Close
Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 101
    I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Pėr: Dėmtim pejsazhit : Kryqat ne kodrina shqiptare

Citim Postuar mė parė nga marlend Lexo Postimin
    Edhe ti m'beso se edhe atyne s'ju han palla aspak se sa islamike ēohen kunder kryqave qe ata i vejn ne troje te veta...kshu qe mos u merzit ti me mirditort se nuk ja u ndjen aspak per islam ...
    klm
    Pse po e lidhe me Islam kete pune ? … shteti ne te cilen gjindėt xhunglla e Mirditės, quhėt Shqiperi e jo Vatikan ! Ky shtet, per fatkeq tendin e t'mirditorve, eshte shtet laik, i cili nuk promovon asnje fe, ne asnje menyr ! Vendosja e kryqave eshte sikurse urina e ujqve qe shenojn territorin e tyre. Ata s'mund te qendrojn jasht sistemit demokratik, me te cilin udhehiqen shqiptaret, e ke te qart kete apo don te vizatoj nje piktur paleolitike qe ta kuptoni, meqe eshte gjuha e vetme qe kuptoni ngase keni ngelur ne historin e mesjetes ku te gjithe ishim te "krishter" ?

Te jesh i sigurte qe veē me dhune nuk e kan marr se i bjen te kishin marre edhe islamin..por po nuk me besove mu ik vete ti deri ne Mirdite e pyti e gjithashtu ftoji ne islam e hajde na kallxo mrapa ne forum
    Ne rregull, nese nuk e moren ne nje menyre, tregoje menyren e vertete.
    Per sa vlen ajo puna e Mirdites vlen edhe per muslimanet, shko ftoji edhe ti ata ne krishterim e hajde na kallxo ne forum.
    Nėse dėshiron ta dish tė vėrtetėn duhet tė jesh i gatshėm ta pranosh.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-01-2013
    Postime
    67

Citim Postuar mė parė nga Le dévoué Lexo Postimin
    Pse po e lidhe me Islam kete pune ? … shteti ne te cilen gjindėt xhunglla e Mirditės, quhėt Shqiperi e jo Vatikan ! Ky shtet, per fatkeq tendin e t'mirditorve, eshte shtet laik, i cili nuk promovon asnje fe, ne asnje menyr ! Vendosja e kryqave eshte sikurse urina e ujqve qe shenojn territorin e tyre. Ata s'mund te qendrojn jasht sistemit demokratik, me te cilin udhehiqen shqiptaret, e ke te qart kete apo don te vizatoj nje piktur paleolitike qe ta kuptoni, meqe eshte gjuha e vetme qe kuptoni ngase keni ngelur ne historin e mesjetes ku te gjithe ishim te "krishter" ?
    Gjithsesi ti mos e merr me merzi pranine e kryqave ne Mirdite se ata jane Mirditor dhe komuniteti i tyne asht plotsisht katolik..dhe ty ne mos te pelqeft mos shko aty ku e din se je i tepert :P

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-01-2013
    Postime
    67

Citim Postuar mė parė nga optimus.prime Lexo Postimin
    Ne rregull, nese nuk e moren ne nje menyre, tregoje menyren e vertete.
    Per sa vlen ajo puna e Mirdites vlen edhe per muslimanet, shko ftoji edhe ti ata ne krishterim e hajde na kallxo ne forum.
    E pranun vete me deshire,
    sa per ftesen ne krishterim nuk ka nevoj se ata vijn vete mos ne nje menyre mos nje tjeter..
    p.s. ku ka gja ma te bukur se kur te takon me punu me kosovar e maqedonas qe falin edhe namaz dhe kur i pyt si e ke emnin i thojne:
    1-Fabio(fadil)
    2-Mario(mazllemi)
    3-Massimo(mersini)etj se Giulio e perdorin kshtu ne mase hahahahahahah edhe ket nuk ma ka than kush por e kam jetu vete dhe jam habit..
    Ik tesh e futi i namaz se t'qetson hahahahahahahahaah

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386

Lereni kete La Dovan mos u mirrni me te, nuk i pengon terrorizimi i njerezve qe u ben feja Islame sic e shohim ne Lajme per cdo dite, por i pengon nje Kryq i cili per te eshte 'urine e qeneve'. Midis Frances mos me pas TV veq kete e kam pare. Njeri i cuditshem. Njeri me baterija, rrobokop. Mos humbni kohe me te.

E pranun vete me deshire,
    sa per ftesen ne krishterim nuk ka nevoj se ata vijn vete mos ne nje menyre mos nje tjeter..
    p.s. ku ka gja ma te bukur se kur te takon me punu me kosovar e maqedonas qe falin edhe namaz dhe kur i pyt si e ke emnin i thojne:
    1-Fabio(fadil)
    2-Mario(mazllemi)
    3-Massimo(mersini)etj se Giulio e perdorin kshtu ne mase hahahahahahah edhe ket nuk ma ka than kush por e kam jetu vete dhe jam habit..
    Ik tesh e futi i namaz se t'qetson hahahahahahahahaah
    Ke bere ndonje vizite ne neuropsikiatri? se ca si shume po te duhet me sa po shihet...variantin e emrave ma sjell ti ketu dhe me kete deshmon se muslimanet po kthehen ne te krishtere?! te lutem...dhe sa per ate nese e pranuan me deshire, edhe une them se me deshire e pranuan Islamin. Dhe shih se cila fe kla me shume anetar tek shqiptaret. Tung!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-01-2013
    Postime
    67

Ke bere ndonje vizite ne neuropsikiatri? se ca si shume po te duhet me sa po shihet...variantin e emrave ma sjell ti ketu dhe me kete deshmon se muslimanet po kthehen ne te krishtere?! te lutem...dhe sa per ate nese e pranuan me deshire, edhe une them se me deshire e pranuan Islamin. Dhe shih se cila fe kla me shume anetar tek shqiptaret. Tung!
    Variantin e emnave nuk ta pruna si argument por thjesht po thosha qe afrohen vete ata kadal kadal...sa per neuropsikiatrin,nuk kam nevoj per aq kohe sa nuk lexoj as besoj kuran..hahahahhahahah..mos u merr shum ktu se te kalon koha e namazit,futja nji itesh se lirohesh

Variantin e emnave nuk ta pruna si argument por thjesht po thosha qe afrohen vete ata kadal kadal...sa per neuropsikiatrin,nuk kam nevoj per aq kohe sa nuk lexoj as besoj kuran..hahahahhahahah..mos u merr shum ktu se te kalon koha e namazit,futja nji itesh se lirohesh
    haj medet haj...Zoti te ndihmofte or vlla se qenke rast i pashprese, vetem Ai mund te te ndihmoje...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-01-2013
    Postime
    67

haj medet haj...Zoti te ndihmofte or vlla se qenke rast i pashprese, vetem Ai mund te te ndihmoje...
    Mos mu drejto me ''vlla'' mu se te flet hoxha n'rrax t'veshit nuk jam gabel e as boshnjak e as pakistanez qe me m'than mu vlla (t'pakten kshtu thote hoxhe Mazllem leshi ... mos u merzit prep ti...ik e futi i namaz hahahahahaah

I regjistruar diku … Maska e Le dévoué
    Anėtarėsuar
    20-08-2012
    Postime
    2,185

Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Lereni kete La Dovan mos u mirrni me te, nuk i pengon terrorizimi i njerezve qe u ben feja Islame sic e shohim ne Lajme per cdo dite, por i pengon nje Kryq i cili per te eshte 'urine e qeneve'. Midis Frances mos me pas TV veq kete e kam pare. Njeri i cuditshem. Njeri me baterija, rrobokop. Mos humbni kohe me te.
    Nuk ka terrorizem ne vendin tim, e se cfar ndodhe jasht, un s'jam pergjegjės. Tani, shembulli i qenve dhe shembulli i vendosjes se kryqave i takojn natyres se eger te ligjit te xhunglles ! Edhe ne Kosove egziston shembulli i kishės se decanit, ku mijera vend hektar jan rrethuar dhe plus kesaj, kerkuan autonomi sepse eshte vend me kryqa ! Mos messi, se s'ben keshtu.

Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •