me ate endrren time, cu be ? Spo meret njeri fare eee...![]()
me ate endrren time, cu be ? Spo meret njeri fare eee...![]()
une nuk u besoj endrrave, madje as nuk i mbaj mend pasi i shoh.
Let food be your medicine !
Shpjegimi i ėndrrave
http://astro-al.page.tl/SHPJEGIMI-I-%CBNDRRAVE.htm
Nje pyetje per ekspertet:
A ju ka ndodhur ndonjehere te shihni ne enderr njerez qe si njihni ne jeten e perditshme? Por mund ti kujtoni fare mire edhe pas endrres,tiparet,zerin dhe emrin?
Si shpjegohet kjo?
une s'jam eksperte endrrash, por po pergjigjem meqe me ndodh edhe mua kjo. shpjegimi qe i jap eshte se ndoshta nuk jane fare te panjohur per ne keta njerez... i kemi pare diku, ne rruge, ne vendet ku kemi qene, por nuk u kemi dhene shume rendesi...truri yne ama i ka memorizuar ne menyre te pavetedijshme...ndoshta jane njerez qe kemi takuar/pare para moshes 3-4 vjecare dhe ne ate kohe na kane bere pershtypje per dicka, por njeriu e fiton memorjen permanente pas asaj moshe, ndaj nuk i mbajme mend...se pse na dalin ne enderr eshte nje nga misteret e shumta te trurit...
shume e vertete. e kam vene re shpesh te macja kete, kur bie ne gjume te thelle. leshon zera te ndryshem, leviz putrat sikur te jete duke vrapuar dhe nen kapaket e syve dallohet levizja e syve majtas-djathas...ne ate moment nese e therras, zgjohet si e hutuarEdhe kafshėt shohin ėndrra: Nė njė studim tė realizuar mbi kafshė tė ndryshme ėshtė pare se edhe nė trurin e kafshėve krijohen dallgė tė trurit gjatė gjumit ashtu si tek njeriu. Kur shihni njė qen do tė vini re se do tė lėshojė zėra tė ndryshėm gjatė ėndrrės nė tė cilėn i ėshtė vėrsulur diēkaje.![]()
haha
nje enderr te keqe qe shoh shpesh eshte sikur me prishen/thyhen dhembet...s'ka gje me te keqe se zgjohem ne ankth sikur te kete ndodhur me te vertete.
inezkam pare edhe un nje enderr te tille kohet e fundit, sikur mbaja ne krahe nje femije qe e kisha lindur vete. Ishte brun, me sy te zinj shume te bukur dhe me buzeqeshte. Mjeku me thoshte se ishte kopja ime. Ato pak sekonda endrre kane qene sekondat me te lumtura te jetes sime, me ka ngelur ne mendje ndjesia e dashurise qe me kishte pushtuar, e papershkrueshme. Kur u zgjova ne mengjes ndjeja mall per foshnjen qe kisha pare ne enderr..
Me sa kam degjuar,femijet e vegjel ne ender,r dhe pikerisht djemt, sjellin fat e mbaresi.
Nese je shtatzene ne enderr, ke nje siklet ne te ardhmen,..por ne rastin tend ,ti e ke hequr kete siklet dhe te ka mbetur thjesht nje imazh i bukur ne mendje i cili te shfaqet ne forma te ndryshme ne enderr.
Persh.1-Nese i ke pas floket e gjata dhe i ke prere,ndjehesh komode edhe me te shkurtera por ke mall edhe per floket e gjata.
ose 2-Nese je fejuar ,ke mall per vajzerine. etj..
♥ Nėse kerkon besimin tim, Mė jep sinqeritetin tėnd... ♥
Krijoni Kontakt