Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 30
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-03-2011
    Postime
    12

A po behem armik i vetvetes?

Jam nje i djalė 21 vjec dhe po kaloj nėpėr njė periudhė ku mė dukėt se jetės sime i ka humbur filli,interesimin pėr mėsime,shkollė e libra e kam humbur,poashtu edhe pėr filma,sport e gjėra tė tilla me tė cilat me shumė deshirė i bėja.As jeta ime sociale nuk ėshtė mė e njėjta,pėr shkak se nuk bej mė miq te ri,e as nuk i mbaj lidhjet me tė vjetrit.
    Cfarė po ndodhė me mua,mė mungon vetja ime e dikurshme!

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485

Pėr: A po behem armik i vetvetes?

Shko tek doktori psikiater,po te kesh nevoje merr edhe ca ilace ne doza te lehta, provoji nja 2-3 muaj edhe shih a do ndjesh ndryshime. Ilacet nuk te vrasin, mos degjo boten. por po i morre , javet e para qendro ne kontakt te vazhdueshem me mjekun, se mund te kene ndonje efekt anesor per moshen tende.
    Where does a thought go when it's forgotten?

Gentle Creature Maska e starbright
    Anėtarėsuar
    17-07-2007
    Postime
    884

Absolutely not drugs.. Ca I thua moj? Ato ilace sulmojne sistemin nervor.

Une do sugjeroja te shikosh se cfare te mungon? Shiko prioritetet e jetes tende tani. Merru me njė sport . Ec ne natyre oksigheni eshte ilaci i duhur ne trupin tend. Rilidhu me miqt e vjeter bej dicka qe te ka munguar per kaq kohe.

Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485

Citim Postuar mė parė nga starbright Lexo Postimin
    Absolutely not drugs.. Ca I thua moj? Ato ilace sulmojne sistemin nervor.

Une do sugjeroja te shikosh se cfare te mungon? Shiko prioritetet e jetes tende tani. Merru me njė sport . Ec ne natyre oksigheni eshte ilaci i duhur ne trupin tend. Rilidhu me miqt e vjeter bej dicka qe te ka munguar per kaq kohe.
    Cdo ilac qe futet ne trup ka efekte anesore. Nqs dikush ka chemical imbalance ne tru, c'duhet te beje? Te vrase veten?

Anėtarėsuar
    17-07-2007
    Postime
    884

Kush jemi ne te diagnostikojme njė person me 10 fjali? Une sugjeroj te fillon te kujdeset per veten te heqi kafeinen nga dieta me shume ēaj sidomos ēaj jeshil me shume fruta dhe perime. Dil jasht ne natyre ec dy tre ore. Shume here mungese e vitamines D te jep efekte te tilla. Rri ne diell te pakten gjysem ore ne dite. Nese sdo kesh permisim te sugjeroj te besh analizat e gjakut. Sigurisht te shkosh te mjeku eshte ok por ilacet per mendimin tim duhet te merren vetem kur te jesh shume I sigurte qe spo funksionon asgje tjeter .

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar mė parė nga MI CORAZON Lexo Postimin
    Cdo ilac qe futet ne trup ka efekte anesore. Nqs dikush ka chemical imbalance ne tru, c'duhet te beje? Te vrase veten?
    Do bath salt ?

Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485

Citim Postuar mė parė nga starbright Lexo Postimin
    Kush jemi ne te diagnostikojme njė person me 10 fjali? Une sugjeroj te fillon te kujdeset per veten te heqi kafeinen nga dieta me shume ēaj sidomos ēaj jeshil me shume fruta dhe perime. Dil jasht ne natyre ec dy tre ore. Shume here mungese e vitamines D te jep efekte te tilla. Rri ne diell te pakten gjysem ore ne dite. Nese sdo kesh permisim te sugjeroj te besh analizat e gjakut. Sigurisht te shkosh te mjeku eshte ok por ilacet per mendimin tim duhet te merren vetem kur te jesh shume I sigurte qe spo funksionon asgje tjeter .
    Starbright, ky ka dy vjet qe po struggle. Dhe keto qe po citon ti me siper jane perralla femijesh. Shetitjet ne ajer te paster,oksigjeni, jodi i detit, dietat, vitamina D te tera jane llafe. Edhe analizat e gjakut jane BS, kur vjen puna tek problemet mendore.
    Une rekomandoj vetem vizite tek psikiatri.

Anėtarėsuar
    17-07-2007
    Postime
    884

Ku e lexove 2 vjet moj? Spo e lexoj dot une. Ishalla te behet me mire. Une sjam doktor thjesht kam degjuar qe mungese e vitamines D te influencon me mood swings. Dielli influencon ne te qenit i lumtur.

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

une them te ja fusni qe weed qe te tre

Anėtarėsuar
    17-07-2007
    Postime
    884

Citim Postuar mė parė nga Plaku me kostum Lexo Postimin
    une them te ja fusni qe weed qe te tre
    Une them qe ti srri dot pa dale ne origjine

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •