Ky lovandoksi meriton te kuq :@
Ky lovandoksi meriton te kuq :@
... Manxhukic 1:0
... Gundogan 1:1
Edit : Ajojjjj Roben 2:1,...89 `!
Ndryshuar për herë të fundit nga qeveriablu : 25-05-2013 më 16:34
Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !
Urime bayern![]()
mire qe bani ky roben se desh na futi ne dhe prap
urime gjithe tifozave te bayern
JO SEKS PARA MARTESE
Mos blej asnje prodhim qe fillon me barkodin 860 (prodhime serbe),dhe ato 520 (prodhime greke) !
Urime Bayern! Fitore e merituar plotesisht. Mu be qejfi edhe per Robben. Me ne fund arriti te jete njehere vendimtar ne nje finale. Ajo pamja te flamuri i kendit pas humbjes se rastit te paster vetem me portierin, ishte shume e tmerrmshme, shume per te ardhur keq. I forte kishte pas qen.
Bayerni i ketij sezoni ka qene tamam Bayern per trofe. Nje ekip vertet Gjerman ne mentalitet. Me kujtoi shume ate Bayernin e Hicfil per nga personaliteti i lojtareve ne fushen e lojes.
Keqardhje per BVB pasi kane bere nje sezon fantastik ne CH.L. Iu uroj suksese ne te ardhmen sepse edhe ata meritojne je trofe te tille.
Finale e jashtezakonshme! Urime!
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Dortmund fale portierit fantastik pesoi nje humbje te lehte bile minimale. Shume inate personale ne kete finale megjithate nuk e prishen lojen. Urime Bajernit e meritonte
Uji: H2O
Rakia: H2 OOOOO HO HOOOO
Se harrova me lart!
Meriton pergezimet maksimale Rizzoli per nivelin e larte te arbitrimit. Me pelqeu shume menyra se si i tejkaloi edhe 2 momente delikate mes Lewandovskit e Ribbery, nuk e prishi lojen. Nuk mbaj mend kur ka qene hera e fundit qe kam pare nje arbitrim te ketij niveli dhe kaq inteligjent.
Kisha shume frike nga ky arbiter, jo se dyshoj ne aftesine e tij, por sepse ne Seria A ky ka disa raste te paprecedent. Mbase ky ishte dhe shansi i fundit i arbitrave Italiane per te qene te rendesishem ne arenen nderkombetare pas gabimeve te shumta qe kane bere kohet e fundit ne evrope apo me gjere.
Shpresoj qe ky te jete dhe nje ogur i mire per arbitrimin e sezonit te ardshem ne boten magjike te futbollit.
Ndryshuar për herë të fundit nga MaDaBeR : 25-05-2013 më 17:46
Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni
Krijoni Kontakt