Close
Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 42
    MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

Për: Afrikë e Jugut, 8-vjeçari martohet me 61-vjeçaren

Citim Postuar më parë nga ane Lexo Postimin
    Njejt do ishte sikur te vinte nje grush kolonizatoresh nga nje kontinet tjeter e te kolonizinte Kosoven me miliona banore ,pastaj ne ate vend te ndetonte parajsen te cilen vendasit kurre se ndertuan . Keta kolonizatoet i gjeten ne kasolle dhe ende neper kasolle jane edhe pse ka 20 e kusur vite nga aparteidi.Per me teper keta jugafrikanet (nuk i paragjykoj per shkak te ngjyres) njihen si popull me numrin me te madh te dhunimeve ku gjysma jane femije ose FOSHNJE, une per vete koheve te fundit kam lexuar shume per Afrikanojugoret dhe jam shokuar per menyren e tyre te jeteses primitive dhe te eger dhe te them te drejten besoj se disa popuj e meritojne fatin qe e kane,ndonese edhe per ne kosovaret mendoj se kem fatin qe meritojme, asgje nuk vjen rastesisht...
    ashtu? po per dhunimet e kolonizatoreve europian a ke lexuar gje? per gjenocidin me te madh te historise se njerezimit?

jane apo ishin njerez te egjer e te pacivilizuar? ok. por ne shtepine e tyre...
    kush i dha te drejten kolonizatoreve qe te shkojne atje, te grabisin ate pasuri kollosale dhe t'i "civilizojne"??? ke lexuar per kimberly?

kolonizimi europian nuk ka qene civilizim, por egersi, dhune, padrejtesi. dicka shume larg humanizmit.
    ishin me afer humanizmit nativet neper amerika, ne afrike e australi, qe jetonin neper kasolle, sesa europianet qe jetonin neper pallate. ishin ata me te egjer.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    ashtu? po per dhunimet e kolonizatoreve europian a ke lexuar gje? per gjenocidin me te madh te historise se njerezimit?

kush i dha te drejten kolonizatoreve qe te shkojne atje, te grabisin ate pasuri kollosale dhe t'i "civilizojne"??? ke lexuar per kimberly?

kolonizimi europian nuk ka qene civilizim, por egersi, dhune, padrejtesi. dicka shume larg humanizmit.
    ishin me afer humanizmit nativet neper amerika, ne afrike e australi, qe jetonin neper kasolle, sesa europianet qe jetonin neper pallate. ishin ata me te egjer.
    Nuk jam duke justifikuar kolonizimet por per mua me kriminel eshte ai qe vjedh,vret ,dhunon popullin e tij dhe keta qe ti i mbron me aq pasion i kane tere keto "cilesi".

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    27-02-2013
    Postime
    59

Nuk jam duke justifikuar kolonizimet por per mua me kriminel eshte ai qe vjedh,vret ,dhunon popullin e tij dhe keta qe ti i mbron me aq pasion i kane tere keto "cilesi".
    Te njejten gje bejne edhe sot ,por ne forma me moderne qe ti dhe truri juaj nuk arin akoma ti kuptoje sepse ua kane shperla

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

une nuk i mbroj, por i quaj viktima... viktima te kolonizuesve kane qene atehere ne menyre "zyrtare" dhe viktima jane sot ne menyre gjoja te kamufluar. dikush e sheh, dikush i beson te gjitha pallavrave qe sheh ne lajme e ne gazeta.
    pastaj ato cilesi qe ti permende i kane te gjtha edhe shqiptaret. shiko c'behet rreth e rrotull teje dhe e kupton.
    Ndryshuar për herë të fundit nga the admiral : 13-03-2013 më 20:23
    Vasudhaiva Kutumbakam

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Nga duhej te merrej kjo e drejte per te pushtuar dhe per te kolonizuar Afriken?

Perse flitet gjithmone per te drejta? :|

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-12-2012
    Postime
    225

Is this some kind of sick joke

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745

une nuk i mbroj, por i quaj viktima... viktima te kolonizuesve kane qene atehere ne menyre "zyrtare" dhe viktima jane sot ne menyre gjoja te kamufluar. dikush e sheh, dikush i beson te gjitha pallavrave qe sheh ne lajme e ne gazeta.
    pastaj ato cilesi qe ti permende i kane te gjtha edhe shqiptaret. shiko c'behet rreth e rrotull teje dhe e kupton.
    Shqiptaret dhunojne foshnje per tu sheruar nga HIV?
    Kane numrin me te madh ne bote te dhunimeve?

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

Shqiptaret dhunojne foshnje per tu sheruar nga HIV?
    Kane numrin me te madh ne bote te dhunimeve?
    fjalet e tua ishin "per mua me kriminel eshte ai qe vjedh,vret ,dhunon popullin e tij".
    mos i deformo tani. nuk permende kund foshnje. apo kur thua popullin, nenkupton foshnjet?
    perseris qe te treja ato "cilesi", i kane edhe shqiptaret qe c'ke me te.

1. shqiptaret vjedhin njeri tjetrin. filani nderton shtepine ne toke te fistekut dhe shteti ia legalizon. kjo eshte vjedhje/zaptim i prones private. ke me mijera raste te tilla.
    2. shqiptaret vrasin njeri tjetrin. jemi nder vendet e para ne europe per numrin e vrasjeve ne raport me popullsine. dhe per fat te mire shumica e krimineleve kane marre rruget e europes se do ishim si ne amerike latine. te vret ai tjetri per nje parkim makine.
    3. shqiptaret dhunojne njeri tjetrit. shiko ato mijera femra shqiptare ne europe, te cilat detyrohen te prostituohen nga shqitare. jane mashtruar ose grabitur ne shqiperi e kane perfunduar neper semafore.
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anëtarësuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

fjalet e tua ishin "per mua me kriminel eshte ai qe vjedh,vret ,dhunon popullin e tij".
    mos i deformo tani. nuk permende kund foshnje. apo kur thua popullin, nenkupton foshnjet?
    perseris qe te treja ato "cilesi", i kane edhe shqiptaret qe c'ke me te.

1. shqiptaret vjedhin njeri tjetrin. filani nderton shtepine ne toke te fistekut dhe shteti ia legalizon. kjo eshte vjedhje/zaptim i prones private. ke me mijera raste te tilla.
    2. shqiptaret vrasin njeri tjetrin. jemi nder vendet e para ne europe per numrin e vrasjeve ne raport me popullsine. dhe per fat te mire shumica e krimineleve kane marre rruget e europes se do ishim si ne amerike latine. te vret ai tjetri per nje parkim makine.
    3. shqiptaret dhunojne njeri tjetrit. shiko ato mijera femra shqiptare ne europe, te cilat detyrohen te prostituohen nga shqitare. jane mashtruar ose grabitur ne shqiperi e kane perfunduar neper semafore.
    te gjitha keto qe thua ti jane ligjet e fshatarit pa din dhe makut.
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876

Citim Postuar më parë nga Xhuxhumaku Lexo Postimin
    te gjitha keto qe thua ti jane ligjet e fshatarit pa din dhe makut.
    shqiptar jane edhe fshataret o xhuxhumak...
    eshte hipokrizi te akuzosh nje popull nga ana tjeter e botes se vriten, vidhen e dhunohen mes njeri tjetrit, kur kete gje e sheh rreth e rrotull teje...
    apo e kam gabim?
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 4 prej 5 FillimFillim ... 2345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •