Close
Faqja 10 prej 19 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 189
    Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Për: Masakër në zonën e Ujit të Ftohtë në Vlorë

Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    O Shiu! Nje 18 vjecar do vinte 'nderin' ne vend??!! Po ka arrit aty puna ca pret te themi?! Ky eshte nje akt I shemtuar. Vetem atje degjojme qe vriten njerezit pse me pe, pse me ngacmove e plasin armet. Kallashet. Ky 18 vjecari eshte nje adoleshent budall dhe duhen marre masa menjehere. Nese ky akt nuk do denohet ne max ai vend ska per tu bere kurre! Motra te kish kerkuar ndihme atyre qe punonin ne ate plazh privat, stafit, te jatit, prinderve apo policise. Eshte ai mentaliteti mbytes kulturor atje qe ngre koke gjithmone!
    nese ky eshte 18-19 vjec, besoj se ajo do kete qene me e re. Dhe ky vellai do kete qene nga ata gangesterat :P
    Gjeja me e mire do ishte te therriste policine, punetoret atje, dhe babin (me shpresa ky mos te jete si i biri lol)

i/e regjistruar Maska e Elian70
    Anëtarësuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorë
    Postime
    1,938

Citim Postuar më parë nga Toffee Lexo Postimin
    Arqile rrall here jam dakort me ty
    me mire vone se kurreeeeee
    Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!

Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678

Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    pasi tinejxheri vret 3 veta, ty te shkon mendja te besh dialog me kriminelin???? qe ta bindesh dmth. me filozofi mbi motren, nderin, njeriun.etj traplliqe si keto.
    kurse te ndeshkimi shembullor nuk te shkon aspak mendja.

te citova pasi kete mentalitet kane shume ne shqiperi. tregojne tolerance ndaj kriminelit. perpiqen ta kuptojne, se gjoja do gjesh filozofine e jetes te ai.
    provoje te me shash motren dhe do te bej nje elaborim me kallash qe te besh nje album fotografik "pushimet verore ne Vlore"
    po pra edhe shumica jan keshtu .
    Vv - Palaço+LISBA :D

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Kine
    Postime
    1,830

Citim Postuar më parë nga Elian70 Lexo Postimin
    me mire vone se kurreeeeee
    Kur jam dakort me nje mendim jam dakort, pavarsishte se eshte shqiptar a jo ai qe e thote

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120

po pse e drejte te duket ty kur nje grup te ngacmon motren???? ajo thjesht po te largohej do te mbetej vetem dhe sigurisht qe ka pase frike dhe lajmeroi te vellane. me pas se c'ndodhi e ka ne dore drejtesia. pra cdo njeri e ka per detyre mbrojtjen e familjes, sepse familja eshte e shanjte. sa per lubonjen ai ka deklaruar se nuk i plas fare as per himnin e flamurit gje qe bie ne kundershtim me familjen e madhe shqiptare. te uroj te mos ngacmojne ndonje familjar se do isha kurioz se si do reagonit.
    E para- varet se ke quan ti ngacmim.
    E dyta- edhe nese e ngacmuan pastaj cfare!!!!!!!!!! eshte kjo nje arsye te maresh tre jete njerezish te pafajshem????
    Sa femra ke ngacmuar ti deri me sote???? Sipas kesaj llogjike shpellare i bie qe te mos ekzistonin meshkujt.....duhej te ishin shfarosur te gjithe.
    Nese do reagimin tim po ta shpjegoj.......Do vija te bisedoja me ty, si mashkull....nese nuk do te haje pyka do te beja nje denoncim te mire.Dhe sipas ligjit do te haje ndonje vit burg ose ndonje gjobe te mire. Pervec demshperblimit qe do me jepje.
    Pastaj ti me keto tru qe ke,pas vuajtjes se denimit apo gjobes, do te kishe dy rruge.
    1-Me e mundshmja sipas atyre qe shkruan do vije dhe do me vrisje......me kete rruge e mbyll edhe ciklin e jetes tende.
    2-Do ulje koken dhe do i nenshtroheshe pasojave te nje veprimi shpellar.

Anëtarësuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorë
    Postime
    1,938

Citim Postuar më parë nga Toffee Lexo Postimin
    Kur jam dakort me nje mendim jam dakort, pavarsishte se eshte shqiptar a jo ai qe e thote
    kollaj te jesh dakort, duhet te paguash.... nje kafe akilit te tema e kafese )))))

Antar i PDK-s Fitimtar. Maska e Boy_XL
    Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    n'PDK
    Postime
    678

Citim Postuar më parë nga Foleja_ Lexo Postimin
    Ngushellime familjareve te personave te vrare !
    Nje 18 vjecar qe me se paku do te duhej te dinte per armen, duke e pase tere jeten perpara ardhmerine ,shkollimin ,krijimin e familjes . Nje djale i ri qe "mbron nderin e familjes" duke i vene kater familje ne zi ( po aq ne zi eshte edhe nena e motra e tij per se gjalli ) ! Ky eshte tmerri qe po perjetojme si popull ,me nje rini qe cdo dite po i mbillet ne shpirt e ne gjak kriminaliteti . Nese vetem NE qe kemi lexuar ketu ne forum kete ngjarje dhe jemi vetedijesu per te mos bere krime te tjera , atehere ja vlene te diskutohet. Por se di , e kam nje bindje qe shume nga lexuesit dhe diskutuesit e temes neser po te e perjetonin nje rast te tille per "mbrojtje morali familjar", do te vepronin njejte pa mendu me tutje cka bejne me jeten e tyre , familjareve dhe viktimave ! Turp
    keshtu duhet te jet nje True Shqiptar
    Vv - Palaço+LISBA :D

Anëtarësuar
    30-07-2006
    Vendndodhja
    Vlorë
    Postime
    1,938

Citim Postuar më parë nga prenceedi Lexo Postimin
    E para- varet se ke quan ti ngacmim.
    E dyta- edhe nese e ngacmuan pastaj cfare!!!!!!!!!! eshte kjo nje arsye te maresh tre jete njerezish te pafajshem????
    Sa femra ke ngacmuar ti deri me sote???? Sipas kesaj llogjike shpellare i bie qe te mos ekzistonin meshkujt.....duhej te ishin shfarosur te gjithe.
    Nese do reagimin tim po ta shpjegoj.......Do vija te bisedoja me ty, si mashkull....nese nuk do te haje pyka do te beja nje denoncim te mire.Dhe sipas ligjit do te haje ndonje vit burg ose ndonje gjobe te mire. Pervec demshperblimit qe do me jepje.
    Pastaj ti me keto tru qe ke,pas vuajtjes se denimit apo gjobes, do te kishe dy rruge.
    1-Me e mundshmja sipas atyre qe shkruan do vije dhe do me vrisje......me kete rruge e mbyll edhe ciklin e jetes tende.
    2-Do ulje koken dhe do i nenshtroheshe pasojave te nje veprimi shpellar.
    lexo se cfare kam shruar ne te gjithe temen, bej korrigjimet dhe pastaj me cito sepse jeni ne kontrdikte me veten tuaj.

p.s. modero pak fjalorin

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Kine
    Postime
    1,830

kollaj te jesh dakort, duhet te paguash.... nje kafe akilit te tema e kafese )))))
    Ne vend vec mos te flasim politik, rreth Shqiperis, Greqis...
    ti permbahemi muhabetit rreth kohes

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Citim Postuar më parë nga Boy_XL Lexo Postimin
    po pra edhe shumica jan keshtu .
    ke te drejte qe mendon keshtu, perderisa nuk ka shtet...... por do vije dita qe shteti do ti nxjerri dhembet, duke ju shkaterruar gjithe filozofine e jetes, e do ti thoni derrit..daje.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Faqja 10 prej 19 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •