Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 37
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-03-2013
    Vendndodhja
    GOSTIVAR
    Postime
    17

Për: Përshëndetje ... Prezantimi im deri diku ... :)

Citim Postuar më parë nga daniel00 Lexo Postimin
    Mire se erdhe ! Kontradiktat tregojne padrejtesite qe behen perreth teje. Ato shkojne qe nga komiket deri te tragjiket , por keto kontradikta te tilla si kjo e dyta ndodhin kur rritesh e perplasesh me fort me jeten. Kalofsh mire ne forum dhe te pergezoj per deshirat e tua gjithashtu te uroj fitim te madh ne negociata dhe nese nuk ke zgjedhur ti , atehere vetem sa humb .
    - ske cfar ben, kto gjera i ka jeta

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar më parë nga LuckyOne Lexo Postimin
    - - Do studioj drejtsin se boll esht tu harxhu paret baba neper advokate, kshuqe do mbroj vet un . sdo ket nevoj per harxhime me. Nuk denoncoj un perkundrazi do ju mbroj, se rrall kush punon trafikant prej qefi
    - po mire e shoh qe prej babes ik hy nforum , du t'harroj at pjes, e krejt diskutimi behet per ate perseri... ksaj i thone te jetosh nen hijen e dikujt
    Po ti kete pershtypje le, plus the qe emri yt ska rendesi. Pse aq i parandesishem te duket emri yt ty?

Ate qe shkruajte per babane sduhej ta kishe thene, mos jep me te dhena te tilla. :-)

i/e regjistruar Maska e pranvera bica
    Anëtarësuar
    23-03-2009
    Vendndodhja
    Atje ku ka serenata.
    Postime
    5,874
    Postimet në Bllog
    1

Citim Postuar më parë nga Gentian_gr Lexo Postimin
    Teta!
    Bjeri borise fort ne Qafe Thane se do kem nderin te te shoqeroj

Mire se ke ardh vajze shqiptare.
    Eja nga Tushemishti Genti se jemi me afer dhe leme orar mireeee...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-03-2013
    Vendndodhja
    GOSTIVAR
    Postime
    17

Citim Postuar më parë nga Plaku me kostum Lexo Postimin
    Po ti kete pershtypje le, plus the qe emri yt ska rendesi. Pse aq i parandesishem te duket emri yt ty?

Ate qe shkruajte per babane sduhej ta kishe thene, mos jep me te dhena te tilla. :-)
    po mir pra kjo eshte menyra im e prezantimit ...emrin sme pelcen ta them se sdu tjem publik pra Po lexova rregullat e prezantimit lexon qe duhet te jemi te sinqert... eshte nje forum ku besoj mund te shpreh gjithcka, normal duke mos ofenduar dike

i/e regjistruar Maska e daniel00
    Anëtarësuar
    05-06-2004
    Vendndodhja
    tr
    Postime
    2,836

- ske cfar ben, kto gjera i ka jeta
    Jeta te jep zgjedhje per te bere , nuk te vjen e gatshme , nese dikush zgjedh per ty asnjehere nuk do gjesh prehje e as kenaqsi . Ti ke vene emer sikur je me fat kurse ne gjithe keto qe thua je e nenshtruar dhe aq me teper tani me hipokrizi do te behesh ndergjegjia qe njeriu yt nuk e ka dhe ti me teper joshesh nga parate e trafiqeve se sa te te behet vone shume per drejtesine apo te te vije rende per moshataret e te rinjte qe helmohen e vdesin . Ti me gjithe keto deshira prej bamirseje do te na behesh avoktja qe te nxjerre pa lagur njerez qe e meritojne te denohen ? Atehere ku ndryshon ti prej atyre njerezve , apo se behesh pjesa mbi uje e ajsbergut ? Une nuk jam ketu per te tu bere ty ndergjegjia jote por edhe nese arrin qellimet e tua , me menyra korrupsioni hipokrizie e vesesh ke per t'i arritur dhe ato frute te jetes tende do jene te kalbura sa edhe ty do te helmatisin e do i vjellesh . Le te jene fjale ne ajer keto , koha do ta tregoje se me çfare njerezish do kesh te besh dhe çfare do shohesh perreth . Edhe nga vetja jote do habitesh e ne perfundim do perlyhesh vete ne llucen prej nga kerkon te nxjerresh te tjere por he per he je naive per ta kuptuar . Gjithe te mirat !
    Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-03-2013
    Vendndodhja
    GOSTIVAR
    Postime
    17

Citim Postuar më parë nga daniel00 Lexo Postimin
    Jeta te jep zgjedhje per te bere , nuk te vjen e gatshme , nese dikush zgjedh per ty asnjehere nuk do gjesh prehje e as kenaqsi . Ti ke vene emer sikur je me fat kurse ne gjithe keto qe thua je e nenshtruar dhe aq me teper tani me hipokrizi do te behesh ndergjegjia qe njeriu yt nuk e ka dhe ti me teper joshesh nga parate e trafiqeve se sa te te behet vone shume per drejtesine apo te te vije rende per moshataret e te rinjte qe helmohen e vdesin . Ti me gjithe keto deshira prej bamirseje do te na behesh avoktja qe te nxjerre pa lagur njerez qe e meritojne te denohen ? Atehere ku ndryshon ti prej atyre njerezve , apo se behesh pjesa mbi uje e ajsbergut ? Une nuk jam ketu per te tu bere ty ndergjegjia jote por edhe nese arrin qellimet e tua , me menyra korrupsioni hipokrizie e vesesh ke per t'i arritur dhe ato frute te jetes tende do jene te kalbura sa edhe ty do te helmatisin e do i vjellesh . Le te jene fjale ne ajer keto , koha do ta tregoje se me çfare njerezish do kesh te besh dhe çfare do shohesh perreth . Edhe nga vetja jote do habitesh e ne perfundim do perlyhesh vete ne llucen prej nga kerkon te nxjerresh te tjere por he per he je naive per ta kuptuar . Gjithe te mirat !

Kur thash per advokat nuk e kisha me seriozitet , ishte thjesht ironi ... sepse un e denoj kete profesion prandaj e ceka ne prezantimin tim, sepse eshte nje gje qe me pengon me teper se gjithcka ne jet, se pavarsisht gjithckaje njerezit nuk shohin se kush jam po shohin profesionin e dikujt qe eshte si nje hije per mua. Prandaj thash qe menjeher do te ju terheqe vemendjen ajo qe kam shkruajtur per babain. Un jetoj nen hijen e dikujt te cilin duhet ta kem idhull ne jete, jetoj nen hijen e dikujt qe asnjeher nuk ka qen aty prezent , por kan qen prezent parate dhe fjalet e njerezve, duke me thene ja vajza/djali e filan fistekut. Un nuk lakmoje parate , as punen e trafikanteve . prandaj e kam thene qe shpesh here mendoj per punen qe ben babai im, qe sa te rinj humbin jeten, sa nena mallkojn per humbjen e femijes , sa fmi mallkojn per humbjen e babait te tyre. Prezantimin e kam ber jo veq horizontalisht te lexohet, por pak edhe vertikalisht ...

Perjashtuar nga Mod.
    Anëtarësuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

po mir pra kjo eshte menyra im e prezantimit ...emrin sme pelcen ta them se sdu tjem publik pra Po lexova rregullat e prezantimit lexon qe duhet te jemi te sinqert... eshte nje forum ku besoj mund te shpreh gjithcka, normal duke mos ofenduar dike
    Po beja shaka per emrin. Por kur shkruan keto qe the ti vemendja shkon tek ai dhe tek kontraditat e tua lol
    Ska rregullore prezantimi, ato jane thjesht sa per te dhene nje ide.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-03-2013
    Vendndodhja
    GOSTIVAR
    Postime
    17

Citim Postuar më parë nga Plaku me kostum Lexo Postimin
    Po beja shaka per emrin. Por kur shkruan keto qe the ti vemendja shkon tek ai dhe tek kontraditat e tua lol
    Ska rregullore prezantimi, ato jane thjesht sa per te dhene nje ide.
    po mire pra :-) kontraditat i kam prandaj dhe jam ne kete forum te mirrem me dicka, qe kur te postoj heren tjeter dicka, te mos jet kontraditore me fjalet qe shkruaj me nje fjale per permisoj veten. gjithsesi ju faleminderit per komentet, kjo me pelcen ne kete forum, se njerezit i lexojm postimet

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688

Mire se erdhe ,prezantim me interesant qe kam lexuar kendej deri tani!

LuckyOne, mire se erdhe mes nesh.
    E vleresoj sinqeritetin tend.
    Suksese ne ç'do fushe te jetes.
    Nëse kerkon besimin tim, Më jep sinqeritetin tënd...

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •