Close
Faqja 19 prej 23 FillimFillim ... 91718192021 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 226

Pėr: Nisin keq votimet nė Shqipėri: nė Laē 1 i vdekur dhe 1 i plagosur

Citim Postuar mė parė nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    kjo o motra e systemas o blood,...lol

shqiperine e shikon me dylbi nga xhermania.

beje icik lidhjne e shkurter,...lol
    Xhuxh,tregoja ti ate videon e bukur te tom doshit me strazimirin kledonit se une nuk kam guxim :P

Min Drejtesie-Taulant Palla,Minister i Brendshem-Tom Doshi,Minister Rendi-Moz Ruqi,Krieminister kur thote brari-Piktori,dhe mbret LIKJA I ZGJIDHUR !!!
    Apo e kam gabim xhuxhu ?

Per kete kastin ketu siper edhe Tarantinoja me Spilbergun do ishin ziliqare

lol
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga BlooD_VenoM : 24-06-2013 mė 20:24
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

Pėr: Lac: Vritet kandidati i LSI, plagoset kandidati i PD dhe dy te tjere

lej o blood,

se jane kah po degjojne muzike tani :d

--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

lej o blood,

se jane kah po degjojne muzike tani :d

...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Citim Postuar mė parė nga skender76 Lexo Postimin
    Klea,
    Edi Rama ka qene kryetar bashkie i Tiranes.
    Edi Rama eshte akuzuar drejtperdrejt nga nje ndertues qe ka kerkuar 700.000$ per nje leje ndertimi!!!!!!
    Edi Rama eshte akuzuar drejtperdrejt nga Dritan Prifti se harxhon 3.000€ ne dite vetem per kokaine!!!!
    Edi Rama kur dilte te bente shoping pikturash me Koēo Kokedhimen, blinte ato piktura qe kushtonin 60.000€ e siper, me poshte as qe i begeniste....

etc. etc.etc......

Klea, ta them me sinqeritet, nuk arrij te kuptoj sesi nje shqiptar qe jeton ne perendim mund te prakrahe Edi Ramen.
    Aman pse perton ti lexosh te gjitha komentet e mia? Une e kam thene shume qarte qe nuk jam perkrahese e Edit, thjesht e kam me Salen. Te iki Saliu, une jam e kenaqur per vete. Nuk arrij te kuptoj pse bini ne nje nivel kaq te ulet pikerisht ju qe jetoni ne perendim e merrni shikoni se c'ben ai me jete private. As qe me intereson nese blen kokaine, nese blen piktura te shtrenjta apo nese ben blerje te tjera. Une dua te shoh sa i afte eshte ia per te qene kryeminister i vendit, meqe ai eshte mundesia pervec Saliut...une personalisht voten time ja kam dhene nje partie tjeter, asnjeres nga keto te treja. Saliut i ka ardhur ora te zhduket sepse ky Sali te beri ty e mua te ikim nga Shqiperia, sepse ne vendin tone nuk arrinim asgje.
    Shih ca beri Saliu ne keto vitet e tij, flas per keto 8 te fundit e jo qysh ne fillim. Me thuaj sa here vjen ne Shqiperi e cfare te mire shikon? Te ka rene te shkosh ne spital apo edhe thjesht te marresh nje dokument ne bashki (flas per ndonje dokument me rendesi)? Ndoshta njelloj do vazhdoj edhe me Edin, ndoshta Edi do e shkaterroj akoma me shume Shqiperine, por ama vendi ka nevoje per rotacion. Le te vinte dike tjeter ne krye te PD-se Saliu dhe une e para do ta votoja... Une Saliun nuk e shikoj dot me sy, edhe ai ne mos kokaine ndonje gje tjeter merr, sepse ne ate moshe nuk ka njeri qe ka aq shume energji sa ka ai.

Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    Gjysma e deshires tu realizuar,fitoi PS ,Berisha do iki,tani shiko se si s do dalesh me fare naten,po do kthehesh qe me drek ne shtepi.
    Po ti pse e kape vetem me te dalurin naten? Pse nuk merr per baze te gjithe listen e aneve negative qe kane kapur shqiperine keto vitet e fundit? Apo aq eshte kapaciteti? Skemi c'ti bejme gomarit e biem samarit.

kjo o motra e systemas o blood,...lol

shqiperine e shikon me dylbi nga xhermania.

beje icik lidhjne e shkurter,...lol
    Ti cuni meso te shkruash njehere, e meso te njohesh anetaret perpara se te besh komente. Trecereku i aneterave ktu jetojne jashte shteti... edhe e shohin me dylbi, gje e mire thua ti? Uroj qe te kesh edhe ti niper e mbesa qe jetojne jashte e i takon njehere ne vit, e qe nuk dine as te flasin shqip. Sa gje e mire apo jo? Une s'kam qene ndonje here ne gjermani, madje u bera nje vit qe po rri me shume ne shqiperi sesa jashte, ndaj po e shoh nga afer gjendjen e shqiperise. Ju qe keni patur perfitime keto vitet e udheheqjes se Sales, Zoti jua shtofte perfitimet e inshallah ju hap cik dhe syte.

La vita non si spiega, si VIVE!

Citim Postuar mė parė nga skender76 Lexo Postimin
    Klea,

Edi Rama ka qene kryetar bashkie i Tiranes.
    Edi Rama eshte akuzuar drejtperdrejt nga nje ndertues qe ka kerkuar 700.000$ per nje leje ndertimi!!!!!!
    Edi Rama eshte akuzuar drejtperdrejt nga Dritan Prifti se harxhon 3.000€ ne dite vetem per kokaine!!!!
    Edi Rama kur dilte te bente shoping pikturash me Koēo Kokedhimen, blinte ato piktura qe kushtonin 60.000€ e siper, me poshte as qe i begeniste....

etc. etc.etc......

Klea, ta them me sinqeritet, nuk arrij te kuptoj sesi nje shqiptar qe jeton ne perendim mund te prakrahe Edi Ramen.
    Me akuza merresh akoma? E pame se sa te verteta jane akuzat kur i con ne gjyq. Ilir Meta u tregoi se si funksionon drejtesia.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321

Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Madaber, s'po bej me citim por po te pergjigjem direkt.

Ti hedh qarte mendimin tend se cfare do bej e majta ne 4 vitet e punes se tyre, nderkohe qe une nuk arrij te kuptoj sesi nje person si ti, qe i hyn kaq thelle nje teme te tille, nuk arrin te besh nje sqarim te tille, po kaq te thelle edhe per te djathtet. Flet per te majtet duke u bazuar ne hipoteza...pres te bej kete, pres te bej ate... skeptik per kete, skeptik per ate; nderkohe qe per te djathtet kemi prova e prova e prova.
    Cfare solli te mire kjo qeveri ne 8 vjet? Ndertoj rruge?? Rruge qe shpesh jane prishur e kane shkaktuar deme (tuneli i Elbasanit shembulli i fundit), degradoj emrin tone neper bote qe nuk jemi te afte te bejme asgje po nuk na ndoqen te huajt e po nuk na detyruan te huajt qe te veprojme. As zgjedhje te hajrit nuk arrijme te bejme asnjehere, perhere me vjedhje, vrasje, rrahje... Nuk ankohet per borxhin sepse nuk i intereson fare, ai di vetem te marre para borxh e te bej dicka, sepse ne fund te fundit njerezit ate shohin: oh ndertoj kete, ndertoj ate...pune e madhe se me cfare parash i bere.

Se cfare thuhet neper fushata, me cudit qe ti i beson. Kur eshte bere ndonjehere ajo qe eshte thene neper fushate? Nuk eshte bere... ndoshta do uli disa taksa, ama ti bej zero s'ka llogjike, as shendetesi falas nuk besoj se do kete, ama edhe te paguash lek cdo infermieri e cdo doktori s'ka kuptim. Dmth, nuk pres nga te majtet ta bejne Shqiperine parajse, ama pres qe ti uli koken njehere mendjemedhenjve qe kujtojne se kane kapur qiellin me dore, qe jane me te miret e qe vete ato dine ta bejne shqiperine, ndersa te tjeret jane te gjithe kot.

Pastaj, do flasim pas ca kohesh, kur edh eper Edin te kemi prova..qofte te mire e qofte te keqija, kur te kemi prova e baza per cfare te flasim, e jo hipoteza.
    Do uli hunden Tom Doshi? Apo Gramoz Ruēi? Sa per dijenine tende, te dy personat jane me KRYQ te SH.B.A pasi konsiderohen persona te rrezikshem per ate vend. Dhe imagjinoni, nje person qe konsiderohet i rrezikshem per nje shtet ligjor dhe demokracine me te konsoliduar ne bote, SH.B.A-ne, po per Shqiperine ēfare mund te jene? Nga burime te konfirmuara brenda PS-se, Tom Doshi, pas 21 Janarit i ka vene pistoleten ne balle Edi Rames ne zyren e ketij te fundit. Kjo eshte pranuar edhe nga eksponentet e larte te PS-se.

Meqe dola edhe tek 21 Janari. Atehere, Edi Rama ka thene qe do vere drejtesine ne vend per 21 Janarin. Le ta marim te mireqene se do arrestohet e denohet deri edhe Sali Berisha per 21 Janarin. Pra, do hetohet e denohet pasoja. Po shkaku a do te hetohet e denohet? A do hetohet e denohet Ilir Meta per akuzen qe vete PS-ja i ka ngritur per korrupsion ne 21 Janar dhe per shkak te te cilit u organizua ajo proteste ku mbeten te vrare "4 koke palare" opozitare?

Tani po me thua qe edhe premtimet kane qene boshe? Dmth qe ti ke votuar duke e ditur qe po genjehesh aty ku s'mban me? Dhe per ēfare? Per nje post qe do fitoje babai yt? Atehere une ashtu si shan ti Berishen per punen e administrates po shaj dhe une Ramen per administraten. E dha sinjalin diten e Diel ne Burrel, kur u shkarkua me nje fjale goje nga puna, punetori i fushes se stadiumit i cili kishte 22 vjet qe bente ate pune.

Nese do nisemi nga gjerat personale une jam plotesisht i justifikuar ne antisocializmin tim, pasi zv. minister i brendshem i kohes se komunizmit, kur eshte dhene urdher per monitorim te rrepte dhe arrestim te babait tim, ka qene Gramoz Ruēi, qe sot na vjen si Rilindas.

Pra, ti per nje vend pune te premtuar, ke ngrene nje mori genjeshtarsh si taksa 0, sptal falas, etj etj etj... Habitem qe kte mentalitet e ka dikush qe ka jetuar ne perendim, ku kerkesa e llogarise ndaj politikaneve eshte jashtezakonisht shume e larte. Pra, ti mbas 4 vitesh, mese taksat nuk do jene 0, ne spitali nuk do jete falas, nuk do kerkosh llogari, mjafton qe te eshte dhene ai vendi i punes. BRAVO.

Qe te mos me keqkuptosh, une s'jam kundra ndryshimit. Po te jete ashtu, zgjedh nje vend komunist me ndonje lider komunist qe une kam qejf dhe iki jetoj atje i lumtur. Jam pro ndryshimit, pro rotacionit. Por ketu s'besoj te kete ndonje ndryshim. Pse? Sepse 20% e pushtetit te Saliut, qe merte njerezit ne pune me bllok ne dore, do jete prape ne pushtet. Njeriun per te cilin humben jeten 4 vete do jete prape ne pushtet.

Video me poshte ka permbajtje te forte dhe shume te piset. Protagoniste kryesore jane rilindasit Tom Doshi dhe Erion Braēe. Me thuaj ti tani ēfare duhet te pres une nga kta?

Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Si mund te denohet Ilir Meta per korrupsion? Sa here do e cojne ne gjyq per te njejten gje? Provat u vune para gjykates dhe gjykata e pavarur vendosi qe ishte i pafajshem.

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321

Citim Postuar mė parė nga Qyfyre Lexo Postimin
    Si mund te denohet Ilir Meta per korrupsion? Sa here do e cojne ne gjyq per te njejten gje? Provat u vune para gjykates dhe gjykata e pavarur vendosi qe ishte i pafajshem.
    Gjykata e ka mbyllur te gjithen kete ēeshtje, edhe Ilirin edhe vrasjet. Dhe gjykata e pavarur i ka dhene te gjitha vendimet e veta. Nuk po komentoj gjykaten.

Komenti im eshte se Edi Rama ka deklaruar qe 21 Janari do te hetohet serish e do vihet drejtesia ne vend.

Po pyes, SI?
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-01-2013
    Postime
    103

Citim Postuar mė parė nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Gjykata e ka mbyllur te gjithen kete ēeshtje, edhe Ilirin edhe vrasjet. Dhe gjykata e pavarur i ka dhene te gjitha vendimet e veta. Nuk po komentoj gjykaten.

Komenti im eshte se Edi Rama ka deklaruar qe 21 Janari do te hetohet serish e do vihet drejtesia ne vend.

Po pyes, SI?

Ate e di Edi ...

Citim Postuar mė parė nga MaDaBeR Lexo Postimin

Po pyes, SI?
    Me gjykata prap. Do dergohen ne gjykata njerez te tjere mbase, qe nuk jane derguar deri tani. Dhe gjykatat e pavarura do japin perseri vendime, qe mund te quhen si cuarje e drejtesise ne vend. Ose s'do behet gje fare.

Faqja 19 prej 23 FillimFillim ... 91718192021 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •