Postuar mė parė nga stela81 cfar ke ore..?? je xhelozzzz.....hahahha Po shume, ika mi dol avtobusit perpara.
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
hahhah jo o goc se eshte ne kushte te mira akoma hahahha mos bej naze o goc se ja dhash Inez-it per kohe te lire hahhah
Postuar mė parė nga hot_prinz Po shume, ika mi dol avtobusit perpara. hahha amon jooo mos se sdua te mbaj ne koshiencen time per jete hahha
Postuar mė parė nga stela81 hahha amon jooo mos se sdua te mbaj ne koshiencen time per jete hahha E tani ke pune me koshiencen, mos thuaj nuk te tregova.
Postuar mė parė nga hot_prinz E tani ke pune me koshiencen, mos thuaj nuk te tregova. cfar te bej tani, se u pendova hhha apo do ndonje ndime ti dalesh trenit para me mire se nuk vuan shume, iken shpejt per ate dynja ahhaha
Postuar mė parė nga stela81 cfar te bej tani, se u pendova hhha apo do ndonje ndime ti dalesh trenit para me mire se nuk vuan shume, iken shpejt per ate dynja ahhaha Po, me shtrij ke shinat e trenit.
Postuar mė parė nga hot_prinz Po, me shtrij ke shinat e trenit. shtriu vet ti ore, une thjesht te shty
Postuar mė parė nga hot_prinz Po, me shtrij ke shinat e trenit. po mendoj se ti lal sdashke me vdek mduket, po ku funksionojne trenat ne Shqiperi more.. hahahahaha
above all don't fear any difficult moment, the best comes from them..
Koha eshte absurditet i asaj qe besojm dhe japim,dhe asaj qe nuk besojm dhe marrim.
Postuar mė parė nga stela81 shtriu vet ti ore, une thjesht te shty Si me shtyen mi, kur jam i shtrire?
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt