Postuar mė parė nga
daniel00
Une nuk jam perfaqsuesi i asnje besimtari , po them qe normat morale nga besimi kane ardhur , ēfare kujton ti , ku mund te kete moral nje majmun ? Ku ndahet e mira nga e keqja .
Atesitet e mefshet e quajne ēeshtjen e besimit vetem pse ra rrufeja ne pyll dhe po hedhin Zotat rrufe , ishte anekdota . Por ēeshtja eshte me e thelle se kaq , zoterinj dhe zonja antropomorfe.
Problemi eshte ndarja e te mires nga e keqja , e te gabuares nga e drejta , ketu eshte ēeshtja qe edhe ky talebani arab na permend mekatin e perversitetin si te ishte ligj i ndergjegjies .
Pra nuk eshte fare ēeshtja as sociologjike , as per anketime e as per sondazhe por eshte fare praktike dhe personale e une ndaj t'u drejtova me pyetje direkte . Kurse ti pergjigje nuk me dhe por siē je mesuar me dy dalje e ben folene e argumenteve te tua qe jane vetem boshllek e pa permbajtje . Nese ti e formulon te ashtuquajturin moral sipas parimeve te tua , a nuk je po prape ti qe i shkel ato parime per te vendosur te tjera me kalimin e kohes dhe me ndotjen e shpirtit do te thosha ? Gjithe te mirat se nuk jam duke shkruar me !
Krijoni Kontakt