Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 53
    Enraged Maska e Scion
    Anëtarësuar
    22-07-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    2,296

Për: Qipro, Parlamenti rrëzon pr/ligjin e taksës

Mbase ky vendim i fundit spjegon kryesisht Politiken Pro-Ruse e cila ka filluar te behet goxha aktive ne ballkan... hmmm mind boggling!
    Nuk eshte e rastit, fjalimi ne i Putin-it ne parlamentin Rus me rastin e diskutimit te paketes ndihme per Qipron.
    What can be asserted without evidence, can be dismissed without evidence

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516

Rusia nuk ka si synim te krijoje baze ushtarake ne Qipro por interesi me i madh i saj jane shfrytezimi i rezervave te gazit te zbuluara dy vite me pare ne Qipro si dhe te vene duart mbi bankenpopullore qipriote (neper popull sot ishte hapur lajmi i blerjes se ''Marfin Laiki Bank'' nga ana e ''investusve ruse te paidentifikuar'' dhe zedhenesi i qeverise beri nje deklarate ku pergenjeshtroi lajmin)
    Qeveria qipriote po perpiqet te arrije akorde me Gazprom per ti krijuar keti te fundit lehtesime per te fituar te drejten per te shfrytezuar rezervat e gazit dhe si shperblim Gazprom te ndihmoje shtetin qipriot me investime ne leke,pvaresisht se kjo e fundit vazhdon te deklaroje se nuk ka synim te ndihmoje shtetin qipriot me fonde.
    Ja lexova simbas keshilles suaj Akil,por kete gje e bera jo ne mediat dhe shtypin grek apo qipriot.
    Ndryshuar për herë të fundit nga freeopen : 20-03-2013 më 14:54

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Citim Postuar më parë nga freeopen Lexo Postimin
    E imagjinoja qe do kapeshe te kjo per te treguar qe je nje lexues i madh,apo per te vene ne dukje ''injorancen'' e te tjereve
    Meqenese une nuk mund te lexoj se me lodhen syte shpejt mund te me heqesh dyshimin per faktin se a bejne pjese ne NATO Anglia,Greqia dhe Turqia,keshtu dhe ''te painformuarit'' mund te jene te qarte.
    po rreshket nga tema per te justifikuar veten tende.

po, ato tre shtete jane anetare te Natos, por nuk jane aty me mandat te Natos. qipro nuk ben pjese ne Nato, dhe eshte ne dore te parlamentit qipriot te vendosi nese do pranoj nje baze ruse apo do ta refuzoj.
    se per kushtet e rusise po flisnim.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516

Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    po rreshket nga tema per te justifikuar veten tende.

po, ato tre shtete jane anetare te Natos, por nuk jane aty me mandat te Natos. qipro nuk ben pjese ne Nato, dhe eshte ne dore te parlamentit qipriot te vendosi nese do pranoj nje baze ruse apo do ta refuzoj.
    se per kushtet e rusise po flisnim.
    Nuk kam pse justifikoj veten.
    Sa per iteresat ruse kam folur me lart.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690

Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    ketu problemi nuk eshte se Qipro nuk gjen dot borxh, ka shume shtete bota qe jane gati te japin borxh.
    sot kryeministri i qipros ndodhet ne moske, per te pare oferten ruse. e cila ka si kusht te vetem hapjen e nje baze ushtarake.

por ketu behet fjale per politikat absurde te gjermanise brenda BE-se, keshtu sic e ka nisur gjermania, nje nga nje do ikin shtet nga unioni.
    pasi rasti i qipros ishte i paprecedent. pasi qipro e ka borxhin e jashtem vetem 70%, me te vogel edhe se vete gjermania.

ta kam shpjeguar me poshte qe gjermania po futet ne lojra te rrezikshme GJeopolitike qe nuk ka boothe ti perballoj.
    Ha ha o Killo ti japi izraeli borxh qipros ,sps ai i ka mar per siper shfrytzimin e pasurive nentoksore qipriote,alu troi ke pini. ke alu to dhini..!qipro,dhe der tani ska asnji lloj marveshje me ruset aq me keq kur mardhenjet midis presidentit rus Putin dhe atij qipriot jan shum te ftohta,aq sa ka dy dit ne mosk ministri ekonomis qipriot per te ber takim me Putinin,as neser ska takim i thon vetem prit .por mua nuk me intereson shum kjo pun ,jam ne hall per politikanet tan qe kan shuma te medha parash ne qipro dhe do priten ,imagjino kur sarriten bosat rus ti terheqin ne koh depozitat e tyre ,po kto tanet ?sa ne hall jam...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690

Citim Postuar më parë nga Scion Lexo Postimin
    Mbase ky vendim i fundit spjegon kryesisht Politiken Pro-Ruse e cila ka filluar te behet goxha aktive ne ballkan... hmmm mind boggling!
    Nuk eshte e rastit, fjalimi ne i Putin-it ne parlamentin Rus me rastin e diskutimit te paketes ndihme per Qipron.
    nuk ka cfar te bej Putini, qipro eshte nji kafshate qe se kaperdin dot gurmazi interesave ruse....

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Citim Postuar më parë nga cincinati5 Lexo Postimin
    Ha ha o Killo ti japi izraeli borxh qipros ,sps ai i ka mar per siper shfrytzimin e pasurive nentoksore qipriote,alu troi ke pini. ke alu to dhini..!qipro,dhe der tani ska asnji lloj marveshje me ruset aq me keq kur mardhenjet midis presidentit rus Putin dhe atij qipriot jan shum te ftohta,aq sa ka dy dit ne mosk ministri ekonomis qipriot per te ber takim me Putinin,as neser ska takim i thon vetem prit .por mua nuk me intereson shum kjo pun ,jam ne hall per politikanet tan qe kan shuma te medha parash ne qipro dhe do priten ,imagjino kur sarriten bosat rus ti terheqin ne koh depozitat e tyre ,po kto tanet ?sa ne hall jam...
    sa per zonen ekonomike te nendetit, qipro ishte e detyruar ta shfrytezonte me izraelin. pasi pjesa turke nuk ka nenshkruar marrveshje per ndarjen e deti, dhe qipro e beri fakt te kryer duke futur izraelin ne loje.
    kerkimet ne det qe u bene vjet, ishin te shoqeruara, nga anije luftarake greke dhe izraelite, pasi turqia i kercenoi nese do fillonin cpimet.
    madje pati edhe nje incident vjet ne maj, ku izraelitet rrezuan nje avion turk f-16 mbi territorin e qipros turke.

nese europianet donin ta shfrytezonin naften duhet te conin ushtri si izraeli. por europa akoma nuk eshte gati te kete nje force te veten.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-02-2012
    Postime
    690

Kush me thot per kurjozitet per oligarket shqiptar sa depozita kan ne bankat e qipros?se thon mediat vetem per oligarket rus!der te premten nuk hapen bankat sipas medjave greke ,ishalla te henen oligarket shqiptar te gdhijn pa ato miljardat e vjedhura ne kurriz te shqiptarve te thjesht.

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Citim Postuar më parë nga cincinati5 Lexo Postimin
    Kush me thot per kurjozitet per oligarket shqiptar sa depozita kan ne bankat e qipros?se thon mediat vetem per oligarket rus!der te premten nuk hapen bankat sipas medjave greke ,ishalla te henen oligarket shqiptar te gdhijn pa ato miljardat e vjedhura ne kurriz te shqiptarve te thjesht.
    shqiptaret i mbajne nen jastek parate.

...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030

edhe ai minisitri i financave te gjermanise, kishte deklaruar, a ka ndokush qe ua sqaron ne gjuhen kiprianos, qe stabiliteti i atyre bankave ne Qipro, mvaret nga banka qendrore evropiane... edhe ashtu ose keshtu ju kapa edhe ate magapas nga para e nga pas; ku do ikni tani Skatofatsa edhe Kolotripida juve ju ka mbetur te tallni ****** e te perfitoni nga sektori financiar, e te shtrini byth... plazheve, kur as gjermanet nuk ua lejojne vetes, sado qe te jane te industrializuar te llogarisin vetem ne sektorin financiar.
    ...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •