Sa materialiste keto gocat e forumit..
Postuar mė parė nga stela81 aty qendroj po ke per te majt men, ate Gabriel Garkon mos guxo, se e kam vete..mer ke te duash , ste pengoj... hahahahaha e poshter, e mir mere po he, jo per gje po me pelqejne me sh syzinjte si Rauli..
above all don't fear any difficult moment, the best comes from them..
Postuar mė parė nga inez pse kthen pergjigje per mua or ti, apo ke inat se po mvijne gjith kto oferta.. me gjak te ngrire po ti rrofsh, pa provuar se le : D Te siguroj,edhe po re nuk vritesh... Nje vile e bukur me pishine jashte tirane
Pyetni te diturit ,rrini me te urtet dhe shoqerohuni me te varferit.
Postuar mė parė nga inez hahahahaha e poshter, e mir mere po he, jo per gje po me pelqejne me sh syzinjte si Rauli.. ho mi mo, mere mi se ta kam fal... apo ma le Gabrin se ma lirove rradhen si me e madhe qe jam..?
Postuar mė parė nga Toffee Sa materialiste keto gocat e forumit.. foli tof ipodi
Postuar mė parė nga inez foli tof ipodi Po une nje 150$ kerkoj..me shume se e perdor per ca gjera gjate punes sesa nga qejfi
Postuar mė parė nga Toffee Po une nje 150$ kerkoj..me shume se e perdor per ca gjera gjate punes sesa nga qejfi ti je materialsit , ne thjesht shprehim deshira...
Postuar mė parė nga stela81 ti je materialsit , ne thjesht shprehim deshira... Edhe shakaja eshte gjysma e te vertetes moj Stela
Postuar mė parė nga silentgirl Te siguroj,edhe po re nuk vritesh... Nje vile e bukur me pishine jashte tirane hajt ishalla mos fol me silent se me shkoi niveli i dopamines ne max.. me ruani pak lumturi per neser ju lutmi shum Postuar mė parė nga stela81 ho mi mo, mere mi se ta kam fal... apo ma le Gabrin se ma lirove rradhen si me e madhe qe jam..? mere gabrin goce edhe jete te lumtur
Kesaj i pelqen harry potter
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt