Postuar mė parė nga Arvima Inez , Stela skeni faj se aq shpejt sa ecen tema e muzikes , nuk arrin ti degjosh as fillimin kengeve :-D Orhide , rrofsh qe me le te pushoj cik ... se m'u m'pi nofulla : D Leri se po i puth une Hotin dhe Tonin , se kshu puthje me korrespondence jap sa te doni une Arvima, leje Tonin se e puthi Orhideja, e mi jep mua dyat.
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Postuar mė parė nga stela81 pse edhe neve te 45 vjecaret na fute kshtu..? Jo, moj............ata i perqafova , ndersa juve ju dhash puthje
Carpe diem!!
Postuar mė parė nga Arvima Inez , Stela skeni faj se aq shpejt sa ecen tema e muzikes , nuk arrin ti degjosh as fillimin kengeve :-D Orhide , rrofsh qe me le te pushoj cik ... se m'u m'pi nofulla Leri se po i puth une Hotin dhe Tonin , se kshu puthje me korrespondence jap sa te doni une me korrospodenc a hahahahahah do behesh e rregullt pastaj hahahaha flm shume per puthjen....
Postuar mė parė nga stela81 pse edhe neve te 45 vjecaret na fute kshtu..? Po na bashkoi te gjithve, puth kush sa t'mundet.
Postuar mė parė nga hot_prinz Padashje? Mua mu duk se me kafshove. Hot, prinz Hot
Postuar mė parė nga hot_prinz Arvima, leje Tonin se e puthi Orhideja, e mi jep mua dyat. te dhemb barku ty te i marresh puthjet qe me takojn mua hahahaha po me dhimesh ...shume ngarkes....hahaha
Postuar mė parė nga orhideja Jo, moj............ata i perqafova , ndersa juve ju dhash puthje epra thash..?! sa per pucje flm edheneve juve...
Postuar mė parė nga hot_prinz Po na bashkoi te gjithve, puth kush sa t'mundet. ti nuk perfshihesh, ti po na shikon nga lart, i mer puthjet nga rete hahhaa
Postuar mė parė nga stela81 epra thash..?! sa per pucje flm edheneve juve... Sa jeni juve tani, se mos jeni me shumice?
Postuar mė parė nga stela81 ti nuk perfshihesh, ti po na shikon nga lart, i mer puthjet nga rete hahhaa Si mi nga larte? Une mu duk se u shtriva.
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt