Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 34
    Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga iktuus Lexo Postimin
    Jam plotesisht dakord me mendimin qe shqiperia e madhe duhet dhe medoemos duhet te ekzistoj. Na kan marr padrejtesisht ate qe na takon. Kete e them duke u inflencuar edhe nga emocioni i patriotizmit. Por kam shume frike se kjo gje nuk mund te ndodhi kurr. Tashme ne rajonin e Ballkanit jane vendosur kufijt. Nje gje e till do krijonte ne rajon nje shperthim dhe tension te situates. Shqiperia dhe shqipetaret jane te pafuqishem per te mare ate qe u takon. Eshte njesoj sikur Italia ti marri Frances Korsiken. Kjo do destabilizonte marrdheniet midis shteteve dhe do te kushtezone njeanshmerisht dipllomacin duke i vene kushte.
    Uroj me gjithe zemer qe te bashkohet dhe te krijohet Shqiperia e madhe por jam shume pesimist per realizimin.
    Korsikanet nuk jane italiane, por kane nje gjuhe te ngjashme me katalanasen. Kufijte ne Ballkan nuk jane vendosur, dhe kufijte nuk vendosen nga zoti, por nga njerezit. Ne fakt, rivendosja e kufijve do te sillte marredhenie te mira mes shteteve, pasi me Serbine e Greqine nuk do te kemi pse te zihemi me, kur nuk kemi arsye per t'u zene.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Tmerri i akilit me shoket e tij sllave:

Skedarët e Bashkëngjitur 158418
    me erdhi inat qe kjo toge nuk kishte edhe flamurin shqiptar dy hapa me pare se flamuri i kosoves..paraqitja e tyre ishte mbreselenese dhe mjaft profesionale..mua me erdhi me shume inate se togat tona ne parakalim nuk u treguan me shume pompoze..mu duken pak te ngrire ne ecjen e tyre dhe troku i tyre nuk kishte rrahje me te forte me token..gjithsesi parada ishte qershia mbi torte e manifestimit madheshtore qe kulmoj ne tirane...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    me erdhi inat qe kjo toge nuk kishte edhe flamurin shqiptar dy hapa me pare se flamuri i kosoves..paraqitja e tyre ishte mbreselenese dhe mjaft profesionale..mua me erdhi me shume inate se togat tona ne parakalim nuk u treguan me shume pompoze..mu duken pak te ngrire ne ecjen e tyre dhe troku i tyre nuk kishte rrahje me te forte me token..gjithsesi parada ishte qershia mbi torte e manifestimit madheshtore qe kulmoj ne tirane...
    Akili-A jetoka në Tiranë. A thua ça ka bo atë ditë Akili?

.................... Maska e iktuus
    Anëtarësuar
    30-11-2008
    Postime
    1,261
    Korsikanet nuk jane italiane, por kane nje gjuhe te ngjashme me katalanasen. Kufijte ne Ballkan nuk jane vendosur, dhe kufijte nuk vendosen nga zoti, por nga njerezit. Ne fakt, rivendosja e kufijve do te sillte marredhenie te mira mes shteteve, pasi me Serbine e Greqine nuk do te kemi pse te zihemi me, kur nuk kemi arsye per t'u zene.
    Nuk dua te debatoj shume per KorsiKen pasi eshte debat pa fund. Je i vetmi dhe i pari qe na nxjerr Korsiken Spanjolle , nejse...
    Me Serbin ske pse debaton me, e ke marr vesh ti qe Kosova eshte shtet i pavarur apo televizori yt eshte nja 5 vjet mbrapa. Nese Shqiperia dhe Kosova bashkohen ateher dhe vetem ateher mund te pretendojm trojet tona. A duan Kosovaret te bashkohen me ne? ose A duam ne te bashkohemi me Kosovaret? Le te zgjidhim kete te thjeshten pastaj te shkojm me tej
    Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Nuk dua te debatoj shume per KorsiKen pasi eshte debat pa fund. Je i vetmi dhe i pari qe na nxjerr Korsiken Spanjolle , nejse...
    Me Serbin ske pse debaton me, e ke marr vesh ti qe Kosova eshte shtet i pavarur apo televizori yt eshte nja 5 vjet mbrapa. Nese Shqiperia dhe Kosova bashkohen ateher dhe vetem ateher mund te pretendojm trojet tona. A duan Kosovaret te bashkohen me ne? ose A duam ne te bashkohemi me Kosovaret? Le te zgjidhim kete te thjeshten pastaj te shkojm me tej
    Si more nuk kemi hesape ne Serbinë? Po Presheva, Medvegja e Bujanoci, e Sanxhaku me Pazarin e ri ku të ngelën?

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    Akili-A jetoka në Tiranë. A thua ça ka bo atë ditë Akili?
    Ka bere vendin gati per vetvrasje ne ditet ne vijim.
    Pjesen lindore , Nishin , fshatrat e Boletinit ?

Me Serbine vetem sa ja kem fillu punes sepse ka ende shume gjera per ti sqaru me ta.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga Milkway Lexo Postimin
    Ka bere vendin gati per vetvrasje ne ditet ne vijim.
    ka pare paraden nga vrima e miut ku ishte futur..

te mos harrojme se kemi shume greke etnike qe e dine shqipen me mire se une dhe i kemi brenda ketij forumi..pastaj kemi edhe plot shqiptare qe per nje 2 lekesh te shpuar ( pencion ) bejne punen e grekut..

gjithsesi perballe luanit minjte nuk besoj se do dalin me nga vrima..thjeshte do llomotisin
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Më vjen keq që për një tortë ka mbi 200 postime, dhe e gjithë shqiptaria po punon për t'i treguar botës se sa barbarë e të ulët janë (duke u nisur nga një incident i vogël), kur në fakt torta u prish nga një turmë prej nja 200 vetësh, ku shumica ishin të varfër e jevgj, kurse anët pozitive, arritjet e kësaj dite, as nuk përmenden e as nuk komentohen fare.
    A ka mundësi të ndalni pak nxirjen e fytyrës tuaj, kur botës mund t'i tregoni se jemi të fortë e kemi të drejta dhe ne?
    Keni te drejte shumê Edvin, unê isha nê Prishtinê me 17 shkurt 2008 per shpalljen e pavarsise, torta ishte 30 metra e gjatë, e filmova para dhe kur filloi te sulmohet...deh aty kuptova se njerzit nuk e benin kete gjest te pa deshrushem vetem se ishin te uritur por per shenje të mirë...te shkoje mbarë gjithqka...por e vertete se edhe humbet kontrolli...dhe keto skena qe i filmova nuk me beni zemrati shperndaj ne Yutube....nuk ka kuptim dhe nuk e kuptoj se si ne veti ia ulim imazhin vetvetes e jo te huajt kesaj here...prandaj duhet te kemi kujdes, ta dallojmi te miren nga e keqja...nuk postohet gjithqka ne yutube !
    Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

i/e regjistruar Maska e user010
    Anëtarësuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Përshëndetje për temën!

Sakt fletë Kreksi nuk postohet gjithçka në Ytube, veprimet kanë pasoja! dhe në botën e sotme të teknologjisë, duhet një kujdes më tepër!

Sa për festën dhe kombin tonë.. po ishte gjë e mirë që Shqiptarët festuan me aq ngrohtësi kudo. Kjo është një dritë e vogël në një realitet kaq dëshpërues!

Kombi dhe vendi jonë ka kaq shumë probleme, që të dalim në dritë tash duhet të luftojmë 'armikun' më të vështirë, veten tonë!

Realiteti në Shqipëri është kaq trishtues ndonjë herë, mentaliteti dhe sjellja e njerëzve disa herë janë kaq larg asaj që do dëshironim.. por nejse, nga ana tjetër e dimë që kjo krizë (nuk flasë për krizë ekonomike) është diçka që duhet ta kalojmë deri sa të fitojmë si shoqëri një pjekuri më të madhe.

Shpresojë tja dalim mbanë dhe një ditë të kemi një komb me të paktën disa standarde bazë.

i/e regjistruar Maska e Kreksi
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Vendndodhja
    Francë
    Postime
    5,636
    Citim Postuar më parë nga user010 Lexo Postimin
    Përshëndetje për temën!

Sakt fletë Kreksi nuk postohet gjithçka në Ytube, veprimet kanë pasoja! dhe në botën e sotme të teknologjisë, duhet një kujdes më tepër!

Sa për festën dhe kombin tonë.. po ishte gjë e mirë që Shqiptarët festuan me aq ngrohtësi kudo. Kjo është një dritë e vogël në një realitet kaq dëshpërues!

Kombi dhe vendi jonë ka kaq shumë probleme, që të dalim në dritë tash duhet të luftojmë 'armikun' më të vështirë, veten tonë!

Realiteti në Shqipëri është kaq trishtues ndonjë herë, mentaliteti dhe sjellja e njerëzve disa herë janë kaq larg asaj që do dëshironim.. por nejse, nga ana tjetër e dimë që kjo krizë (nuk flasë për krizë ekonomike) është diçka që duhet ta kalojmë deri sa të fitojmë si shoqëri një pjekuri më të madhe.

Shpresojë tja dalim mbanë dhe një ditë të kemi një komb me të paktën disa standarde bazë.
    Faleminderit per mirëkuptimin usero, duhet të cekim se fajtor për kêto skena te papelqyera ka edhe arsimimi sot kudo ne trojet shqiptare. Dikur kishim nê shkolla si lami edhe Amvisnin, ndoshta ju kujtohet disave...mendoj se duhet te hyje si detyrim dhe te investohet rreth kesaj lamie qe nga shkollat fillore femijet tane(nxênesit) të mêsjnpe se si jetohet dhe te ushqehemi sespe e gjitha kalon permes pjates, pra tavolines, ndoshta disav iu duket devijim i temes koti por me mire te flasim se si t'ia bejmi qe te permirsohet imazhi yni njehere paar nesh e pastaj edhe apar te tjerve... duhet pajeter te hyje kudo lamija Amvisnia, se paku si gruaja dhe burri neser t e dijne te gatuajne si duhet dhe te ushqehen si jerêz me elegancë e t'ju kete hije kudo te hyjnê...me nje fjalê, do iu hapet dera nese arrijne keta nxênsa te mesojne sot sa jane te rinjë njpe lami q e do iu nevoitet tere jeten per te miren e tyre se pari e pastaj edhe per imazhin e gjithe shoqerisê...se, ështe shume lehte ti kritikojmi por, athua, a kemi bere diçka te mundur per keta femijë qe te mesohen se si te sillen neser ne vendet publike ? ...prandaj nuk ësht e vonê; te mesohemi epr neser...

Torta e pavarsise ne Prishtine 2008....
    http://youtu.be/ULUJYQpNfw4
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kreksi : 21-12-2012 më 22:19
    Askush nuk te pyt: ç'ka bere atedheu per ty por ç'ke bere ti per Atedheun ! - JFK

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •