshon karadakja), vetem e vetem se ashtu i thote ai truri i mbuluar me perēe... Per ju s'ka tjeter alternative pervec Allahut dhe te derguarit te tij Ruzhdiut me 7 majmuna mbi supe. Dhe vjen ti ktu e me flet per hipokrizi e me pas kerkon te japesh mend?!?! Pika e zeze, e mortja qe s'u ha or hunj gardhi!! E per cfare trimerie flet or fiēke e sateme??!?!? S'ju mjafton kerbaēi i forumit, por tani lypni kerbaē kaptines!!??
    Pastaj, mua do me therrisni ne Islam ju bumbashira?!? Hej cullak prej Kosovet, ne Shqiperi, analfabete si ty e ai tjetri, te rritur me fryme anadollake, i shpien te kullosin dhente.... me pas kur kthehen i vendosin brenda nje rrethi me njerez dhe fillojne te tallin allatet i madh-i vogel!! A m'kupton tash or kok hekurishte??

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-08-2013
    Postime
    55

Le dévoué familjaret e mi gjithmone jan mbajtur per fetare te medhenj dhe gjithashtu shumica e njerezve qe njoh jan muslimane, por as edhe nje here nuk kam degjuar ndonjerin prej tyre te ankohej per kryqe e kisha. Une e kuptoj shume mire se cfare do te thuash ti, shteti yne esht sekular dhe vendosja e simboleve fetare ne tokat e tij esht problematike. Kjo esht logjike e shendoshe, por megjithate, ne si popull shyqyr zotit nuk therremi neper rruge per pune fesh si ne disa vende te tjera dhe prandaj nuk ka asnje arsye qe kto kryqe te merren si provokime apo dicka e tille. Ne gjykimin tim, ato nuk i bejne dem njeriu dhe thjesht kontrobojne ne harmonine fetare te vendit. Per shembull, mua me ka ndodhur njehere te udhetoja me nje mik te huaj neper veri dhe ai u shpreh shume i habitur se si ne nje vend kryesisht musliman kryqa te till lejoheshin pa problem.

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,381
    Postimet nė Bllog
    22

Kryqin mbaje ne Kishe, se jo te gjithe jan katolik ne keto troje ! Edhe ne dim te vejm simbole fetare, por ku eshte interesi yn i perbashket pas kesaj ? Kryqi ne vende publike e cenon lirin time. Per informaten tende : Ne kosove e maqedoni ke popullėsi 100% muslimane, a eshte kjo arsye qe t'i paraqesim ato qytete e ato fshatra me simbole fetare ku ju, do ta ndjeni veten sikur t'mos i takonit ketij populli ?
    Mentaliteti yt eshte mentalitet anadollak qe pushtuesi osman mbolli ne trojet shqiptare per 5 shekuj. Dhe ajo qe eshte me e bukura eshte qe kjo qe ti shpreh eshte ne kundershtim edhe me vete fene islame. Por per ty, kultura osmane e trasheguar nga pushtimi osman dhe feja islame jane nje dhe te pandara, e nuk di te kuptosh se ku mbaron njera e fillon tjetra. Islami ka bashkejetuar per 1400 vjet ne paqe me Krishterimin (Kishen Orthodhokse) dhe manastiret e kishat e shenjta ne Token e Shenjte jane deshmi e kesaj bashkejetese. Por ajo qe e prishi kete bashkejetese, ajo qe u mundua ta kthente fene Islame ne nje vasale se politikes perandorake osmane, ishte qendrimi qe mbajti Porta e Larte e Sulltanet jo vetem ndaj Shqiperise por ndaj gjithe botes arabe. Dhe kjo eshte arsyeja perse muslimanet e arabet i kane hale ne sy turqit edhe sot e kesaj dite, pasi u munduan te preknin e uzurponin fene islame per qellimet e tyre politike, kurse ti e shume si ty vazhdoni te perjetoni asimilimin osman.

Porta e Larte i deklasoi njerezit ne baze te besimit. Ligji dhe fermanet e Sulltanit nuk u njihnin te krishtereve te njejtat te drejta qe u njihnin muslimaneve. Fjala e nje muslimani ne gjyq tek Kadiu kish me shume vlere se fjala e nje te krishteri, pavaresisht se ky i krishteri mund te thosh te verteten. E shume ligje e vendime te tjera qe kishin te benin me taksen, pronen, martesat, etj. Ideja ishte e thjeshte, shoqeria ishte e deklasuar: klasa e privilegjuar ishin muslimanet qe edhe mund te vrisnin e prisnin nje te krishtere pa i hyre nje gjemb ne kembe, mund ta akuzonin nje te krishtere ne gjyq pa te drejte, mund ti merrnin edhe pronen, mund te dhunonin e vidhnin edhe pronen e Kishave, e askush nuk e denonte. Ne fakt, nje nga traditat e vecanta te te krishtereve orthodhokse, tradita e "Ankandit te Ikonave" diten e Ujit te Bekuar, eshte nje tradite e lindur nga persekutimi osman, ku bejleret e njerezit me pushtet ne administraten turke, vidhnin ikonat nga Kisha dhe kerkonin para nga besimtaret qe ti merrnin keto ikona mbrapsht.

Kur ti del e thua qe "me vrasin syte kryqat", ajo qe je duke thene ne fakt eshte: une dua qe Shqiperia te jete akoma Turqi, ashtu sic ishim ne kohen e Bab Sulltanit! Ku une si musliman jam nje njeri i privilegjuar me ligj, kurse ai i krishteri jo-musliman nuk gezon ato te drejta e privilegje qe gezoj une. Ne mendjen tende "ne muslimanet jemi shumica e duhet bere ashtu sic themi ne". Problemi me kete botekuptim eshte se nuk te lejon ty qe te mesosh qe nuk jeton me ne kohen e Bab Sulltanit e ajo kohe nuk kthehet me mbrapsht ne trojet shqiptare kurre. Jeton ne epoken e lirise e demokracise, ku cdo qytetar i atij vendi, pavaresisht nga besimi i tij, gezon te njejtat te drejta para ligjit. Ligji nuk diskriminon me ne baze te fese.

Mua nuk me vrasin syte aspak minarete e xhamite e muslimaneve ne Tetove apo Prishtine. Jane qytetare te atij vendi, jane muslimane, e kane cdo te drejte te praktikoje besimin e tyre, ashtu sic une praktikoj besimin tim ne Kishe. Dhe une kete liri universale e hyjnore nuk ia respektoj vetem muslimanit shqiptar, por cdo njeriu ne bote. Dhe nese nuk do ta beja kete gje, nese do te beja te njejten gje qe ben ti apo bejne ata palo-krishteret islamofobe, atehere une nuk mund te pretendoja te isha qytetar i lire e me besim ne Zot.

Problemi i shqiptareve si popull eshte se ka me shume njerez qe mendojne si ty, njerez qe mbahen peng nga e asimilimi kulturor i se kaluares, e ka me pak njerez qe mendojne e sillen si une. Por duke qene njeri me besim, une ndaj me ty ate qe une mendoj e praktikoj ne jeten time, me shpresen se edhe ti e shume si ty, do ti beni keto liri universale te njeriut pjese te jetes suaj. Eshte nje gje ti biesh me shkelm te mires pasi je peng i paditurise. Eshte gje tjeter qe te zgjedhesh perseri te keqen para se mires kur e ke te qarte dallimin mes te dyjave.

Albo
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Albo : 18-08-2013 mė 14:58

Citim Postuar mė parė nga EXODUS Lexo Postimin
    Ti qenke komplet rrot panxhari, se te pakten ai vllau jot e nxjerr budallallekun sheshit(aq i peshon karadakja), vetem e vetem se ashtu i thote ai truri i mbuluar me perēe... Per ju s'ka tjeter alternative pervec Allahut dhe te derguarit te tij Ruzhdiut me 7 majmuna mbi supe. Dhe vjen ti ktu e me flet per hipokrizi e me pas kerkon te japesh mend?!?! Pika e zeze, e mortja qe s'u ha or hunj gardhi!! E per cfare trimerie flet or fiēke e sateme??!?!? S'ju mjafton kerbaēi i forumit, por tani lypni kerbaē kaptines!!??
    Pastaj, mua do me therrisni ne Islam ju bumbashira?!? Hej cullak prej Kosovet, ne Shqiperi, analfabete si ty e ai tjetri, te rritur me fryme anadollake, i shpien te kullosin dhente.... me pas kur kthehen i vendosin brenda nje rrethi me njerez dhe fillojne te tallin allatet i madh-i vogel!! A m'kupton tash or kok hekurishte??
    jo. Nuk te kuptoj se si une nje kok hekurishte arrij te te nervozoj ty sa ta thyesh koken per muri kurse une gajasem se qeshuri me budallallekun tend, ja perse nuk te kuptoj...dhe e di se sa me dhemb mua kerrbaqi yt i forumit?! a e di se ē'flet? per keta si puna jote thash une, jane trima me kerrbaq forumi ahahahahahaha....je lop fare sincerisht....po me dhimbsesh....mortja neve nuk na ha, ju ha juve krimbi se ne jemi musliman, te zgjedhurit e Perendise qe dominojme mbi ju sikur mbi bageti...
    cullak prej Kosove? dhe pastaj proklamoheni si patriote dhe kinse doni bashkim kombetar dhe feja Islame po ju pengoka ne kete?! he patriote he patriote...nenen time lere aty ku eshte se nuk te ka faj pse je aq budalla...po tregon kulturen familjare....
    Nėse dėshiron ta dish tė vėrtetėn duhet tė jesh i gatshėm ta pranosh.

Citim Postuar mė parė nga Deluvian Lexo Postimin
    Le dévoué familjaret e mi gjithmone jan mbajtur per fetare te medhenj dhe gjithashtu shumica e njerezve qe njoh jan muslimane, por as edhe nje here nuk kam degjuar ndonjerin prej tyre te ankohej per kryqe e kisha. Une e kuptoj shume mire se cfare do te thuash ti, shteti yne esht sekular dhe vendosja e simboleve fetare ne tokat e tij esht problematike. Kjo esht logjike e shendoshe, por megjithate, ne si popull shyqyr zotit nuk therremi neper rruge per pune fesh si ne disa vende te tjera dhe prandaj nuk ka asnje arsye qe kto kryqe te merren si provokime apo dicka e tille. Ne gjykimin tim, ato nuk i bejne dem njeriu dhe thjesht kontrobojne ne harmonine fetare te vendit. Per shembull, mua me ka ndodhur njehere te udhetoja me nje mik te huaj neper veri dhe ai u shpreh shume i habitur se si ne nje vend kryesisht musliman kryqa te till lejoheshin pa problem.
    po ti je ateist ndaj te gjitha feve apo vetem ndaj fese Islame dhe jo ndaj krishterimit?

Citim Postuar mė parė nga Albo Lexo Postimin
    Mentaliteti yt eshte mentalitet anadollak qe pushtuesi osman mbolli ne trojet shqiptare per 5 shekuj. Dhe ajo qe eshte me e bukura eshte qe kjo qe ti shpreh eshte ne kundershtim edhe me vete fene islame. Por per ty, kultura osmane e trasheguar nga pushtimi osman dhe feja islame jane nje dhe te pandara, e nuk di te kuptosh se ku mbaron njera e fillon tjetra. Islami ka bashkejetuar per 1400 vjet ne paqe me Krishterimin (Kishen Orthodhokse) dhe manastiret e kishat e shenjta ne Token e Shenjte jane deshmi e kesaj bashkejetese. Por ajo qe e prishi kete bashkejetese, ajo qe u mundua ta kthente fene Islame ne nje vasale se politikes perandorake osmane, ishte qendrimi qe mbajti Porta e Larte e Sulltanet jo vetem ndaj Shqiperise por ndaj gjithe botes arabe. Dhe kjo eshte arsyeja perse muslimanet e arabet i kane hale ne sy turqit edhe sot e kesaj dite, pasi u munduan te preknin e uzurponin fene islame per qellimet e tyre politike, kurse ti e shume si ty vazhdoni te perjetoni asimilimin osman.

Porta e Larte i deklasoi njerezit ne baze te besimit. Ligji dhe fermanet e Sulltanit nuk u njihnin te krishtereve te njejtat te drejta qe u njihnin muslimaneve. Fjala e nje muslimani ne gjyq tek Kadiu kish me shume vlere se fjala e nje te krishteri, pavaresisht se ky i krishteri mund te thosh te verteten. E shume ligje e vendime te tjera qe kishin te benin me taksen, pronen, martesat, etj. Ideja ishte e thjeshte, shoqeria ishte e deklasuar: klasa e privilegjuar ishin muslimanet qe edhe mund te vrisnin e prisnin nje te krishtere pa i hyre nje gjemb ne kembe, mund ta akuzonin nje te krishtere ne gjyq pa te drejte, mund ti merrnin edhe pronen, mund te dhunonin e vidhnin edhe pronen e Kishave, e askush nuk e denonte. Ne fakt, nje nga traditat e vecanta te te krishtereve orthodhokse, tradita e "Ankandit te Ikonave" diten e Ujit te Bekuar, eshte nje tradite e lindur nga persekutimi osman, ku bejleret e njerezit me pushtet ne administraten turke, vidhnin ikonat nga Kisha dhe kerkonin para nga besimtaret qe ti merrnin keto ikona mbrapsht.

Kur ti del e thua qe "me vrasin syte kryqat", ajo qe je duke thene ne fakt eshte: une dua qe Shqiperia te jete akoma Turqi, ashtu sic ishim ne kohen e Bab Sulltanit! Ku une si musliman jam nje njeri i privilegjuar me ligj, kurse ai i krishteri jo-musliman nuk gezon ato te drejta e privilegje qe gezoj une. Ne mendjen tende "ne muslimanet jemi shumica e duhet bere ashtu sic themi ne". Problemi me kete botekuptim eshte se nuk te lejon ty qe te mesosh qe nuk jeton me ne kohen e Bab Sulltanit e ajo kohe nuk kthehet me mbrapsht ne trojet shqiptare kurre. Jeton ne epoken e lirise e demokracise, ku cdo qytetar i atij vendi, pavaresisht nga besimi i tij, gezon te njejtat te drejta para ligjit. Ligji nuk diskriminon me ne baze te fese.

Mua nuk me vrasin syte aspak minarete e xhamite e muslimaneve ne Tetove apo Prishtine. Jane qytetare te atij vendi, jane muslimane, e kane cdo te drejte te praktikoje besimin e tyre, ashtu sic une praktikoj besimin tim ne Kishe. Dhe une kete liri universale e hyjnore nuk ia respektoj vetem muslimanit shqiptar, por cdo njeriu ne bote. Dhe nese nuk do ta beja kete gje, nese do te beja te njejten gje qe ben ti apo bejne ata palo-krishteret islamofobe, atehere une nuk mund te pretendoja te isha qytetar i lire e me besim ne Zot.

Problemi i shqiptareve si popull eshte se ka me shume njerez qe mendojne si ty, njerez qe mbahen peng nga e asimilimi kulturor i se kaluares, e ka me pak njerez qe mendojne e sillen si une. Por duke qene njeri me besim, une ndaj me ty ate qe une mendoj e praktikoj ne jeten time, me shpresen se edhe ti e shume si ty, do ti beni keto liri universale te njeriut pjese te jetes suaj. Eshte nje gje ti biesh me shkelm te mires pasi je peng i paditurise. Eshte gje tjeter qe te zgjedhesh perseri te keqen para se mires kur e ke te qarte dallimin mes te dyjave.

Albo
    Ti, ke problem me fene Islame apo me osmanet?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-08-2013
    Postime
    55

po ti je ateist ndaj te gjitha feve apo vetem ndaj fese Islame dhe jo ndaj krishterimit?
    Kush tha qe une jam ateist? Une besoj ne zot, por ne ka pasur ai djem, vajza apo mesazhiere nuk me intereson, prandaj dhe nuk i ve emer fese time. Ti po te duash me quaj musliman se ashtu jam rritur, por termi i duhur per besimin time eshte deist.

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,381
    Postimet nė Bllog
    22

Ti, ke problem me fene Islame apo me osmanet?
    Problemi im eshte se une dhe ai qe ka hapur temen, i themi vetes shqiptare, por ndryshojme nga njeri-tjetri si nata dhe dita, e detyrimisht nuk mund te bashkejetojme dot ne nje pallat, qytet apo fshat, e jo me ne nje shtet apo komb. Une zgjedh te jetoj jeten time me kulturen e respektimit te lirive dhe dinjitetit te cdo njeriu njesoj, pa dallime fetare, etnike apo gjinore, kurse ky me lart e ben te qarte qe kultura me te cilen ai jeton jeten e tij eshte kultura osmane: kultura qe e konsideron te huaj, te demshme, te papranueshme, cdo kulture tjeter qe nuk ka bekimin e sulltaneve moderne, qofshin keta ne familjen mbreterore te Arabise Saudite, apo ne kryet e shtetit shqiptar. Une punoj e kontribuoj per ndertimin e nje shoqerie shqiptare ku lirite e cdo qytetari para ligjit jane te barabarta e te mbrojtura me ligj, kurse ky punon per nje Shqiperi Turqi Evropiane, sic ishte para shpalljes se pavaresise 100 vjet me pare.

Per aq kohe sa une e ky me lart nuk ndajme te njejtin botekuptim mbi jeten e njeriun, ne do te jetojme ne dy universe paralele qe nuk ndajne asgje te perbashket me njeri-tjetrin.

Albo

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    15-08-2013
    Postime
    55

Citim Postuar mė parė nga Albo Lexo Postimin
    Problemi im eshte se une dhe ai qe ka hapur temen, i themi vetes shqiptare, por ndryshojme nga njeri-tjetri si nata dhe dita, e detyrimisht nuk mund te bashkejetojme dot ne nje pallat, qytet apo fshat, e jo me ne nje shtet apo komb. Une zgjedh te jetoj jeten time me kulturen e respektimit te lirive dhe dinjitetit te cdo njeriu njesoj, pa dallime fetare, etnike apo gjinore, kurse ky me lart e ben te qarte qe kultura me te cilen ai jeton jeten e tij eshte kultura osmane: kultura qe e konsideron te huaj, te demshme, te papranueshme, cdo kulture tjeter qe nuk ka bekimin e sulltaneve moderne, qofshin keta ne familjen mbreterore te Arabise Saudite, apo ne kryet e shtetit shqiptar. Une punoj e kontribuoj per ndertimin e nje shoqerie shqiptare ku lirite e cdo qytetari para ligjit jane te barabarta e te mbrojtura me ligj, kurse ky punon per nje Shqiperi Turqi Evropiane, sic ishte para shpalljes se pavaresise 100 vjet me pare.

Per aq kohe sa une e ky me lart nuk ndajme te njejtin botekuptim mbi jeten e njeriun, ne do te jetojme ne dy universe paralele qe nuk ndajne asgje te perbashket me njeri-tjetrin.

Albo
    Po punon per nje Shqiperi Turqi Europiane? Kjo me duket si e ekzagjeruar. Edhe pse une nuk shqetesohem aspak nga kryqet, duhet ta pranoj qe Le dévoué ka nje pike te drejte kur thote se shteti shqiptar esht laik dhe nuk duhet te perfaqesoje nje fe apo nje tjetur duke pasur simbole fetare ne token e tij. Ne qofte se ti jeton ne SHBA atehere e di mire se nje situate e tille atje do kishte perfunduar neper gjykata. Edhe me c'mbaj mend, nje rast si ky ndodhi ne California ku ekzistenca e nje memoriali lufte me simbol fetar, e jo me nje kryqi te rrendomte u hodh ne gjyq. Se mbaj mend c'ndodhi me at memorial, s'esht se e ndoqa kete situate me shume zellshmeri. Cfar ka rendesi esht se kjo ndodhi ne nje vend ku 80% e popullsise esht e krishtere.

i/e regjistruar Maska e EXODUS
    Anėtarėsuar
    15-06-2003
    Vendndodhja
    Intravenous..
    Postime
    1,667

jo. Nuk te kuptoj se si une nje kok hekurishte arrij te te nervozoj ty sa ta thyesh koken per muri kurse une gajasem se qeshuri me budallallekun tend, ja perse nuk te kuptoj...dhe e di se sa me dhemb mua kerrbaqi yt i forumit?! a e di se ē'flet? per keta si puna jote thash une, jane trima me kerrbaq forumi ahahahahahaha....je lop fare sincerisht....po me dhimbsesh....
    dudukus.prime,

Une nuk e di se ne cfare gjuhe duhet te te drejtohem ty per te me kuptuar sa me drejt! Eshte e qarte(per mua) qe shqipja jote dhe e imja jane jo pak 'larg' per te na mundesuar te dyve nje 'ure' komunikimi te mjaftueshme per te shkembyer mendime sa mekuptimplota ne lidhje me kete palo-teme qe ka hapur ky i ngjashmi jot, per te cilin ti, vure doren ne zjarr per t'i erdhur ne ndihme duke m'u drejtuar mua me nje lloj "ngrenie leshi" e thirrje per islam, e lesh-arablleqe te tjera te kesaj natyre, megjithese nuk te ftoi kush ne debat!! Si perfundim, ishe pikerisht ti qe te hengri leshi i brimes dhe nxorre gjoksin per kolegun tend me te cilin ndani te njejten fe dhe rrjedhimisht te njejtat kufizime mendore ne lidhje me ceshtje te nje feje tjeter se ciles nuk i perkisni, por jeni aq guximtare b0lexhinj sa tentoni te jepni mend dhe te kerkoni llogari!!

mortja neve nuk na ha, ju ha juve krimbi se ne jemi musliman, te zgjedhurit e Perendise qe dominojme mbi ju sikur mbi bageti...
    dudukus.prime,

nepermjet kesaj ti me le te kuptoj se ju jetoni ne bote fantazish apo imagjinatash te gjithefarllojshme, permes te cilave ju i jepni te drejte absolute vetes ne lidhje me shume ceshtje te rendesishme jetesore si dhe ajo xhevahirja qe ke permendur, kur ne te vertete ju jeni te zgjebosurit e dhjere te Perendise dhe dominimi juaj shtrihet po aq sa edhe mentaliteti juaj krejt i pjerdhur islamik!!

cullak prej Kosove? dhe pastaj proklamoheni si patriote dhe kinse doni bashkim kombetar dhe feja Islame po ju pengoka ne kete?! he patriote he patriote...nenen time lere aty ku eshte se nuk te ka faj pse je aq budalla...po tregon kulturen familjare....
    dudukus.prime,

nese nuk e ke ditur, apo ka filluar te te pelqeje vetja, po ta permend edhe nje here: ju gezoni tashme shtetin tuaj te pavarur prej me shume se 5 vitesh sepse njiheni nga mbare bota si etnikisht shqiptare!! Dicka e cila, teorikisht, do te thote se ju rridhni nga i njejti 'trung'(peme) apo komb si edhe shqiptaret e Shqiperise.
    Kur une ty 'te fshikulloj' me fjale te cilat ti i meriton dhe i kerkon vete, duke pare kulturen anadollake qe shfaq, atehere kjo s'ka as edhe nje lidhje me te qenit apo jo patriot nga ana ime, dhe aq me pak me ceshtjen e bashkimit kombetar te cilin ti mendon/kujton se do e vendose si t'i teket pordhes tate apo times.

Ndersa kultura ime familjare eshte ne varesi te niveleve te njerezve me te cilet kam te bej. Nese ti je Supertrap, une do te te trajtoj si nje te tille!

Po tani, a u muarrem vesh or Abdurrahman Pasha, aka optimus.pordhus.prime?

Faqja 8 prej 11 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •