jo,
sdal dot pa bodyguard.
jo,
sdal dot pa bodyguard.
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Ndonjehere dhe me biciklete![]()
Kjo eshte zgjidhja e duhur, por kam frike se padrilla e do shoqerine vetem per veten e tij.Padrilla kane ndryshuar kohet. Grate nuk argetohem me duke ndejt ne shtepi vetem, apo duke pire kafen me komshien, ndersa burri del per hesap te tij. Mos e ngaterro me kohen e gjysheve tona.
Ju heni cift i ri. Te dy partneret kane nevoje per shoqerine. Pa shoqerine jeta behet monotone si per femren ashtu dhe per mashkullin. . Padrilla bashkeshortja jote del me shoqerine apo vetem ti? Dilni shpesh bashke?
Feelings change - memories don't.
Dalin mi si nuk dalin kur hedhin plehrat ose kur pagojn Dritat![]()
Stjerner er dom som lyser i Mųrke
Eh broken, e keqja e nje pjese te mire te meshkujve eshte se duan te kene po ate liri-dalje qe kishin kur ishin beqar, ndersa gruan duan ta shohin brenda 4 mureve . Uroj qe mos jete nje nga ata.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mia@ : 30-06-2013 mė 14:05
Feelings change - memories don't.
Per mendimin tim,cdo sjellje e njeriut kundrejt tjetrit e ka nje arsye,rrall ndodh te kete arsye te krijuara pa asnje baze,dua te them se sjella jone ndaj te tjereve varet nga ajo se si tjetri sillet me ne...Mund te jete e veshtir ta kuptosh se do kohe,perkushtim,mund,ect,ect se pse partnerja jote sillet ne nje menyre qe ty te bezdis,ama nuk eshte e pamundur per tu gjete celesi,dhe kur e gjen celesin,i ke vet te gjitha nen kontroll pastaj
Mbase ketu ska te beje fare xhelozia,mbase ti me kete shpesh qe thua edhe e tepron...
Mbase ajo ska shoqeri te sajen (se disa femra edhe dine te gabojn,i vijn vizen shoqeris pasi te martohen),dhe kur te shef ty qe akoma mban shoqeri,dhe humb kohen duke u argetuar me ata,aq me shume kur thua dhe shpesh...kurse ksaj i mungon nje gje e till,thjesht deshiron te kete me shume afer
Mbase jetoni dhe larg familjeve...e shume arsye te tjera,qe ti duhet ti besh ca pyetje vetes dhe te besh ca llogari me shume.
Ndonjeher ciftet,krijojn dhe varesi ndaj njeri tjetrit qe shpesh kjo varsi di te jete edhe me keq se xhelozija.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga zANė : 30-06-2013 mė 14:21
ajo nuk ka shume shoqeri se ka ardhur nga shqiperia para 1 viti. kurse une kam shoqerin time ktu qe 7 vjet, bashke dalim shume shpesh 4 ose 5 here ne jave, por kur dal psh 2 here ose me shum vetem fillon xhelozia, plus qe duhet te ngaterrohemi se pse dal vetem, kto kujtone se burri qe martohet duhet te rrrije vetem me gruan, si do qe te jete situate mua kur te me mbushet mendja dal dhe nuk e pyes fare.
HISTORY HOLDS
for the time to come and share.
po sikur te merzitet nqs rrin vetem me gruan gjith kohen. jeta behet monotone dhe nuk ka shije. kurse sa te ishte per mua ajo mund te dali sa her te doje, bile nuk behem xheloz aspak,perkundrazi me vjen mire se edhe ajo kalon kohen e vet. nuk jam aq I keq sa ta mbyll gruan Brenda, ajo e ka lirine nga une te gjeje shoqeri dhe te argetohet. jam liberal.
HISTORY HOLDS
for the time to come and share.
Krijoni Kontakt