Gegėrishtja! Dialekti i tė parėve tanė ILIR!
no comment...vlore !
![]()
Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT
LLogaritori me thote rr. 900 000 € ???, sakte kjo ???, e ka sponzoruar bashkia ???
Eshte gjynah se nuk e kane organizuar ndarjen me mire.....
tung
PS: mendon se atij qe i ka siguruar "vezet" i paska dale shorti me i mire ???, paramendo per koker veze 5 lek ne xhep....apo mund syri te kete qene edhe me i pangopur ???
albanish by nature
Pikerisht vella se jemi krahasuar me ato vende do te thote se ka varferi. Varferia te privon nga turpi
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
E ku ka te primitivet statistika ..megjithate sa me i civilizuar(arsimuar) aq me pak keqperdorues je !
Ti ke sjell shifra nga nje statistike anonime por harron te besh krahasimin ,p.sh une mund te blej 10 kg mish ,ti 1 kg ,nga ato 10 kg une i keqperdore 200 gram ndersa ti 100gram,une me te vertete kam keqperdore 100 grame me shume se ti por ne krahasim me 10 kg i bie % e paperfillshme ndersa ti ke keqperdore 10% e tere mishit tend, kapishi tani
,
Fleur blancheMė e bukura ėshtė se shumica qė po na shesin kulturė dhe, iu janė skuqur faqet nga turpi i tortės, janė kėta analfabetėt fetarė, se ta pret mendja vetėm kėta s'njohin ndjenjė kombėtare dhe s'dinė tė vlerėsojnė traditat e njė kombi. E hap temėn njė besnik i xhezusit dhe pasohet nga ata qė janė mėsu me ngrėnė me grushte tė muhamedit; po qė tė shihja bashkėpunim kaq tė pėrkryer tė myslymėve
me hapėsin e temės, kjo ishte vėrtetė mbreslėnėse, e ku... pikėrisht pėr 100 vjetorin e shteformimit. Ehhh s'thonė kot, pėr interesa tė veta edhe djalli citon biblėn. Unė them qė kėta kryqpambukėt me myslymėt, t'i pėrshėndesim me njė: Shalommmmmmmmmmmmm....
Hahaha na ditke te na ironizosh, na kepute fare si ata bajatet e tortes, mire ata qe ate formim kane , po ti ēfare kerkosh te fshehesh me keto komplekse qe ke ?
Ky eshte realiteti , te pelqen apo s'te pelqen , ketu nuk eshte puna per moral se nuk me degjon njeriu mua prej tyre , po per te treguar se ne ēfare mase njerezish jemi te rrethuar une shume qytetare te tjere te lindur e rritur ketu ne Tirane. Per te akuzuar kete barbari e kam hapur temen dhe e kam mbushur me aq sa kam gjetur materiale , sepse aq te padurueshem jane keto specie ngado qe shkojne, ne dite festash e ne dite te zakonshme . Ne rradha , ne institucione , ne trotuare , e ne asfalt kur ngasin makina .
Pra shumekush flet per Tiranen kete e ate , po kush e jeton te perditshmen ketu ?
Ja me keta njerez eshte e perditshmja , shto edhe ca femra mendjelehta qe e kane hallin te bejne ekzibicionizem e ca trafikanta e kriminel te perzier me qeveritar . Pra ne kete vend ku nuk vlen asnje moral vlen ajo thenia : Dėshpėrimi mė i madh qė mund ta mbizotėrojė njė shoqėri ėshtė dyshimi qė tė jesh i/e ndershėm/me, do tė jetė e vlefshme pėr ndonjė gjė.
Prandaj ti rri e shih endrra feminore me idealizma qe nuk ke per t'i besuar as vete, por ashtu e zhgenjyer ne ate humanizmin e ēale , vjen ketu ne teme e na indinjohesh me realitetin . Thjesht koha do te te tregoje se ēfare realizohet e ēfare jo une nderkohe e di mjaft mire dhe e di me ke kam te bej , qofte ne rastin tend, e qofte me subjektet per te cilat flas . Kalo mire !
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga daniel00 : 29-11-2012 mė 17:40
Ngjeshur me brezin e se vertetės,parzmoren e drejtėsisė,mburojėn e besimit dhe shpatėn e Frymės.
Krijoni Kontakt