Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 28
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    09-03-2013
    Vendndodhja
    andej ketej gjithandej
    Postime
    145

Për: TVSH “bllokon” sinjalin e Pashkëve Ortodokse

Me duket shume qendrim i njeashem dhe jo korrekt ndaj fese Ortodokse, duke marre parasysh qe 41.48% e popullisise sone perbehet nga kjo fe. Fakti qe le shume per te deshiruar eshte dhe qe nuk u percoll asnje urim dhe asnje prononcim ndaj PAshkeve Ortodokse. Mediat per me teper duhet te mbajne 1 qendrim neutron dhe jo te varur nga Shteti, pasi misioni i tyre duhet te jete informimi dhe venia ne djeni te fakteve, ngjarjeve dhe cka na rrethon. Okultimi i nje eventi si festat fetare nuk prezanton aspak pozitivitet.
    koha nuk sheron plaget, thjesht te meson te jetosh me to...

Shqiptar nga Kosova Maska e prishtina75
    Anëtarësuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360

Citim Postuar më parë nga Sorkadhe_Kelcyre Lexo Postimin
    Zhvillimi i cdo vendi ka tabanin ne respektimin e te drejtave themelore, nje prej te cilave , madje ajo me kryesorja eshte Besimi Fetar i cdo kujt. A mos doni te thoni se shqiperia ishte nje vend i zhvilluar per vitet me rradhe kur Besimi Fetar u ndalua e kur prifterinjte e hoxhallaret u perbuzen e u vrane? Do te quhej zhvillim i nje vendi kur figura madheshtore fetare por jo vetem, si Gjergj Fisha te vritej padrejtesisht e eshtrat e tij te hidheshin ne lume e te mos gjenin prehje sic meriton cdo qenie njerezore vetem pse ishte besimtar??? E c'te keqe ka qe myslymanet falen ne gjuhen arabe duke ruajtur gjuhen me te cilen eshte shkruar Kur'ani dhe lutja ne cdo gjuhe tjeter do te prishte ekuiibrin e rrokjeve ne ndertimin e fjalise se lutjes ??? mos-falja e tyre do te sillte ndonje ndryshim??

Kalimi ne ekstremizem fetar nuk behet duke bllokuar transmetimin e meshes , por duke lene njerez injorante dhe duke i mos informuar.

Nuk ka me keq sesa nje shtet/popull ku nuk ka besim..

Shqiperia duhet te filloje te ndryshoje nga mendjet e njerezve dhe jo nga mostransmetimi i nje ceremonie fetare.
    RESPEKT e nderuara Sorkadhe, kjo eshte nje e vertet e madhe sepse pa tolerance fetare as qe mund te flitet per demokracine e vertet dhe aq me pak per kulturen qytetare.

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

Persa i perket privimit te medjave te tjera eshte nje problem ky, por mundet te jete thjeshte privat, pra dertuesit te TVSH.Ndersa vonesa per te dhene nje pershendetje qe ne fillimin e dites ne mediat elektronike, nuk kushtonte ndonje gje.Deri sa fushata po behet dhe permes rrjeteve sociale si fb, atehere kushdo nga politika, mund te bente pershendetje.Une nuk di se ne cfare ore e postoi Obama mesazhin e vet, por sipas lajmit eskluzive, i binte qe te ishte ngritur nga dysheku.Dita e pashkes , koicidoi dhe me diten e deshmoreve, por dhe me viziten ne familjen e policit te vrare ne detyre.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011

Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    turp TVSH.mezi po prisnim ceremonine
    e dij si ndjehesh,keshtu ndodhe me mua kur nuk transmetojne ndeshjet e kombetares ne futboll

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,156
    Postimet në Bllog
    22

TVSH eshte televizion publik, dhe e ka per detyre qe sinjalin e saj ta ndaje falas jo vetem per qytetaret, por edhe kanalet e tjera televizive kombetare. TVSH nuk mund te kete asnje "ekskluzivitet" kur vjen fjala tek aktivitete publike ne Shqiperi qe jane me interes mbarepopullor. Kjo do te aplikohej vetem nese TVSH do te kish blere te drejtat e trasmetimit te nje ndeshje futbolli nderkombetare, apo nje emisioni qe nuk e kish prodhuar vete, por jo per aktivitete te tilla publike brenda vendit.

Drejtori i TVSH duhet pushuar nga puna dhe TVSH duhe t'i kerkoje falje publike qytetareve te vendit dhe KOASH.

Nese nuk e bejne kete gje, bojkotoni TVSH dhe ne 23 qershor ndeshkoni me vote ata njerez qe tolerojne sjellje te tilla.

Albo
    Ndryshuar për herë të fundit nga Albo : 06-05-2013 më 11:29

Televizionet e tjera nuk kane kamera qe ta transmetojne vete?

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    TVSH eshte televizion publik, dhe e ka per detyre qe sinjalin e saj ta ndaje falas jo vetem per qytetaret, por edhe kanalet e tjera televizive kombetare. TVSH nuk mund te kete asnje "ekskluzivitet" kur vjen fjala tek aktivitete publike ne Shqiperi qe jane me interes mbarepopullor. Kjo do te aplikohej vetem nese TVSH do te kish blere te drejtat e trasmetimit te nje ndeshje futbolli nderkombetare, apo nje emisioni qe nuk e kish prodhuar vete, por jo per aktivitete te tilla publike brenda vendit.

Drejtori i TVSH duke pushuar nga puna dhe TVSH duhe t'i kerkoje falje publike qytetareve te vendit dhe KOASH.

Nese nuk e bejne kete gje, bojkotoni TVSH dhe ne 23 qershor ndeshkoni me vote ata njerez qe tolerojne sjellje te tilla.

Albo
    TVSH eshte shenderruar ne televezion privat te Sali Berishes ose Qeverise...
    Televizion publik te tille une personalisht ende nuk kam pa.

As televizioni publik i diktaturess komuniste jogosllave nuk ka qene kaq i njenashem si TVSH e viteve te fundit.
    Lirisht mund ta mbyllin, pasi qe ekzistenca e tij si i tille eshte nje nder turpet me te medha te shtetit aktual te Shqiperise.
    Ndoshta mund te krahasohet vetem me "Al-Manar-TV" te Hisbollahu, televizionin publik te Bjellorusise dhe te ngjashem.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Antiproanti : 06-05-2013 më 12:11

i/e regjistruar Maska e Hotlani
    Anëtarësuar
    22-11-2012
    Postime
    276

Mendoj se duhen te respektohen njesoj te gjita fete sidomosnga mediat publike
    Kultura,sjellja edukata,arsimi e bëjnë njeriun të vlefshëm!!!!

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518

Citim Postuar më parë nga MARGUS Lexo Postimin
    e dij si ndjehesh,keshtu ndodhe me mua kur nuk transmetojne ndeshjet e kombetares ne futboll
    ashtu eshte, un per kete gje nuk e bera me abonimin e digitalb,sa fillonte ndeshja fap ma bllokonte i kutoj fort edhe un keta
    po me sinjalin c`paten
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647

Citim Postuar më parë nga xhori Lexo Postimin
    ashtu eshte, un per kete gje nuk e bera me abonimin e digitalb,sa fillonte ndeshja fap ma bllokonte i kutoj fort edhe un keta
    po me sinjalin c`paten
    Ndalimi i sinjalit sportiv ndodhe vetem tek stahcioni TVSH dhe jo tek TVSH tokersore, eshte kjo e fundit frekuenca qe merre pjese si bisnes, ne paketat e avonimeve telezive.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •